Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tir Na Nog
csendes tag
Nem mondtam hogy kötelező, főleg vírusosat, csak azt hogy a szériaszámtól lesz legális, nem a beszerzési forrástól, tehát akármit felrakhat, ami ugyanolyan verzió (ha Pro matricás, akkor akármilyen fajta Win7 Pro, kínai, angol, 32 vagy 64 bites).

#13889 lapa:
Nem mindegyik csúszik, nekem 1 ilyen volt, akkor se mindig, és egy kis belepöckölés megállítja. Van hozzá egy Logitech Anywhere notiegerem, általában ezt használom, a trackpoint csak akkor kell ha nincs kéznél egér. Ilyen szempontból a touchpad a vetélytársa, nem az egér, annál viszont sokkal jobb, használhatóbb. -
Tir Na Nog
csendes tag
válasz
razziel
üzenetére
Kérhetsz, de csak azt adnak ami gyárilag hozzá jár, adott nyelvi lokalizációval. Az enyém mondjuk macedóniai "lokalizációs" volt, ezzel sok mindent nem tudtak kezdeni, lévén nincs macedón vistájuk, megkérdezték angol vagy magyar kell.

A legegyszerűbb ha lerántasz - akár torrentről is - egy Win7 Pro x64-et, a termék ugyanis a serial számos matrica, ami a géped alján van, ettől lesz legális a Windosod. Ugyanaz a serial kell x86-ra és x64-re is, nyugodtan válthatsz.
// Én még x64-es oprendszert nem láttam TP-n gyárilag, csak nem csoda történt és váltottak?
-
Tir Na Nog
csendes tag
Tulajdonképpen lényegtelen, a valós használat (különösen a véletlenszerű írás/olvasás) ugyanis meg se közelíti az elméleti soros írási/olvasási értékeket. Nem a busz fogja visszafogni a teljesítményt, hanem maga az SSD kontrollere. Nagyon nem mindegy hogy Intel vagy Jmicron.
-
Tir Na Nog
csendes tag
Az akkumulátor tulajdonságainál be lehet állítani hogy hány %-nál kezdjen el tölteni és mikor hagyja abba. Pl. 40% alatt, és 80%-nál tovább ne. Vannak további opciók is, akár azt is beállíthatod hogy az aksit egyáltalán ne kezdje el tölteni, így 40% alatti töltésnél se fog hozzányúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest