- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Tim82 #102324 üzenetére
jaja, ezt most én is ebay-ről rendeltem, egyszerűen csak azért, mert ott sokkal nagyobb a választék ramból. Alin a számomra ismeretlen ramok vannak, nyákot elnézve kb mindenki majdnem ugyanarra a nyákra épít. Meg persze látni, hogy sok ramot több kamu cimkével is árulnak. Az első linken a fekete nyákos picit gyanús, nem nagyon találni komolyabb oldalakon, csak aprókon és zugwebshopokban
Régen vettem amd gépemhez szerer modulokról újrahasznosított amd-only ddr2 ramokat.
Ahogy nézem mindkét modult ugyanannak az eladónak két különböző fiókjától vettem. Elvileg külön adták így fel, hogy még véletlenül se legyen vámhatár felett
[link], [link]
Meg néztem, hogy legalább a kép úgy nézzen ki, mint az, ami a másik gépemben van
Az a kemény, hogy pl csx-et itthon, boltból kapni 9 alatt időnként. De úgy emlékszem arra sok kompatibilitási panasz volt. A hynix meg általában jó hírű.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- ROG Zephyrus G16 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged