Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
lean
aktív tag
sziasztok,
az alábbi hangszóró paramétereiről tudnátok vmit mondani, átlaghoz képest pl jó v rossz ilyesmi, nem nagyon értek hozzá...
[link]no cross no crown
-
lean
aktív tag
Azt nem említettem, hogy nagyrészt mozi célra lenne és 5.0 szettről van szó. Persze zenét is fogok hallgatni rajta, de pl. nem akusztikusat, se jazzt. Némi rockot, elektronikusat nagyrészt ill. amikor megóhajtok egy kis vivaldit akkor azt. Egyébként szeretem ha részletező és dinamikus a hang és jó feszes, kemény mélye van. Szóval izlések és pofonok...
Sajnos nem tudok eljutni egyik általatok említett bolthoz sem különféle okokból, így vállalnom kell némi zsákbamacskát.Ez van.
A Mission M34i (szettben 180k) volt a QLN vetélytársa nálam, azt sikerült is meghallgatni, annyira nem nyűgözött le, bár szépen szólt.
QLNről valóban kevés a tapsztalat, de valahol olvastam a streamnél is ajánlották ebben az árkategóriában (ha nem fontos a külső ), és külföldi, elsősorban svéd fórumokon se irtak róla rosszat...
Mindegy, ma eldőlt: megrendeltem a QLN 604 5.0 szettet 110k -ért + 60kért elhozzák Svédországból, tehát kb. 170k-ba lesz. Ugyanez a streamnál 250k most akciósan...[ Szerkesztve ]
no cross no crown
-
lean
aktív tag
válasz Tristis #9091 üzenetére
a hangfal kérdés már eldőlt, ahogy mondottam volt feljebb...lehet bánni fogom, kiderül majd.
erősítő még nincs, kb. 160-170k van szánva max
ami ebbe belefér:
onkyo 608, 707
hk 255
yamaha 765
608 v hk 255 lesz utóbbi gazdagabb be/kimenetek terén szuflába talán vmelyest karcsúbb...perempe: áhh, nem akarok én falat bontani
[ Szerkesztve ]
no cross no crown
-
lean
aktív tag
-
lean
aktív tag
tudtok ajánlani egy helyet ahol hangfalkábeleket be tudok szerezni?lehetőleg webáruházból, mert vidéki vagyok
kb 20k-t szánnék az 5.0 rendszerre, elegendő ez az összeg (2m+2m front+1m center+6+8 m hátsó hangfalak)?
Nem akarok csúcsminőséget, de annyira gagyit sem.Érdemes banándugós kivitelbe beruházni?[ Szerkesztve ]
no cross no crown
-
lean
aktív tag
tudnátok egy nagyságrendbeli árat mondani, hogy egy végfok mennyibe fáj?
Egy Yamaha RX-750 sztereo erősítőbe kellene, úgy tűnik elfüstölt[ Szerkesztve ]
no cross no crown
-
lean
aktív tag
A teljes igazság:
egyik ismerős elektroműszerész vállalta be, anno kb. 3 éve 20k-ért vettem, csak valami kísérletezés során kicsináltam a végfokát. Most gondoltam kipróbálom, csak az összehasonlítás kedvéért, az újonnan beszerzett Onkyo-608-al szemben, hogy hogyan is szól, ezért megkerestem az illetőt. Azt ígérte neten tud rendelni hozzá alkatrészt...majd kiderülno cross no crown
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- BestBuy topik
- Opel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs