Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dudika10

veterán

válasz bajnokpityu #34196 üzenetére

Ott is véges eset van, és az is fejleszthető, és annak a hatékonyságában is kételkedek. Az egyetlen különbség, hogy az nagyságrendekkel objektívebb (/összehasonlíthatóbb) mint akárki véleménye (bárki más véleményével).
    Két fül eredménye nem összehasonlítható, a fül könnyen becsapható, a fül nem objektív, ezek után tény megállapítására szerintem nem használható.

Hogy kicsoda micsoda alapján választ magának otthonra rendszert, az nekem teljesen mindegy.
    Hogy kicsoda micsodát ír le tényként egy szakmai topikban, na az már nagyon nem hagy hidegen.

Már azt is megbeszéltük, hogy szeretek mérni, szeretem a méréseket, de ha a fülem azt mondja, hogy nekem az nem kell, akkor nekem az nem kell. Nem hiszem el, hogy a fülemnek van igaza, de attól még nem kell mert a fülemmel fogom hallgatni. A felfogásbeli különbség az aláhúzott részben keresendő. :K

(#34199) DDL: tehát mindenki ugyan ott hallott különbséget és kapcsolgató emberünk megerősítette, hogy igen, valóban mindenki eltalálta a különbségeket?

[ Szerkesztve ]

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés