Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz bajnokpityu #34196 üzenetére
Ott is véges eset van, és az is fejleszthető, és annak a hatékonyságában is kételkedek. Az egyetlen különbség, hogy az nagyságrendekkel objektívebb (/összehasonlíthatóbb) mint akárki véleménye (bárki más véleményével).
Két fül eredménye nem összehasonlítható, a fül könnyen becsapható, a fül nem objektív, ezek után tény megállapítására szerintem nem használható.Hogy kicsoda micsoda alapján választ magának otthonra rendszert, az nekem teljesen mindegy.
Hogy kicsoda micsodát ír le tényként egy szakmai topikban, na az már nagyon nem hagy hidegen.Már azt is megbeszéltük, hogy szeretek mérni, szeretem a méréseket, de ha a fülem azt mondja, hogy nekem az nem kell, akkor nekem az nem kell. Nem hiszem el, hogy a fülemnek van igaza, de attól még nem kell mert a fülemmel fogom hallgatni. A felfogásbeli különbség az aláhúzott részben keresendő.
(#34199) DDL: tehát mindenki ugyan ott hallott különbséget és kapcsolgató emberünk megerősítette, hogy igen, valóban mindenki eltalálta a különbségeket?
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- SkyShowtime
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Battlefield 2042
- Android szakmai topik
- Milyen routert?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest