Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
A kupolaváros titka! ;]
Amúgy nekem is a Kozmosz lovagjai a kedvencem.
Létezett még egy képregény amiben az Arielnek megcsinálják valami filmhősét. Kicsi robotot a nevére nem emlékszem. :) A Lars meg összejön egy qrva jó kis nővel! ;]
Könyvről sajnos én sem tudok többről. :( -
Hun'reeth
őstag
Idézni??? Nem tudod mit kérsz! :DDD Az idő vándoraiban egy kb. másfél oldalas káromkodás van! :))
Amúgy ilyen szövegek vannak pl. (nem káromkodás!) ami hirtelen beugrik: ''Úgy kirúgnak, hogy az űrcsizmád sarka sem éri a holdkrátereket!'' :) + ''Akkorát lódítasz mint ide a Szaturnusz!'' :P
A Zuhanás a napba kicsid elvont volt. Inkább az Aranybolygóval vagy a Hajnal a Trendalon -nal kellett volna próbálkozni. ;] -
Esmein
nagyúr
-
Hun'reeth
őstag
Ügyes. :C
Az első kötet egyébként a: Jóholdat Szíriusz kapitány! Utána van a Csillaglány, majd a Szíriusz és Corinta (pingvines), a következő a ''Szíriusz kapitány fogságban'' ami a kis fekete emberes (szuenók! :P), utána az emberke és volt még egy azt hiszem valami ősember-es. :U A sztorijára emlékszem csak a címére nem. Bár ez már elég gagyi volt talán nem is L.Endre írta?! ;] Amúgy az utolsón kívül megvan az összes! :t Sőt az is csak elkeveredett valahova. :F
A másik nagy sorozat pedig Nemere István ún. családregénye amit imádok. :) (Zuhanás a napba, Skorpió, Aranybolygó, Titán terv, stb.)
Meg persze ne felejtsük el a ''Műkincsrablók a kisbolygókon'' kezdetű Lars, Don és Ariel hármast! Ebben vannak a legjobb káromkodások! :DDD A mai gyerekek is inkább így beszélnének! ;]
[Szerkesztve] -
Gergeli
tag
Ezeket találtam még (gugli rulz)
László Endre Jóholdat Szíriusz kapitány
László Endre Szíriusz kapitány fogságban
meg Szíriusz, és az emberke - ezt is olvastam
[Szerkesztve] -
Gergeli
tag
válasz
Hun'reeth #21 üzenetére
Na lássuk (címeket csak tipplem):
Van a Csillaglányos (SZír. Kap és Csillaglány?), a denevéremberes (Szír. kap. és a kis fekete emberek?), Amikor kiolvasztják a filmcsillag bigét (ennek sem jut eszembe a címe), meg van egy amiben egy kő pingvinben van a képlet (?)
Lehet, hogy van több is, én ezeket olvastam -
escie
őstag
csikasz...
:))
hujjjj, de gyors valaki...
:))
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
vagy: gyere mán ide,te! az anyád uristenit...
-
Horbal
őstag
Mert nem tette meg a szügséges óvintézkedéseket:
Túlságosan elszaporodtak az olyan balesetek, amiket grizzlyk okoztak az erdõkben, ezért a hatóságok figyelmeztetõ táblákat helyeztek ki:
'' Felhívjuk a kirándulók figyelmét, hogy a medvék veszélyes állatok, mindenki saját érdekében tartsa magát távol tõlük. Nagyon fontos, hogy a medvéket elkerüljük. Ajánlatos e cél érdekében kis csengettyûket akasztani magunkra, hogy nehogy meglepjük a medvét, és ezzel támadásra ingereljük. Köztudomású, hogy a medvék nem szeretik a bors szagát, ajánlatos ezért kis borsos zacskókat akasztani magunkra. A medvék közelségét ürülékük is jelzi. Nagyon fontos ezért megkülönböztetni a fekete medvéket, amelyek barátságosak, és a grizzly medvéket, amelyek rendkívül veszélyesek. A feketemedvék ürüléke folyékonyabb, világosabb színû és kisebb. A grizzly medvék ürüléke nagyobb, bors-szagú és kis csengettyûk vannak benne.'' -
faster
nagyúr
Az aktuális offtopikba nem fért volna bele?
-
Horbal
őstag
Hogy hívják Matulát a Tüskevárban
-
Balinov
titán
Valaki megmondaná nekem,hogy a Téli Berek vége mi lett? utolsó 4-5 oldal hiányzik a könyvből.
nincs meg valakinek pdf-be? vagy txt-be,akárhogy? divx??? -
Gri
tag
Vki plz mondja mar meg, hogy mi volt a Tuskevarban Matula kutyajanak a neve?
;]
Aktív témák
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest