Hirdetés
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Rohadj meg Márk, soha többet nem hiszek neked ha gyúrásról van szó!
Gratula amúgy, én feladom. -
Moddingfan
senior tag
válasz Markgx10 #4100 üzenetére
Pedig full olyan vagyok, mint az avatarom, na jó, annyira nem vagyok kigyúrt, de igyekszem Egyébként remélem, Te sem olyan vagy, mint az avatarod , ha mégis, akkor megvan a szereplő a Rémálom az Elm utcában remake-jéhez
Boxer: végre beláttad, ez nem a Te műfajod
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #4102 üzenetére
Hát nem, de erre már régen rájöttem. Ez van.
-
Moddingfan
senior tag
válasz Boxer001 #4103 üzenetére
Nem értem, miért látod ilyen nyeszlettnek magad, a rég belinkelt képeket elnézve közel sem olyan a helyzet, mint amilyennek Te látod. Fel a fejjel Linkelj egy képet, aztán majd Te is megkapod a lecseszést, mint Márk , ő is állandóan sír, erre meg mekkora karja van Szerintem Te is csak görbe tükröt nézel barátom
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #4104 üzenetére
Nem görbe tükröt nézek, hanem reálisat. Képet nem rakok be, nem ide való, csak rontana topic színvonalán.
-
Markgx10
őstag
válasz Moddingfan #4102 üzenetére
Avatarról jut eszembe én is kértem már azt a kis pukkadt ürgét avatarnak, remélem mihamarabb beteszik
-
Moddingfan
senior tag
Na, léptem edzeni, meg egy suli mellet végezhető állás ügyében is lesz egy találkám, szurkoljatok, hogy sikerem legyen a melóval . Na szevasztok!
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
ovw
tag
válasz Moddingfan #4109 üzenetére
Sok sikert, és jó edzést!!
''Jog és fegyver az állam tartópillérei'' - Justinianus
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #4112 üzenetére
Jogos.
-
myrra
senior tag
válasz Markgx10 #4089 üzenetére
sokat vastagodott. sőt talán még szőrösebb is lettél
mikori az első kép?''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
myrra
senior tag
válasz Markgx10 #4115 üzenetére
akko sokat fejlődtél. be sem merem linkelni egy képet rólam, pedig most elég jó formában vagyok. már majdnem teljesen elmúlt a betegségem is, edzés frankón megy.
ma hátazás meg egy kis tinglitangli lábedzés lesz. ha és mától elkezdek hasazni, május júniusra már jó lenne egykét sakkpatit lejátszani a hasamon''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Myki19
aktív tag
válasz Boxer001 #4051 üzenetére
Bocs még nem töltöttem akkor be a 19-et Amugy a titka az volt hogy jó genetika igen nagy darab és akkor nyomtam életem első winstrolkúráját hát az dobott meg nagyon!
Ha 10 Tyúk 10 Nap alatt 10 Tojást tojik! Akkor hány tyúk hány nap alatt hány tojást tojik?Ha ma nulla fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor hány fok lesz holnap?
-
-
Myki19
aktív tag
válasz Boxer001 #4119 üzenetére
Most kezdtem el heti minden másnak 1 wini meg 1 Propi a propit csak 4 hétig a winit szerintem 10-12 hétig havonta 4Kg fehérje és diéta!Mégcsak most kezdek alakuni mert kihagytam majdnem fél évet!
Ha 10 Tyúk 10 Nap alatt 10 Tojást tojik! Akkor hány tyúk hány nap alatt hány tojást tojik?Ha ma nulla fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor hány fok lesz holnap?
-
Myki19
aktív tag
válasz God Vazzeg #4126 üzenetére
Előtte egy Doboz Pump volt meg 1.5Kg Volumass35 annyi tápkieget ettem előtte összessen,azt elkerültem fősulira ahol egy ilyen koxbarlangban edzettem azt gondoltam nyomok én is valami jót!Amugy én mindig bevallom,utálom azokat az embereket akik letagadják(Pedig biztos itt is van aki tagadja)
-
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #4133 üzenetére
sejtettem,hogy én leszek a céltábla...pedig csak a mérleg mutat majdnem 20kg fejlődést augusztus óta a tükör meg azt mutatja,hogy nem edzettem csak zabáltam...
mostanában jövök rá,hogy igencsak fókatestem lett... -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #4128 üzenetére
Az volt írva, hogy ''minden másnak'' ezért nem értettem.
Amúgy meg ha a Márk gyerek valamit tolni fog, azt te tudod meg elsőnek mert akkor te fogod szerezni nem? De idén erre még nincs esély, majd jövőre talán -
myrra
senior tag
nyomok akkor én is egyet ha már ilyen képes nap van ma
nem lesz valami nagy eresztés, de erőben nagyon ott vagyok most
legalább ez vígasztal
[link]''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
God Vazzeg
veterán
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #4140 üzenetére
de te jártál iskolába...ahonnan márk jött ott nincs iskola..ott a szülők tanítottak ezt azt,de úgy látszik neki inkább fát tanítottak vágni nem szövegértést..
-
-
Myki19
aktív tag
hogyan lehet képet belinkelni?megmutatom 18évessen magam amikor 170et nyomtam
-
Markgx10
őstag
Már nem vagyunk kiemelt téma Eddig tartott
Myki19: A hsz-nál alul megnyomod a link gombot és bemásolod a címet ahová feltöltötted -
myrra
senior tag
szerintem másfél hónapon belül meglesz, mert már 49es, csak mivel picsa magas vagyok a képen nem igazán látszik hogy nagy lenne
majd jól beszálkásítom aztán akko hatásosabb lesz remélem
[Szerkesztve]''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.