Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz kanyol #34647 üzenetére
Keresgélj a neten, biztosan ráakadsz az újkori listaárukra!
Drága az időm, de megtettem helyetted, egy percbe sem telt: [link](#34649) migabi24
Kipróbálhatnál a villanyórától vezetett, 6-8 négyzetmilliméteres sodrott erekből álló ösvényt.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zsoika
addikt
válasz kanyol #35232 üzenetére
Nem direkt vadásztam rá csak átpörgettem a használt cuccokat és emlékeztem hogy ilyet szeretne.
Ahogy ELACi is linkeli a német vagy osztrák ebay-en stb(pl. willhaben.at) nagyobb eséllyel találsz. Persze azért ki kell menni vagy egy ismerősnek be kell hozni.[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
-
Gtaati
őstag
válasz kanyol #35348 üzenetére
Helló!
Ha megkérdezhetem, neked milyen típusú Canton hangfalaid vannak? Egyik barátomnak volt egy pár GLE490, nem tudom h belépő szint-e vagy milyen szintet képvisel, de annak ellenére, hogy 200mm-es hangszórói voltak, elmaradt igencsak hangzásban a Heco Music Style 900-osk mellett, próbáltuk sztereóban, Pure Direct-ben Onkyo és Cambridge erősítekkel és mindegyik esetben 3-an is jobbnak találtuk hangban a Heco-kat. Egyébként megjelenésre, kinézetre nagyon komoly volt a Canton.....
És nem megszólni akarom a Canton-t, csak kíváncsiságból kérdezem Köszi!
-
BBéci
legenda
válasz kanyol #38477 üzenetére
A biamp nem kettős kábelezés, hanem kettős erősítés.
Mindkét esetben fennállhat az, hogy a dupla kábel árából vásárolt jobb minőségű szimpla ugyanolyan, vagy még jobb hangot eredményez.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Daywalker
addikt
válasz kanyol #40921 üzenetére
Hasonló a terv, ez subhoz ment, ha jó, akkor tervezek egyet az onkyo-hoz (656). DE! Az erősítőhöz vékonyabb kell és csak kéteres, mivel ha megnézed, akkor a tápkábel egy NYÁK-hoz csatlakozik egy fehér dugóval, abba pedig bele kell préselni. Vagy marad a fixre forrasztás...
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Daywalker
addikt
válasz kanyol #40925 üzenetére
Jó, igazából nekem is, vagy az X4xxx sorozatú Denon...de játszom a gondolattal...
zsoika: igen, de elsősorban az egyes vezetékek keresztmetszetére gondoltam.
[link] Ez egy 646 belseje, bal oldalon a fekete a tápkábel, ami bejön, a lila-fehér megy tovább a tápegységbe. Láthatod a fehér csatlakozókat. Namármost, hogy szép legyen, ott bizony ezt a csatlakozót át kell szerelni, abba pedig nem megy bele akármi. De oké a harmadikat nem kell bekötni, ez igaz.[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
renatto
őstag
-
makoss
veterán
válasz kanyol #48283 üzenetére
Valami biztonsági kockázatról hadovál Lehet a vállalati szerver kavar be
Amúgy egy nakamichi vagy Norstone banándugókba könnyebben belemegy a 4 mm-es kábel?
Mert ha nem, nem kinlódok vele! Azt tudom, hogy én megszenvedtem simán beledugni a hangfalba meg az erősitőbe a csupasz 4mm-es vezetéket, van akinél a 2,5 mm-es sem ment könnyen.
Nem mutat valami szépen, ezért is gondoltam, hogy be kellene szerezni 8 db banándugót.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Real_Necro
veterán
válasz kanyol #50382 üzenetére
Ó, köszönöm, az közel van.
Én tölgyből és bükkből építettem, a center állványt mindjárt folytatom.
30mm vastag a tölgy polc, a lábak 58x58mm-esek.Ez a lazúr? Mondjuk én barnát keresnék.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs