Hirdetés
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz Kareszovics #1161 üzenetére
nem... horthysta vagyok, meg Jobbik-szimpatizáns... meg magyar
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz mazda626 #1165 üzenetére
(Kareszovicsnak is: ) nyugalom, nem veszem offense-nek
Jobbik szimpatizáns vagy -> mire fel az árpádsávos zászló? - a kettő nem zárja ki egymást, és nem is következik egymásból, viszont jól jön Jobbikos rendezvényeken, tüntetéseken, és különbenis: ez egy történelmi magyar zászló...
sajnálatos módon mostanában akárhányszor előjön a médiában a nyilasokkal hozzák összefüggésbe... pedig jóval régebbi ez annál... évezredes történelmünk része, ami jelenleg a nemzeti ellenállás egyik jelképévé vált (ez miatt mocskolják folyamatosan, mert így rosszabb színben tüntetik fel a tüntetőket is)
az aktuális lobogónk is ki van rakva a lakásban, csak az nem látszik a képen
Aki nem árpádsávozik nem magyar? - én ilyet egy szóval sem mondtam
Jobb oldalnak narancs. - a jobboldal nem csak a fideszből áll (bármennyire is ezt szeretné O.V.)[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Focke-Wulf
csendes tag
Nem értem, miért függ össze az árpád-sávos zászló, és az, ha valaki magyar... Ne haragudj, de ez következik az írásodból. Akkor is, ha egy szóval sem mondtad.
Nekem más a véleményem az árpád-sávos, mint történelmi zászlóról:
ott van ugye a svasztika. Ez egy ősi tibeti jelkép. De Hitler bemocskolta --> tiltott önkényuralmi jelkép lett belőle.
Ott van a történelmi árpád-sávos zászló. A nyilasok bemocskolták...Érted, mire gondolok?
-
Lenry
félisten
válasz Focke-Wulf #1168 üzenetére
de NEM LETT BELŐLE semmi
ha 2006 október előtt egy árpádsávos zászlót megláttál biztos nem a nyilasok jutnak eszedbe... csak a médiában ezt nyomják
-
eastsider
nagyúr
válasz Focke-Wulf #1168 üzenetére
már bocs, de cska annyiban hasonlít, h csíkos[link]
akkor ennyiből az olasz zászló=magyar zászló, vagy német zászló=magyar zászló, mert 3 színből állmarhára nincs köze hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz Focke-Wulf #1172 üzenetére
"ott van ugye a szvasztika. Ez egy ősi tibeti jelkép. De Hitler bemocskolta --> tiltott önkényuralmi jelkép lett belőle.
Ott van a történelmi árpád-sávos zászló. A nyilasok bemocskolták..." - ebből nem lett semmi... nem mocskolták be, nem lett önkényuralmi jelkép, nem lett elítélendő a használata, nem tiltott, nem kelt félelmet, és továbbra is fontos, nemzeti jelkép (sőt, pont az utóbbi idők hazugságai miatt még fontosabb lett)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Egy hét Lenovo-s szívás után a szobám egyik sarka:
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Ricko
tag
Lehet noob vok, de én így szeretem: [link]
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Tehát itt kupis képeket kell mutogatni
KATT
Szerencsére azóta rend lett, ez egy véglet nálam -
Flow
senior tag
A TV sajna csak kölcsönbe van. Nem is kéne, nem fér rendesen a bonsaiom az ablakba tőle.
[ Szerkesztve ]
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Kephamos
addikt
-
darnellsmith
senior tag
rend szokott lenni, többnyire
asztalomOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
-
sNORh
addikt
az szép...
Nekem munka után jó egy kicsit kikapcsolódni velük..
Majd énis tolok del egy képet csak éppen levan fóliázva az egész ház.. festünk..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
Nah csakcsináltam egy képet a mostani felfordulás közepette is
[link]
[link]
csak a 2 melettem lévő szobát festjük amugy, azért nemvok kipakolva.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest