Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz albert8 #1560 üzenetére
Annyira nem jó dolog a tv tuner szerintem, mert menni kell a gépnek, ha csak tvzni akarsz akkor is, zúg is mellette, meg hát mégse ugyanaz. Bár ha kevés a hely a szobában, akkor még egy köztes megoldásnak oké, de erre találták ki a tv-tuneres monitort, egy oylat szerezzél be fingért.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Nekem is tetszik, csak így azért biztos hangosabb a cucc jóval, még akkor is, ha kevesebb hűtés kell neki. Azon gondolkoztam a minap, hogy ha ház nélkül akarom használni a gépet, akkor rá kell aplikálnom valahogy egy gombot a bekapcsoláshoz?
-
-
Tibiajax
nagyúr
4 ventim van. a vga-jé 20%-on pörög, kiv. ha játszom, de az ritka.
Az alpenföhn coolere minimumon forog, nincs hangja. nem halk, nincs hangja
a noctua a vinyokon 600-on, éppen hogy pörög
a táp ventije a "leghangosabb", magasan, de tudjuk a 400-es corsairről, h egy halk táp, egyébként
na most adjátok össze, ha nem játszom a géppel éppen, mennyi zajt hallok onnan lentről, a térdem magasságából... (kb egy halk zümmögés)bekapcsológombot simán kiszedsz bármilyen házból és csokolom
[ Szerkesztve ]
-
Buda76
senior tag
Valahogy fel kéne lendíteni ezt a topikot.
Tibiajax: A HDD-ken van értelme annak a ventinek?
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Tibiajax #1571 üzenetére
Végülis tetszik a dolog, csak én sajnos még játszom is (már amikor nem döglött az alaplapom ) , de a portalanítási része jónak tűnik, plusz nem melegszik gondolom annyira, mert a lehető leghűvösebb levegőt tudja szívni a venti.
(Ha saját kéróm lesz,, akkor lesz egy játszós házimoziszoba, ahol nem lesz semmi más, csak ami ezeknek kell. Ott majd lehet megcsinálom én is ilyenre, ha más nem, akkor egy pár teszt erejéig)
-
-
proci985
MODERÁTOR
gyakorlatilag nincs. pár háznál az elején ódzkodtak az emberek (pl Cosmos ilyen), de nem problémás.
akkor jön jól az elforgatott vinyókeret, ha a gép alulról szedi a levegőt, pl Silverstone Raven és CoolerMaster Cosmos.
Tibiajax: milyen vinyók egyébként? nálam asztalon vinyók olyan 30-35 fölé nem nagyon mentek, egyedül az elsőszériás raptor, az felment 45 fokra. másnak nem igazán kellett aktív hűtés.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Winne
nagyúr
válasz proci985 #1578 üzenetére
Nekem a külső vinyóim döglenek folyamatosan, ezért már azon gondolkodtam, hogy a mostani WD 1.5 terás külsőt már belsőre fogom cseréltetni, mert az meg nagyon jól bírja, mióta bennt van a gépben. Az az egy bánt, hogy direkt azért vettem több külsőt, hogy csak akkor menjen, ha nézek róla filmet, így nem is fogyaszt és hangja sincs, de eddig a két noname Sungoo bizonyult a legjobbnak, 2 Samsungot és WD-t is elhasználtam minimális menetidővel.
-
-
Buda76
senior tag
Ezennel kezdeményezem, hogy egy héten át mindenki aki csatlakozik tegye ki aláírásába a topik rövid reklámját!!!!
-
userxy
őstag
Hasznos reklámozni én is így találtam ide van egy két érdekes de ötletes megoldás
-
gergo0328
senior tag
ha csütörtökön megérkezik az új házikóm és összekötöm a vezetékeket én is felteszek pár fotót (előtte elviszem a poharakat és chipszeszacskót...2pohár egy zacsi)
Házikó:--->íme<---[ Szerkesztve ]
-
-
moha21
veterán
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest