Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
Hát jelenleg igy: [link]
-
ngabor2
nagyúr
válasz Winner_hun #1001 üzenetére
van itthon is vagy 10m, de úgyis leszedem ''unalmamban'' lehet, hogy fogok rá vasalni megint.
-
FPéter
aktív tag
válasz parandroid #998 üzenetére
Rakj a szék kerekei alá valami szőnyeget mert gyorsan szét fog menni a parketta
-
parandroid
félisten
Tervben van. Sajnos kerekeket is kell szerintem cserélni, mert ezek a műanyagok nem valami.. hogy is mondjam? Szóval nem az igazi. Létezik vajon valami jobb minőségű kerék is? De szőnyeg tényleg mindenképpen lesz.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
greenmukk
tag
-
greenmukk
tag
geforce 3 titanium 200
-
Filthy.L
csendes tag
fűű bame van 1 pár dolog itt is a földön! Kezdeném... :papírzsepi,fanta,nesta,pepsi,coca cola,cappy,pcguru,ruha,dobverő,ice tea,tej,tornacipő,pcguru,pcworld,csokipapír,tanszerek,távirányitó,dvd,cd,nes kazetta( nemtom hogy került ide ) sapka,telefon,pizzásdoboz. Most hogy így visszaolvastam nem ártana rendet rakni?
-
róland
veterán
válasz parandroid #998 üzenetére
Ni, mi van a polcon a fő helyen!
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
tkazmer
addikt
Ugyan nem a szobám, a nappalink, de az én művem(nincs itthon senki, szabadon garázdálkodhatok ) [link]
És az egész csak azért, hogy meg tudjak nézni tv-n egy canadai dvd-t...úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Jodanovich
senior tag
ez lesz a kedvenc togyíkom
[link]Life is Short... Ride Hard!!!
-
tkazmer
addikt
válasz Jodanovich #1015 üzenetére
Nem semmi
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Mania
senior tag
válasz Jodanovich #1015 üzenetére
Eddig Te és Filthy.L viszitek a pálmát nálam.
-
Jodanovich
senior tag
örülök neki h ''mindenkinek'' így teccik
Life is Short... Ride Hard!!!
-
tkazmer
addikt
válasz Jodanovich #1018 üzenetére
Milyen jó neked, h senki nem mondja, h rakj rendet...vagy legalábbis nem olyan nyomatékosan, h rendet mis rakj...tényleg, hogy takarítasz? Vagy az sincs?
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Jodanovich
senior tag
válasz tkazmer #1019 üzenetére
az az igazság muterom rendmániás...
de pár év alatt belefáradt h mondja nekem h rakjak rendet 20 éves vagyok szóval nem javíthatalan de ha már télleg nagy a dzsuva amikor már szét vág az ideg h belerugok valamibe akkor össze takarítok de pl kari elött muter úgy kitakarított h nem ismertem a szobámra...
ja azt kihagytam én 191 cm vagyok muter meg 163cm szóval nem mer ugrálni...
csak viccLife is Short... Ride Hard!!!
-
Jodanovich
senior tag
pang a topik, gyerünk pakoljunk szét és shoot!!!
Life is Short... Ride Hard!!!
-
tkazmer
addikt
Nah, az amúgy egészen rendzett szobámból csináltam egy ilyet [link] egy proxy szerver beállíátsa közben....illetve még nem az, csak az lesz.
-
Jodanovich
senior tag
nálllam megint jó nagy kupi van, tegnap raktam össze hawernak az én régi gépem mert elkelt
de az a szar h mikor ilyen rendetlenség van a szobámba soha nincs itthon a fényképezőm
(lehet gyönyörködni ) [link]
[Szerkesztve]Life is Short... Ride Hard!!!
-
Jodanovich
senior tag
-
Dictator^
veterán
nálam most kupi van legalábbis ez nálam már az
[link]És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
nagyúr
válasz Jodanovich #1030 üzenetére
Beckhem Instinct? Meg egy machete.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Ugye? De asszonka sehogysem érti meg. Az gázosabb volt, amikor mindez 8nm-re volt bezsuppolva.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Jodanovich
senior tag
úgy gondoltam kiszedek minden szart a szobámból és rendet rakok illetve kitakarítok
[link]
az a monitor helyett (2 napot ment a régi is ki húz a szarból mikor eladom a cuccokat) már van 1 Compaq P1220 asLife is Short... Ride Hard!!!
-
1face
senior tag
Egy átlagos hétfő a ''birodalmamban'':
[link]A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
-
Oly
őstag
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Mentségemre legyen, hogy most raktam össze ezt a gépet!
1-2 nap múlva már rend lesz! 1 napra...
Mert akkor meg kezdem a vízhűtést összerakniSonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Oly
őstag
válasz Jodanovich #1042 üzenetére
Melyiket?
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
tkazmer
addikt
válasz ballington #1046 üzenetére
Én nyáron kaptam, mert az előző lekerült a balatonra..
Amúgy most viszonylag nagy rend van a szobámban, csak a szokásos rendetlenség, de az nem komoly..
[Szerkesztve]úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
ballington
addikt
akartam Én is képeket készíteni, de mikor elővettem a agépet, látom, h lemerült az aksi...no mindegy, majd holnap...vagy hétvégén, úgyis táppénzen leszek péntektől jövő keddig a lábam miatt.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
VW
aktív tag
nálam ez az általános helyzet
[link]
érdekesség képpen ,a monitoron kb. 2 évvel ezelőtti állapotok láthatók20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest