Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
az nem tapéta, az Antikolt fal ^^ élőbe korvakomoly..
am kösz[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
No-kia
addikt
én az egyik ismimnél akkora kupit láttam, egy egész ház tele műszaki cuccokkal a wc mellett a hűtő, huhNEM TUDTAM BEMENNI A HÁÁZBA mert nem fértem el a kis folosókon amit ezekből a cuccokból csinnált, a 60m'2 es házból kb 2 volt járható, nagyon nagy majd megkérdezem hog ymegengedie hogy lefényképezze
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
tkazmer
addikt
nálunk ennek a szemétgyűjtésnek már hagyománya van, minden évben síelésnél gyűjtögetünk csak a fotó kedvéért. az ötletet az adta, hogy a takarító néni valamilyen oknál fogva nem ürítette ki a szemetest, így 2 nap alatt telelett...
on:
a szobám most amúgy kb így néz ki, meglehetősen nagy a rend, mert nem nagyon voltam otthon, hogy szétszórjak mindent...[link][ Szerkesztve ]
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Néhány részlet az életteremből.
[link]
Ágyam, egyben az "irodám". Itt írtam a 3. regényemet, és jelenleg itt készülnek a jövőre megjelenő elbeszéléseim. A szék a laptop helye. Onnan szoktam átemelni a lábamra.[link]
Részlet a polcról. A halloweeni kellékek.[link]
Az asztal mellé ritkán ülök le. Az akvárium helye.[link]
A szobámnak két ablaka van, az egyiket látni lehet az íróasztalos képen, a másik balra tőle található. Ha kinézek rajta, a kertből és a szomszéd telekből láthatok egy darabot.
A kerti széken üldögéltem a Perseida meteorraj tetőzésekor.A szobám nyugodt hely. Igazi "pocokfészek".
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
tkazmer
addikt
válasz Algieba #1209 üzenetére
ha kimegyek a kertbe, itt [link] szoktam üldögélni, egy kis antennaforgatással még pont belefér a wifi hatókörébe, nagyon kellemes környezetet biztosít a kikapcsolódáshoz/munkához. a kép egyébként azért nem teljesen off, mert meglehetősen nagy a kupleráj ott most, ráadásul a kert látható része is rendezetlen.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Motion_Blur
félisten
up
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Armahun
addikt
Jelenleg rend van
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
nagyúr
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
Pár év után ismét közzé tenném én is a "rumlit"
De már nincs rumli!
Egész szépen fejlődtem
Újabbak kedvéért legalulra felteszek pár régi képetezek az újak:
[link]
[link]
fürdőm tele cuccal
[link]
nem nézek tv-t
a géprészleg nem változottEzek pedig a régiek...retro kedvéért...Az igazán kupis képet legalulra tettem
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
fürdőm
[link]
régebbiek:
[link]
[link]
[link]igazán kupi:
[link]
[link]
[link]Jorus Te is rajongsz a szomszédokért vagy ez fordítva kell lennie?
[ Szerkesztve ]
-
csimav
őstag
Csáó
Elég f*s minőségű képek, de itt van 1 pár:
1. kép szoba...
2. kép egér,bill
3. kép szoba...Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Boha
aktív tag
kihalt ez a topik is ???
OBORZIL
-
csimav
őstag
Kihaltunk...
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
-
LW
őstag
Sziasztok.
Csatlakozom a témához frissen készült képgyűjteményemmel. Sajnos a kuplerájhoz kicsit példamutató, ugyan szentélynek annál inkább mondható. Ez az én szeretett munkaállomásom.
Szellemes ötleteket várok, na meg kritikákat is -
LW
őstag
-
engusz
veterán
Már sokat gondolkodtam, hogy mivel lehetne normálisan összefogni a kábeleket. Az asztal merevítése üreges, abban a lényeget el lehetne rejteni. A "kis" fekete házikó egy Silverstone SG02-F. Ultramon kitesz a második monitorra taskbart, de szerencsére annyira okos program, hogy a harmadikra, a TV-re, már kikapcsolható. Amúgy ATI SorroundView.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
LW
őstag
Sziasztok.
Az ígértek szerint tettem. Dolgosabb napjaimban keletkezett tájképet is megörökítettem. -
Vikt0r
aktív tag
Nálam így néz ki az asztal.
-
törölt tag
A kábelrengeteg nálam is egy örök nehézséget jelentett, de éppen a minap úrrá lettem a helyzeten:
- előtte: [link]
- utána: [link]A gépházzal együtt a bal oldali ajtó mögé került az elosztó és a router is, a kábeleket pedig kötegelés után a konnektorsort is eltakaró merevítő elemhez ragasztottam. Ha nem csináltatok új bútort, akkor a falra, vagy asztallapra csavarozható kábeltartó csatorna lett volna a megoldás. Néhány ezres és egész más a munkahely pofája.
-
Boha
aktív tag
enyém ilyen most
OBORZIL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Yettel topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest