Hirdetés

Aktív témák

• behappy

aktív tag

most nemetorszagban vagyok anyueknal. Mar nagyon regen nem lattam oket, olyan jo veluk lenni!

Viszont igy nem lehetek az en Egyetlenemmel :( :(
    Olyan rossz nelkule!!!! Nagyon jo lenne ilyenkor ketteszakadni! De a legjobb lenne, ha tudott volna velem jonni!

Rendesen meg voltam fazva az utobbi napokban, most kezdek kilabalni belole. Mar egesz jo vagyok. Furcsa betegnek lenni, nem voltam vagy 2 eve mar beteg... Remelem nem is leszek jo darabig megint!!! Eloszor azt hittem, hogy megfaztam a hirtelen jott 15 fokban, de nem. Anyu mondta, hogy virusos cucc (amugy orvos) , biztos vmi BKV-n kaptam el vmi baromtol.

Itt is kezd hideg lenni, de baratnom mondta, hogy otthon mar hideg van elegge, es a blogjaban is irta... Ugyhogy holnap megveszem azt az akcios huto-futo klimat itt. Ki tudja mikor kezdenek el futeni Pesten, lehet addigra szetfagynank!

Nagyon varom a vasarnapot, hogy ujra vele lehessek!!! De rossz lesz a vonaton. Biztos nagyon lassan fog telni az a ''potom'' 10 ora, amig hazaerek :( De majd kibirom vhogy. Letoltok par filmet es majd nezem utkozben. Meg jo hogy van noti :)

Nagyon hianyzol Cicam!!! De kitartas, nemsokara vasarnap! szeretlek

Aktív témák