Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
yilonne
újonc
sziasztok
nekem már pár hete megvan a teló és nagyon szeretem
most viszont nem tudok vele telefonálni
story:
amcsiban kaptam kézhez, ott nem telefonáltam, wifivel szépen dolgozott
itthon nem használtam telefonálásra (két gyerekkel itthon, nem vagyok túl csevegős), net, wifi, sms, simán ment
aztán szóltak, hogy nem tudnak elérni
akkor betelefonáltam a szolgáltatómhoz, őket tudtam hívni, csináltak egy sim frissítést és megldódott a probléma
aztán megint nem próbáltam. nem kellett
most kb egy héttel később, megint nem megy. már a szolgáltatót sem tudtam hívni. sms wifi net megy. Na akkor nosza más telójába bele a sim, működik. Más sim a telómban nem. Factory reset, szolgáltatót tudom hívni aztán megint nem, másokat nem. De volt aki visszajelzett, hogy egyet csippant a telója, hogy hívom, majd semmi.
ÖTLET?ezen gondolkodom, hogy talán: http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Third-Realese-of-iNew-V1-0-7-Preinstalled-CWM-ROOTED-20-03-2014-UPDATE de sosem csináltam ilyet, igazán nem is tudom mi ez. Letöltöttem a rar-t, kicsomagotam, de nem bírok rájönni, hogy kéne elindítanom... linux mint-en néztem elöször aztán windowson de ez utóbbin sem bírtam elkezdeni sem.
Nem vagyok szőke buta, de nő és nem vagyok benne ezekben annyira éééés elakadtam
H E L P -
bdavid1234
újonc
Üdv,
Január 16-én rendeltem egy INEW V3-at, tökéletes azt kivéve hogy nem müködik a GPS, és a 3g hálozatra nem tudok felcsatlakozni, nem igazán értek az Androidos telefonokhoz tudna valami ötletet adni hogy mi lehet a probléma és hogy kéne megoldani ?
Válaszát előre is köszönöm !
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest