Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pee13
senior tag
válasz bartucc #9778 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de számolgatásaim után úgy döntöttem, hogy a 400W-os fsp el fogja vinni 18cfm légárammal a 150W alatti peak terhelést..
Sol: persze, a halkítás nem olcsó dolog, bár én egész jól megúsztam.. S1-et ajándékba, hyper TX 3k, QD 5,5k.."I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
válasz bartucc #10087 üzenetére
Régi gépeken turbó gomb volt ilyen 3 állású, én használtam is pont így. De szabadalmaztathatod, nekem nem kell .
Újabb lapokon nyomod az INSERT-et bekapcsoláskor és feléled az előző beállítással. A CMOS clear-t szerencsére már nem használom mer baromira utálom a kábeldzsungel közepéből kibányászni azt az egy szem jumpert, ilyen kapcsolós megoldás tényleg jó. (Abit fatality-s előlapon volt amúgy még ilyen)[ Szerkesztve ]
-
válasz bartucc #10089 üzenetére
Persze hogy változtatott Eredetileg arra szolgált hogy lassabb procira írt programok ne fussanak gyorsan a gépen. Talán megfelezte az órajelet, de ez még a 286-386-os időkben volt, talán a későbbiekben is volt néhány. Én nem emlékszem hogy használtam volna, mindig be volt kapcsolva. Ahol nem volt gomb ott bios szinten volt hozzá billentyű kombináció (CTRL+ALT+(numpad+ vagy numpad-))
-
Gerisz
addikt
válasz bartucc #10131 üzenetére
Hajrá!
Ne add fel egy ilyen silány minőségű sorozat gyártott cumó láttán!Szakbarbár: Szegény macsekot még leégeti a Gaba minőség
Mindenki:
Csinált már vagy látott már valaki olyat közelebbről, hogy a ház oldala felfelé nyílik karral vagy sínes megoldással fel lehet tolni? Most ilyenen gondolkozom, jól jönne pár megvalósított munka![ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz bartucc #10158 üzenetére
Ne igazán vagyok otthon az elektromosságban ezért kérdezek vissza, hogy ebből nem lehet gebasz? Mondjuk valami más is összeér. Vagyis akkor egy rézdrót semmivel sem veszélytelenebb mint egy szabvány gépházi kapcsoló? Meg még annyi hogy elég egyszer összeérinteni és onnantól nem kell kapcsolat. Sry elég tudatlan vagyok ezekben a dolgokban.
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Badman 4ever
őstag
válasz bartucc #10158 üzenetére
Igen Abit és öcsinek kellett valmilyen gép, hogy legalább netezni tudjon és a szerelés miatt volt előkészítve a Compaqra és CsiguszMaxim-nak én is a csavarhúzót ajánlom vagy egy régi AT-s ház gombját, mint nálam a képen. A fali CD-tartóban van két Maxtor, az emlegetett gázkazánok és ami lóg, az a Power-LED.
Amíg nincs gépház így marad.
Pista0001: Szép! Erre én is rájöttem, de úgy akartam, hogy a gépházat lefestem feketére és piros lángokat matricázok rá.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
honyike
aktív tag
válasz bartucc #10228 üzenetére
Erősítő a számítógépbe?
Az enyémban 2db. autós erősítő van, az egyik4X25W-os, a másik pedig 2X25W-ot képes leadni!
Meg a sima PC tápon kívül van még benne egy saját készítésű Toroid, mert a kapcsüzemű nem a legjobb az erősítőknek!Meg lesz egy meglepi az előlapon!
Minden megvan, kábelek méretrevágva, már csak festeni kell az egészet, és összeszerelni, de ez csak nyáron lehetséges a suli miatt...
Majd jövök képekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest