Hirdetés
- potyautas: Aktiviti
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
samson
tag
>>Emberek, jegyezzük már meg, hogy a CRACKER programokat tör föl (másolásvédett Windows, játékok, stb.), a HACKER pedig hálózatokba tör be.
Hi Parci,
ez egy nagy tevedes...rosszul ismered a szavak jelenteset. nem irom le megegyszer, amit mar zrubi ill emvy es meg biztos sokan masok is leirtak.
ha autentikus informacio kell vkinek akkor nezzen bele a ''The New Hacker's Dictionary''-be. -
Bagoly
senior tag
Hát ezt a jóindulat, rosszindulat dolgot én is hülyeségnek tartom függetlenül attól, hogy ki mit ír......Az eredeti jelentése szerintem is az, amit Parci írt....
Sőt, ezt a jóindulat, meg becsület-lovag mítoszt is azok terjesztik szerintem akik titokban ''világmegváltó'', jóindulatú hackernek tartják magukat....
Most persze nem a fórumosokról beszélek (itt talán az egyetlen ''igazi'' hacker Nimrod
). Egyszer olvastam erről egy gondolatot (mármint, hogy betörnek a gépedre és figyelmeztetnek a rendszer hibáira), valahogy így szólt....:''.......te mit tennél, ha valaki betörne a lakásodba, és kiírná egy cetlire, hogy vigyázz, a zár rossz? Én nem köszönném meg, hogy figyelmeztetett....''
Hát kb. hasonló véleményen vagyok.........
Az meg, hogy elkepnak valakit a rendőrök, nem azt jelenti, hogy a számítástechnikai ismeretei hiányosak (még csak azt se, hogy a rendőreink hatékonyak
), hanem azt, hogy valószínűleg egy elővigyázatlan, dicsekevős kamasz. Majd elolvas még pár könyvet a ''sitten'', kicsit püföli a gépét, és mire kijön felnő a gondolathoz, hogy nem kell feltétlen mindenkinek tudnia mikor melyik gépen járt.......![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Adi
senior tag
Parci bácsi, árnyékra ugrottál!

Na, akkor mindenki vegye elő az angoltudását és nézze meg a pontos definíciót:
http://www.tuxedo.org/~esr/jargon/html/entry/hacker.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- potyautas: Aktiviti
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Egyszer olvastam erről egy gondolatot (mármint, hogy betörnek a gépedre és figyelmeztetnek a rendszer hibáira), valahogy így szólt....:''.......te mit tennél, ha valaki betörne a lakásodba, és kiírná egy cetlire, hogy vigyázz, a zár rossz? Én nem köszönném meg, hogy figyelmeztetett....''
), hanem azt, hogy valószínűleg egy elővigyázatlan, dicsekevős kamasz. Majd elolvas még pár könyvet a ''sitten'', kicsit püföli a gépét, és mire kijön felnő a gondolathoz, hogy nem kell feltétlen mindenkinek tudnia mikor melyik gépen járt.......![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)