Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Bakicsak1van #84442 üzenetére
Annak annyi.
-
félisten
válasz Bakicsak1van #84444 üzenetére
T61 elad, T500 megvesz, később megköszönöd.
-
félisten
válasz Bakicsak1van #84447 üzenetére
Akkor Inteles deszkát bele.
-
félisten
válasz Bakicsak1van #84471 üzenetére
A T40 annyira olvadozik, hogy én évekig játszottam rajta minden gond nélkül.
Az USB hiba elérte, semmi más gond nem volt vele. -
félisten
válasz LattilaX #84500 üzenetére
Kérdés, hogy mit értesz videónézés alatt.
A Youtube 1080p 60fps-t nem fogja bírni szerencsétlen. 720p 60fps-t igen. Bármi fölötte felejtős.
Sima 1080p (ami nem 60fps, hanem pl 24-30), menni fog.
Igen, az Intel grafikás T500, T400, W500 gyorsítja a Flashvideókat, csak a Flash épp kipusztulóban van, a HTML5-öt pedig nem eszi meg, csak CPU-ból.
Külső videólejátszóval sima ügy a FullHD 60 fps videó is, én le szoktam tölteni Youtube-ról, és MPC-HC-ban nézem meg.Szerintem egy i procis géppel jobban járnál hosszabb távon, de igazából rosszat nem tudok mondani az említett gépekről, csak öregek már.
-
félisten
Off, de van rajta trackpoint, úgyhogy félig on.
Ilyet hol lehetne szerezni? Elvileg a régi Model M, csak pöcökkel, és kattog is, szóval KELL. -
félisten
válasz _Petya_ #84543 üzenetére
És akkor jön a főpoén: a Tx10 pedig számottevően rosszabbul szól, mint a Tx00.
Sajnos ezek nem multimédiás gépek, kb arra jó a hangjuk, hogy a Windows hangokat halld.
Az X-Fi HD nevű USB hangkártyát viszont tudom ajánlani, egyszer kell megvenni, és onnantól nincs baj a pocsék laptop dac teljesítményével. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Chebbie #84684 üzenetére
Én ugyan nem Wotozok, de Warshipsezek, és kipróbáltuk a játékot egy Asus Core2 notin, szintén 3470, minden lowon, 1280x800 5 fps-t tudott. Azóta gyorsult a game a patchekkel, de most sem futna rajta 10-nél többet szerintem.
Nálam a 3650 tuninggal tud 20-30fps-t low-meden WoWs-ban. Mivel az engine ugyanaz, én nem várnék nagy Wotozást a kis Radeontól. Nagyon régi játékokkal retrózni max. -
félisten
-
félisten
válasz FerNandor #84899 üzenetére
T500! Olcsó, jó. LG kijelzővel.
Következőt!Amúgy a T430 nem annyira rossz, de a 420 jobb is, olcsóbb is.
Ha javítanád a régi vasat, az is olcsó, Ha a műanyag elem kell, vagy zsanér, mind pár ezres csupán. Lehet, a műanyagot bontásból megúszod olcsóbban is.
A kékeknek azért utánanéznék a hibakód, event viewer, stb alapján. -
félisten
-
félisten
-
félisten
Gyerkőcök!
Létezik olyan régi IBM noti (akár TP, akár nem), ami jó lenne DOS retrógépnek?
Pentium I-II, 640x480 tft (ami nem dstn vagy hasonló kaka), floppydrive, integrált, sb kompatibilis hang? -
félisten
válasz Gondwana #84922 üzenetére
Mert tul modern. Az Win98 retrogepnek lenne jo.
DOS-ra VGA kijelzo kell, se tobb, se kevesebb, a legtobb DOS cucc 320x200 (ami jol nez ki VGA-n, hiszen csak duplazni kell a pixelt mindket iranyba) vagy 640x480. 800x600, 1024x768 mar pocsekul jeleniti meg ezeket a tartalmakat.Tubi: a 750 tul regi, es a kijelzoje is borzalmas sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz FoxiestFox #84924 üzenetére
Na, ugy nezem, a 760-as sorozat mar jo lenne hardveresen, de csak 800x600 es fentebbi kijelzokkel latom. Vajon lehet bele hackelni VGA-t?
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz MrSealRD #85179 üzenetére
Nem kéne futtatnia elvileg. Rengeteget szoptam azzal, hogy kb a W10 megjelenése előtti pár hónaptól kezdve felmásztak W7-re olyan dolgok, amiket nem egészen szerettem volna (W10 spam, és még mellette ki tudja még mi), aztán elkezdett kiszámíthatatlanul viselkedni az svchost, azon belül szintén a Win Update process, teljesen random időközönként a CPU 50%-át elvitte magának félórákra-órákra (játék, film, akkus üzem nem zavarta).
Aztán benéztem W7 topikba, ott linkelgettek ilyen W10 szemét eltávolító scripteket, lefuttattam őket, ezzel eltávolítva a kérdéses csomagokat, ezután egy kis ideig kussolt az Update, majd újrakezdte az előbbi manővert.
Hozzáteszem, én csak manuálisan telepítek frissítést, magának csak kereshet. Mégis, valamiért keresés és letöltés/telepítés nélkül is túl gyakran piszkálta a procit.
Átnéztem mindent, elvileg már semmi, W10-hez köthető frissítés nincs fent, több ötletem nem lévén letiltottam a WinUpdate-et services-ből, azóta nincs ilyen gondom.Azóta viszont megjelentek ilyen anomáliák, hogy ha kiveszem a gépet dokkból, az Access Connections néha hibát jelez, de mire bezárom, ugyanúgy fut tovább (vált is szépen wifire).
Vagy eltűnik az OSD (esetleg lefagy egy áttűnés közben), process újraindítása után jó.Olyan jó volt még néhány éve, annyi volt, hogy Win7 fel, aktivál, update-re otthagyni pár órára a gépet, aztán System Update, szintén kis idő, és minden fasza.
Ma már a Lenovo szoftverek is gázosak, az MS tömi a képünkbe az alfaverziós új kémszoftverét, és egy kalap alatt szétcseszi a 7-et is.
De most így Update nélkül ezektől a kis bugoktól eltekintve jó. -
félisten
-
félisten
TP-sek, akik Operát/Foxot használtok régi TP-n böngészésre Intel 4500MHD grafikával: nálatok is lagol a scroll?
Ez egy tök régi jelenség nálam, csak mostanában sokat használom akkuról a gépet, így zavarni kezdett.
Szóval úgy néz ki a dolog, hogyha aktív Intel grafikával indítom pl az Operát, és görgetek bármilyen oldalon, erőltetetten, szaggatottan, lagokkal görget. Radeonnal sima.
Ha aktív Radeon mellett elindítom az Operát, és ekkor váltok Intel grafra, továbbra is sima marad a görgetés... ezért gondolom, hogy meg tud birkózni egy oldalgörgetéssel a sima Intel is, de valamiért ha rajta indítom a böngészőket, nem akarja.
Kipróbáltam már az Intel chip valamennyi beállítását a kezelőprogramjában, nem történt változás.
Valami ötlet? -
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz newmoonlight #85420 üzenetére
Te elég fura vagy, mondták már?
-
félisten
válasz newmoonlight #85423 üzenetére
Nem nyitok meg ilyen 444 szintű cuccokat, de elhiszem.
-
félisten
-
félisten
Linkelne valaki egy T/W500 HMM-et? Nem találom az összefoglalóban szereplő linken.
Hopp megvan, nevermind.
metal te meg jó gyors voltál.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
15.4"-es T61 kijelző mögötti rollcage jó W500-ba?
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Létezik olyan kanóc, amivel ultrabay caddy-t, vagy optikát lehet a gépre dugni USB-n?
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest