Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Andapace #2177 üzenetére
Yseram van, az volt az első legendarym, amit nyitottam. Valójában csak a lassú deckekkel jó, én meg többnyire nem lassúval játszok.
Ezek vannak eddig:
Nagy kár, hogy az arany Gelbint nem lehet disenchantolni, mert amúgy semmit sem ér.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Andapace #2182 üzenetére
1x2 és 4x15 összesen. Most már tényleg nem nagyon van értelme vásárolnom, mert a lapok többségét be kell törnöm. 2 kivételével megvan az összes common, és 5 kivételével az összes rare, a többit meg ugye még ritkábban adja.
(#2181) adamkaa777: a debuffokat most is le tudod szedni silence-szel
(#2185) DjDanee87: nem csak a frozen, a change attack to 1 és hp to 1 is leszedhető vele
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
oxox
addikt
válasz Andapace #3060 üzenetére
ne panaszkodj majd ha lvl300-on megkapom az elso legendet az tuti abba a 20%-ba fog esni
egyebkent ezt jatek vegen kell kihozni copy-val...lehozod, es copyzod az ellfel lapjaibol, remelhetoleg nincs neki sok egyeb lap a kezeben
vagy priestel, ugy, hogy a control lap a kezedben van...es lopod az upgradelt unitot[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
slayer007
tag
válasz Andapace #3064 üzenetére
Nekem eddig 10 körüli pakliból 2 legendary jött, szóval abszolút nincs okom panaszra, bár tény, hogy Lorewalker Cho számomra teljesen értéktelen... a másik viszont ragnaros volt, a legelső pakliból, amit a gyakorló küldikből kaptam.
Nem tudom Te mióta játszol és mennyit nyitottál, de van aki 50+ pakliból sem látott még legendaryt, szóval egy Ysera után már nincs ok panaszraIm insane, what's your excuse?!
-
F-ECT$
titán
válasz Andapace #3058 üzenetére
Nem olyan rossz ez, bár tény, hogy van jobb. Nekem talán Leeroy jött először, az is ilyen felelmás: jó nagy dmg korán, cserébe megy 2 db 1/1 az ellenfélnek.
Andapace: Cho nekem is megvan, kérdés, hogy mikor éri meg kitenni? Ha kiteszed 2 manáért, akkor buksz a rushból. Talán ha 2-ik vagy és kicoinolod...
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
oxox
addikt
válasz Andapace #3068 üzenetére
25+ minion?,..nekem 10+ spell van bent, (es nem erzek unit hianyt, es eleg jo winrate-em is van vele).
A jatek korai szakaszaban fogom az alacsony minionokat a spellekkel, vagy unittal, es ha enyem a board control a draw-nak koszonhetoen porgetem ki a unitokat. Tegnap volt egy partym mikor 0-lap maradt a deckemben, az ellenfelnek meg 9! (tehat amig en 27lapot kiporgettem, addig o 18-at ) igazsag szerint csak a unitjaim minosegen kell majd javitanom (de szegeny ember vizzel foz)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
slayer007
tag
válasz Andapace #3094 üzenetére
Azért mielőtt leszóljátok fizető embertársaitokat, kérlek tartsátok észben, hogy ők tartják életben a játékot.
Már rengeteg helyen jártam, ahol az, ha valaki támogatja a játék készítőit, undorító módszernek számított, de nem igazán értettem soha, hogy miért.
Általában a normális egzisztenciával bíró emberek azok, akik nem sajnálnak odadobni 100-200 eurót is akár ilyesmire, mert megtehetik. Pénzük van, azonban idejük nincs kifarmolni a goldot .
Sokunknak pedig ilyesmire pénze nincs, de ideje (se néha ) van ilyenre. Na mi vagyunk azok, akik az előző kategória nélkül most is a HKK-t gyűjtögetnénk, mert ez a játék nem lenne
(Tudom, ott a Magic is...)Im insane, what's your excuse?!
-
Kanczy
veterán
válasz Andapace #3106 üzenetére
Miről beszélsz? Te gyakorlatilag ezt mondtad az előző hsz-edben:
"A kő overrated. Minden profi tudja, hogy a papír sokkal erősebb nála."
Mégis hogy overrated, elmagyaráznád a kedvemért? A mage aggro egy rohadt erős deck, ami sok mindent megver, és sok mindentől kikap. A probléma ott van, hogy amit megver, azt úgy veri meg, hogy annak esélye sincs nyerni, és a heal-heavy deckeken kívül minden ellen legalább 50-50 matchupja van. Ez pedig nem minden deckre igaz, közel sem.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
válasz Andapace #3121 üzenetére
"Ne haragudj, de nekem ezekből a hszeidből az jön le, hogy nem ismered az overrated szó jelentését."
"Ezek után tőlem magyarázhatod, hogy sok matchupot ő nyer. Attól még overrated."
Valahogy így mutatnám be gyerekeknek, hogy mi is az irónia. Amúgy hányas szinten vagy, ha megkérdezhetem?
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
válasz Andapace #3128 üzenetére
Tehát hiába nyer a mage rohadt sok matchupot 90-10 aránnyal, és megy egy teljesen értékelhető 50-50 körülit a maradék nagy részében (bármi, ami nem healel), attól még overrated. Téged az sem zavar, hogy legend és 1-3 szinten minden harmadik/negyedik deck (rugó, druida és warlock között, de sűrűbben) mage, ők tévednek. Azok is, akik a freeze nerfek után átálltak aggrora, és felhúzták magukat legendbe. A mage igazából nem rohadt erős, csak túl van értékelve.
Köszönöm, hogy megvilágítottad előttem az igazságot!
Na mindegy, én befejeztem, nincs szükségem erre.
[ Szerkesztve ]
-
slayer007
tag
válasz Andapace #3132 üzenetére
Sok dolog segíthet rajtad.
Példának okáért ha végignézed az összes évad Dr. House-t, akkor talán megérted a szarkazmus fogalmát!Sirandrish:
Leonard: Yes... For God's sake, Sheldon, do I have to... hold up a sarcasm sign every time I open my mouth?
Sheldon: You have a sarcasm sign?[ Szerkesztve ]
Im insane, what's your excuse?!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Andapace #3140 üzenetére
Nekem délután olyan bugom volt, hogy rankeden Mage ellen mentem. Letett 4 secretet, aztán később aktiválta, először az elsőt, aztán utána egyből a 2. kártyát is, annak meg szépen ott maradt a képe bal oldalt. Én meg nem láttam semmit a spell kártyákból utána...
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
válasz Andapace #3199 üzenetére
Ahhoz képest hogy tegnap egész nap azon vitáztál hogy a Mage túlértékelt, minden linkelt meccsed "kézből" rendezed le
Persze gondolom nem mind ilyen de nem sok hős tud 12 sebzést bevinni kézből a 6. körben
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
válasz Andapace #3396 üzenetére
Sylvanas önmagában 1600 dust + 2 pyro is kell. Én tegnap toltam vele párat pont rank 12-n, ott 3/3 volt az arányom. (Ez annyiban nem mérvadó, hogy kicsit kevés ennyi meccs a megítéléshez, illetve nincs sylvanasom, csak black knight-om.)
Kíváncsi vagyok, hogy feljebb is jól teljesít-e.
Illetve mi az "álom" kezdés az első 4-5 körben ha te vagy az első, illetve ha te vagy a második?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Andapace #3401 üzenetére
Mi a 4 eltérés? Egyébként tényleg elég jó ez a deck legend nélkül is, csak az 5-7 körökre kell kitalálni valamit, mert ott van benne egy pici luk. Ha addig nincs meg a board control, akkor lehet a 8-ik körös pyro is kevés. Illetve laphúzásban sem erős ez a deck, de azt csak valami beáldozásával lehetne javítani.
A coinos kezdés szerintem is jobb, no meg akkor 1-gyel több lappal indulsz, az se árt, különben könnyen topdeck a vége.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Andapace #3403 üzenetére
5-6 kör alatt ölő paklik max a halál, nem? csináltam én is ilyen agro decket (bár pár dolog pl pyro nincs), de 6. körben megöltek pedig kézben volt a flamestrike, de nem volt elég mana/lövés leszedni a lényeit addig. de előtte 30 hp-val nyertem vele. bár kéne taunt még nekem.
-
Sirandrish
legenda
válasz Andapace #3414 üzenetére
Hát nekem mindig csak az arcomba pukkanak tauntos lény ide vagy oda..mármint nem foglalkoznak vele
Max Blizzardot vagy Flamestriket nyomnak a minionjaimra...esetleg Frostbolt..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
-
Ereshkigal
őstag
válasz Andapace #3558 üzenetére
A szerencse mindig szerepet játszik a kártyajátékokban, ez van.
Én nem mondanám pay to winnek a játékot, mert bárki megszerezheti az összes lapot fizetés nélkül is. Persze kérdés az, hogy mennyi idő alatt gyűlnek össze azok a lapok, amikre szükséged lenne. Mivel még új a játék, akik fizetnek, azoknak egyelőre van némi előnyük constructedben, de ez majd csökken. -
Kanczy
veterán
Megjött a szakértő
A pay to win koncepciót magyarázd el a két legend ismerősömnek, akik emellett átlag nyolcat mennek arénán, és egy forintot sem fizettek a játékért.
-
F-ECT$
titán
válasz Andapace #3561 üzenetére
Úgy kapcsolódik, hogyha fizetsz, akkor sem feltétlen nyersz, azaz jutsz el pl legend rankig, illetve ha nem fizetsz, akkor is el tudsz jutni legendig. A pénzzel azt az időt rövidíted le, amíg a questekért és arénért kapott goldból paklit veszel, nincs olyan lap, ami csak pénzért lehet a tiéd.
Casualon meg miért húzod fel magad? Semmi tétje nincs, no meg ha legyőzted volna, most ugrálnál örömödben, hogy lenyomtál egy 5 legendes hülyegyereket.
Dive ever, work never.
-
Ereshkigal
őstag
válasz Andapace #3561 üzenetére
"Ilyenkor ne legyek ideges, mikor a golden jaraxxusával 1 hp-n éli túl az egészet, mert persze még van egy black knight a zsebében."
Nekem ebből úgy tűnik, hogy csak hajszálnyival nyert, talán mondhatjuk azt, hogy a szerencsén múlott. Második nekifutásra a jó lapjai ellenére is lenne esélyed megverni.
-
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Andapace #3583 üzenetére
Vancleef jó is lenne, de izébigyó
SI:7 bekerül mindenképp amint kijön még egy..
A Sinister Striken gondolkodtam, de még nem döntöttem róla..de ha már így ajánlod akkor lehet kipróbálom
A Defendert meg akkor beteszem Senjin helyére tesztre..
Köszi szépen a tippeket[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
slayer007
tag
Ez a játék nem pay to win.
Az a játék pay to win, amiben a store-ban tudsz venni olyan dolgokat is, amit a free to play játékosok nem. Olyan dolgokat, amik erősebbé teszik a karaktered a free to playeseknél. Ez itt ideiglenes előny, de pl ha egy szerencsétlen ember vesz 400 decket, még az is előfordulhat, hogy meg se kapja belőle a kívánt kártyát. Inkább tényleg a szerencse, az ami óriási szerepet játszik mind a meccsekben, mind a nyitásban, és így az egész játékban.
Úgy definiálnám, hogy:
Pay to win játék az, amelyben a fizető játékos számára lehetőség van olyan dolgok vásárlására, amelyek olyan előnyhöz juttatják a többi játékossal szemben, amit azok nem tudnak megszerezni valós pénz ráfordítása nélkül.
Na ez pedig itt nem érvényesül, megszerzel mindent, csak lassabban.
Ha pedig jó vagy arénában, akkor meg csak a szabadidőd szab gátat a deckek szerzésének.
Tekintve, hogy még középsulis vagy (sorry, a profilodban látni ), szerintem a szabadidővel semmi gondod nem lesz egy jó ideig még.Im insane, what's your excuse?!
-
Sirandrish
legenda
válasz Andapace #3671 üzenetére
Gz..már én is rég nyitottam legendet szóval már rám is rám férne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest