Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Aktív témák
- 

fero02
nagyúr
Igencsak elsüllyed a topik...
 - 

Nekem is sajnos csak az az egy Aero DVD-m van Jean bácsitól... Megpróbálom előkeríteni... Itt van valahol a kupiban.

Amúgy mindenfélét szoktam hallgatni, főképp olyanokat, amiket kevesen hallgatnak. Ezért akár a legextrémebb zenéket is meghallgatom. Rap, RnB, Hip-Hop, Trance, House, Hardstyle...
De jó néha meghallgatni valami tényleg zenei dolgot is... Erre van/volt pl. ez az Aero DVD.Sajnos nekem is csak mp3-ak vannak a gépen (többségében), na meg a közel 400 db videóklip.
 - 

fero02
nagyúr
Srácok!
Ezt a zene dolgot meg tudnánk vhogy úgy oldani, h én is meg tudjam itthon hallgatni?

Szinte minden megoldás érdekel...!
Üdv!
 - 

A programon is múlhat és a hangkártyán is. Winampot nem érdemes HQ audió anyagok lejátszására alkalmazni, nem az igazi a hangja. MP3-ra még elég, de DVD-Audio-t bűn rajta hallgatni.
PowerDVD egész jó, csak fizetős, VLC Player egész jó, KMPlayer egész jó... Ezeket tudom ajánlani. Én egyszer egy Jean Michel Jarre - Aero korongot hallgattam meg VLC Playerrel... Egy élmény, de tényleg.. Még sima sztereó fejhallgatóval is, 5.1-el meg mintha ott lenne az ember a stúdióban. - 

KrAt
veterán
Meglepve tapasztaltam, hogy nincs ezzel a témával foglalkozó topic (vagy nem találtam, ami ugye kizárt, mert kerestem
 ) Úgy vélem, itt lehetne megbeszélni mindent, ami a témába vág.
Kérdésem lenne mindjárt: megszereztem pár DTS kódolású audió cd-t, amiből van amelyiket lejátsza a Winamp DTS pluginnel, és van, amit nem. Amit nem játszik le (sistereg mint állat), ott a lejátszóval, a kodekkel vagy a hangkártyával van a gáz?

Most próbálom a power dvd trial változatát, hátha az viszi

Aktív témák
- Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Fejhallgatós találkozó
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Amazon Fire TV stick/box
 - Milyen videókártyát?
 - Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
 - Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - További aktív témák...

- CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
 - ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
 - Intel CORE 2 QUAD + ASUS PB VEGAS2 + 4GB ram
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!

- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
 - Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
 - Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De asszem nagy lépést tettem ezzel az Audigy-vel is előre 

Te miket hallgatsz / mid van?