Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz Barret001 #75354 üzenetére
Egy szokásos takarítás után a 3. női hajmosást bírja ki minden panasz nélkül.
Utána kezdődik, hogy már 1 ujjnyi víz van a lejtés tetejénél, mire letusolsz, hajat mosol. Le kell öblíteni a tálcát, mert a lapos lejtésen a hab megül és elkezd penészedni.
Még egy hét és már az 5 cm magas küszöb épp csak elég, hogy az ide-oda lépdelésnél ne csapjon ki a hullám. Ekkor már bőven nem folyik el, míg megtörölközöl.Nem mondom, hogy szar, de csak mert nem tudom, milyen a jó az ilyen küllemű folyókákban. A mienk egy kínai gyártmány, lengyel import, az akkori Ravak árának harmadáért.
Szép, igényesen néz ki, de foglalkozós a használata, a tetejében megcsinálni is drága. Tipikusan olyan, mint egy veterán autó.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Z_A_P
addikt
válasz Barret001 #75354 üzenetére
Ahol vagyunk, kb 7-8 eve, egyetlen egyszer sem volt takaritva a lefolyo (egy kadrol van szo). Gyonyoruen folyik le a viz.
Ha hetente (de akar havonta!) kene takaritanom hajszal miatt, fel is gyujtanam.De jo amugy hogy beleolvastam most a topicba, lassan aktualis lesz uj helyen, uj zuhanyzo lesz, de akkor ilyet SEMMIKEPP nem epitetek be (pedig jol nez ki). Akkor a sima "negyzet" alaku az mar nem ilyen finnyas, ugye?
Szerk: de miert nem szeditek ki a szurot? Egy lefolyo cso nem fog hajtol eldugulni, fura lenne nekem
Vagy max 5 evente, de akkor inkabb 5 evente egy nagyobb takaritas mint 3 naponta
Aki meg gyurut beleejti, igy jart[ Szerkesztve ]
OK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest