Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Ed Parker #4982 üzenetére
Ebben is egyetértünk. Másfél éve egy válogatás során az rx6 villámgyorsan kiesett, utána az RTi is, egyik sem tetszett akusztikus zenével, jazzel. Pedig csak NAD erősítő volt eléjük kötve, nem Hegel. Egyik sem az én világom. Ha csak házimoziznék és rockzenét hallgatnék, jöhetne a Polk.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Peak
addikt
válasz Ed Parker #4982 üzenetére
Áh... Gold széria már az én pénztárcámnak sok.
Azt hiszem a maga 135kHUFos árával egész jó ár/teljesítmény mutatója van.
BBéci szerinted melyik másik tipus lenne alternativája ebben az árban?Baba még nem jön nálunk, de a "Tragédia két felvonásban" (esküvő) és a nyaralás (nászút) azé' rendesen lekopasztja az embert. Utána meg "fospumpa"-projekt.
Szóval... hosszú távra terveztem ezekkel a zajkeltőkkel.Mai programunk d.u. a Dali audiofil mintalemeze volt, meg egy kevés George Benson.
A Walking on the moon c. dal elképesztően jól szólt, szinte éreztem a szobában a jelenlétét a doboknak. Finom lágy bőgő, diszkrét szaxofon...
Bizonyára van jobb, de számomra a Jamo/Technics kombó után ez komoly élmény.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest