- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodo007
csendes tag
#11337-re esetleg valami okosság
-
srudi
tag
Sziasztok! Mitől van az, hogy a település előtt és után is kb. 500 m- re méterre még 50 km a megengedet sebesség. Ezt jelzi k. Már próbáltam a TM és az NQ térképeket is.
-
gyurmagyuri
csendes tag
Tud vki valamit a mobilepassion-ról?
Nem elérhető... -
Salvador20
őstag
Van valakinek felhasználói kézikönyve a primo 2-höz? pdf vagy valami hasonló
-
dodo007
csendes tag
ZoZo v2.0.5 skin v2.0.6 skin azt vettem észre hogy nem tudom kikapcslni a "megengedet sebbesség határ "szöveget gyorshajtáskor mindig elmondja.előző verzióknál ez nem tapasztalható.gyorshajtási beállításokat csak kép-re állítom gyorshajtáskor vissza áll hang és kép-re.Hogyan tudnám orvosolni? előre is köszi!
-
csiki52
tag
válasz
Szanyo74 #11331 üzenetére
Igen ezt én is igy tudtam, hogy semmi köze a sys-hez.
ujrainditáskor Wince felületen egy csomo dolgot átirt majd miután hibaüzenet jött ,
3 órámba telt mire rájöttem hogy a sys.txt ben bizony csak a loading-re vonatkozo bejegyzést hagyta minden más eltünt, ujra kérte a licenc szerződés elfogadást nem volt http bejegyzés , csv voice stb...
viszamásoltam az eredeti sys-t és akkor ujra minden jo volt.
köszönöm a skin-t és az észrevételed is , -
Bálint85
senior tag
igo 2.0 -nál a térképbeállítások menü pontban a RELIEF az mit jelent? Épületek be-ki kapcsolása alatt van.
-
csiki52
tag
válasz
Szami01 #11328 üzenetére
téma cserélőt nem szabad feltenni a 2.0 ást. az hagyján hogy nem tölti be a valós időjárási témát a naprakész adatfájl hozzáadása esetén sem, viszont törli a sys.txt tartalmát ebből kifolyolag a http /server / elérési utakat. ebből van a hibaüzenet és a fagyás bizonyos esetben.
a 2.06 skin önmaga jol müködik / köszönet érte / a themechangert viszont nem szabad futtatni ott valami nem jo.
távolitsd el, majd teljes save mappa törlés és vissza a régi sys .txt-t igy fog ujra jol müködni -
axelbox
tag
.
-
axelbox
tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.ZoZo_v2.0.6. skinjét használom,ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem.A térképcserélő és időjárás menüben,ha a Témacserélő beállításoknál berakom a pipát és az alatta lévő Téma kiválasztásra bökve a program újraindul,majd a felugró ablakban Zozo témát választva elindul a progi,viszont nem történik meg a kiválasztás.Mit csinálok rosszul?
-
GrandeP
addikt
2.0.5 Bug report..
Nem lehet kikapcsolni a gyorsan mész csipogást és hangjelzést
(tudom hol van, tudom h kell, ki is van kapcsolva azt írja, de még sem) -
-
stancy
tag
válasz
sunahunter #11308 üzenetére
csak annak az egy ablaknak vágja le az alját, vagy az összesnek?
ha az összesnek, akkor valószínű a brandingemben használt, ui_igo9/common mappában található skincfg.ini fájl az oka. ezt a fájlt töröld ki.
-
Szanyo74
tag
ZoZo v2.0.6 skin (Primo 2.0) 320&240 & 480×272 & 800×480-as felbontásban
[link] -
sunahunter
senior tag
Üdv.
Mit kell módosítani ahhoz, hogy a Primo-ban a következő fordulót jelző bal felső sarokban lévő nyíl alatti km jelző számoknak ne legyen levágva az alja?
Magyarul ezt a nyilas opciót kéne magasságban kicsit nyújtani. Azt hiszem legalábbis. Nem fér el rajta a szám. -
laszlohu
addikt
Valaki pls. jelentse be, hogy egy későbbi Topmap térképfrissítésben
ki legyen javítva :Szigetszentmiklós közelében nemrég adtak át egy körforgalmat a csepel szigeten:
Köszönet.
-
Noxy
veterán
válasz
csferke #11298 üzenetére
A *.txt-vel nem mész semmire.
Azt csak a kamera meg 1éb adatbázishoz jó. (speedcam mappában van a helye)
Használd a térképgyártók által kiadott *.poi-kat a POI mappában + a poiplazaról letoltott *.kml fájlokat.
Le van írva világosan, hogy mit kell csinálni.iGO8
POI<--- POIplaza1. A kártyán kapcsolja ki az írásvédettséget (az oldalán található pöcökkel).
2. Hozza létre a kártyán az alábbi könyvtárat: igo8/content/userdata/POI.
3. Töltse le, csomagolja ki, majd másolja be a letöltött. kml fájlokat ebbe a mappába.
Ezután töröld a save mappából, a poi_visiblities.txt.
Restart-->Térképnézet beállításoknál, meg beállítod a poikat. (láthatóság, stb,,)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest