Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Pyrandus #82274 üzenetére
Ez nem újdonság mifelénk.
Az én egykori T40-em is jól üzemel még a mostani tulajánál (már én is a második vagy harmadik voltam.).
Mondjuk az USB bug előjött még nálam, de attól eltekintve remek. Pedig az kapott rendesen.. repült, koppant, napi hordozós volt, játszva is volt rajta bőven. -
félisten
Sikerült betörni a jó kis LGP panelem a W500-ban.
Siettem a buszra, egy csúszós folt a járdán, én pedig a gépen landoltam.
Olyat kapott, hogy oldalt a műanyag illesztés is szétpattant a kijelző mentén.Olcsó kijelzőbeszerzési források jöhetnek pü-ben.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Hardveraprón egyik eladó TP képei között.
Fogtam a fejem egy kicsit. -
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Bluesummers #82410 üzenetére
Minden TP-ben forrasztva van, ha van, kivéve W700-701.
-
félisten
Na, meglett az új LGP kijelző, és ááááállat. Hardveraprós eladótól vettem, perfekt állapot, sokkal magasabb fényerő, mint az előzőnél, a szokásosnál jóval szerényebb light leak, az is lent, és csak sötétben látható, pazar panel... tökéletesen homogén, a legszebb, amit eddig LGP-ből láttam (anno a T500-amban lévő sem volt piskóta).
Irgalmatlan ütést kapott a múltkor a vas... most szétnéztem benne, van egy repedés a kijelzőrollcage-en a zsanér mellett nem sokkal, szerintem hónapokon belül cserés lesz az a rollcagetábla, mert tovább fog repedni.
Bónuszpoén: a gép alja is kapott, a bal oldalon az expresscard alatt hosszában egy repedés a műanyagon, a műanyag elmozdult a deszka felé, emiatt kimutathatóan jobban le lehet nyomni asztalon a lapos bal oldalának palmrest alatti részét (nem billeg, de érezhetően rugalmasabb mint a másik oldal).
Megnéztem, bent a rollcage szerencsére nem törött, de a műanyag a repedés mellett úgy elmozdult, hogy szabad kézzel vissza sem tudom pattintani (majd 1mm), emiatt viszont még nem akarom deszkáig bontani szerencsétlent..
Lényeg, rollcage nélkül ez a gép kb kettétört volna nem csak kijelzőstől, de alaplapostól is. V alakú lenne.
Dicsértessék a rollcage, testvéreim. -
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Bluesummers #82452 üzenetére
Igazából csak mókázunk, nem szabad hinni nekünk szakmai topikban.
-
félisten
válasz Chaser #82456 üzenetére
Opera alatt viszonylag sima a html5 1080p, csak az elején van akadás (Radeonnal), viszont a 60fps már megeszi a gépet reggelire, teljesen esélytelen. A probléma, hogy nincs kapcsoló a 60fps kiiktatására... a 720p 60fps sima szerencsére, és nem túl rossz úgy sem.
De ja, egy i5-tel kár versenyeztetni a Core2-t, elkeni a száját csúnyán. Bár lenne kessem W520-ra. -
félisten
válasz Bluesummers #82462 üzenetére
Szép kijelző, de a gépen ez nem segít.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz donjohnson #82482 üzenetére
Akkor csak jót mutattam.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Akinek van tapasztalata: ALPS, vagy NMB jobb a T60-W500 éra billencsei közül? Chicony-ról tudom, hogy a harmadik.
Szerintem cserélnék valami nem lyuggatottra a W500-ban, angol darabokat tök olcsón kapni, engem nem zavar az ékezetek hiánya.Blues:
matt vs fényes
0:1
Rly? Egy businesslapi tokikban? Hájáj... elő kell venni lassan a punishert.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz roti86 #82539 üzenetére
Nálam amúgy olyan remekül működik az Intel chip, hogy még a görgetés is szaggat vele Operában, Yt videóról nem is szólva. Fulscreen mondjuk kisimul. Persze Flash tiltva, html5-ben megy.
Radeonnal sima a görgetés, a videók is így mennek jobban.
Amúgy ennek a kiegészítőnek kéne legyen Operás változata is, hisz az engine ugyanaz, ami a Chrome alatt is van, csak kevesebb Google szeméttel. -
félisten
válasz #01758976 #82544 üzenetére
De nekem semmi bajom így az Operával, nem használom az Intel grafikát, max ha nagyon kell az akkuidő, akkor pedig túlélem, ha épp nem görget simán.
Feltettem ezt a fentebb linkelt kiegészítőt Firefoxra, igazából ugyanúgy működik, mint Opera minden nélkül.
1080p html5 megy így is, úgy is, 1080p 60fps nem megy így sem, úgy sem. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz donjohnson #82714 üzenetére
Nem állítottad 100-ra. Én úgy csináltam, mint azbest.
-
félisten
-
félisten
válasz tothjozsi96 #82743 üzenetére
Amikor úgy érzem, hogy nem annyit bír, amennyit ír. Panával még nem volt ilyen, csak Sony-val.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest