- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madárpók
aktív tag
válasz
liksoft #2688 üzenetére
Igazából szerelés közben nagyon megszenvedtem vele ugyanis a csavarjait a tuskósok úgy rakták bele,hogy még véletlenül se tudd kiszedni légkalapács nélkül, és azért sikerült elég rendesen megütnöm, de ez csak az én ügyetlenségemről szól...amúgy nem tudom ismered-e az ExelStor márkát mert ez a bizonyos vinyó bizony ezt képviseli, de még nem hallottam rólla, igaz még nem gugliztam rá. Szóval a lényeg,hogy lefuttattam a fixbootot és a fixmbrt, utánna chkdsk, majd format, utánna partíció törlése és újrapartícoinálás és formázás, winxp fel, nem megy, chkdsk 2x, partíció törlése,újrapartícoinálás és formázás, winxp fel és így ezután már volt nincs hiba egyenlőre...igaz a kapacitás több mint felét elvesztettem(gondolom a sérült részeket lezárta) de megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest