Hirdetés
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Hát Misteh Olympia
Bővebben: linkHa teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Boxer001
veterán
-
Boxer001
veterán
inkább nem írok semmit, mert megint lebasznak...
olvass:
Bővebben: link -
Jenő
aktív tag
A kreatin nem jó a hízáshoz, a normális kajálás jó a ''hízáshoz''. A kreatint alapvetően teljesítményfokozásra szokták használni, de van még olyan tulajdonsága is, hogy segíti a fehérjeszintézist, illetve megtart némi vizet a testben (most nem jut eszembe pontosan, hogy az izomsejtekben, vagy közöttük), ezáltal ''nagyobbnak'' látszol, de emellett fedettebbnek is tűnsz.
[Szerkesztve] -
Jenő
aktív tag
Ez aranyos hozzászólás volt. Miért lenne mellette bármi is? A kreatin kreatinból áll. Persze vannak a transzportrendszerek, amik tartalmaznak szénhidrátot, hogy inzulinreakciót váltsanak ki, meg még ''pár'' dolgot. De amúgy te is nyugodtan utánanézhetsz ezeknek a dolgoknak..
A sejtek víztartalmát növeli a kreatin. -
-
attilam
őstag
Nem én vagyok mákos, talán ő csinál valamit rosszul. De nem tudom mit, mert rendberakattam vele a kajálását, az edzéseit is, szinte mindent. Olyan sokat nem nőttem azért. Ami biztos:
73 kg -> 83 kg
Mell 90 -> 106
Kar 32 -> 36,75
A többit nem tudom, az elején csak ezeket mértem. Viszont ami érdekes, hogy nyár végén 91 volt a derékbőségem, most pedig 88. Pedig tömegelek rendesen. -
attilam
őstag
Tojást bármikor ehetsz. Edzés után 1 órán belül célszerű egy nagyobb adag kaját enni, sok szénhidráttal meg fehérjével. A tojás pl. jó ilyenkor, de azért 4 darab egy kicsit vékony.
Én pont most eszek: 10 db tojás 3 sárgájával, meg volt még 20 deka sonkaféleség, úgyhogy azt is belesütöttem. Na ezt eszem most puffasztott rizzsel.
A virsli meg ritka szemét kaja, úgyhogy én inkább mellőzném. -
attilam
őstag
Kicsit sokat kérsz tőlem, hogy ezt mind leírjam. A lényeg a sok, és jó kaja. Pl. itt szerintem fél kiló rizs naponta sokaknak alap, ehhez jön fél kiló csirkemell, 10 tojás, 250 gramm túró, 125 gramm zabpehely, 1 tonhalkonzerv, fehérjeturmixok. Nagyjából én így kajálok naponta, és még ez sem olyan túl sok. Persze ez leosztva 7-8 alkalomra.
Mod: A tejet jobb ha nem erőlteted. Felejtős.
[Szerkesztve] -
-
Agyzuzo
addikt
-
Janesz
őstag
na igen de 500g csirkemellből eszel 3x legalább (rizzsel vagy krumplival ami filléres ) és 250g túró max 200ft nem 300...és az is egy kaja ami már 4 kajálás 700ft-ból...ez még szendvicsből is igen karcsún jön ki max parizeresből..azt meg hanyagolni kéne....ez meg tiszta hús!!
-
Jenő
aktív tag
Alapból nagyon idétlen alkatom volt, mielőtt elkezdtem edzeni. Úgy néztem ki, mint egy körte, plusz a mellem is be volt esve. Most már felhoztam a mellem, hogy legalább lapos legyen, és ne legyen beesve.
Bővebben: link
Re #740: ^^
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Ez szted szétbassza a szervezeted?
Havi 10k...hát igen, sok lóvé ez, de itt sokan pl havi egy vödör (5-6kg) fehérjét nyomnak be, ami meg a duplája pénzben, szóval...de nyugi, én se bírom anyagilag, csak várom, hogy jobb helyzetbe kerüljek.
Igazából sztem havi 10k a minimum, ha akarsz fejlődni, sztem. Plusz természetesen ezerrel kell tolni a ch-t, meg pl csirkemellet ugye. Ez nem a csóreszok sportja sajnos.
a semmi tanulás dolgot majd meg fogod bánni...
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
''mármint ár/teljesítménybe, és olyan ami még a szerveimet se bassz szét.''
Ember, te aztán nagy tévedésben vagy. Ezek miért basznák szét a szerveidet? Ha így lenne, nem is árulhatnák, mert az ÁNTSZ már rég lecsapott volna rájuk. Gondolkodj már egy kicsit! Sajnálatos, hogy ilyen rossz véleménnyel vannak az emberek a táplálékkiegészítőkről, de itt a fórumon azért ez nagy bűn!
Az ár/teljesítmény arányt nézni is butaság, mert nem ezektől nő az ember, hanem a kajától. Az az ami drága: csirke, rizs, stb. A táplálékkiegészítőknél jó választás egy tejsavó-fehérje készítmény, hogy a napi szükséges fehérjemennyiség biztosan meglegyen, meg hozzá valami ütősebb vitamin (pl. Daily One, nem pedig Centrum és társai). Másra nem igen van szükséged. -
attilam
őstag
Sorry. That's my style. Ne szívd nagyon mellre.
De azért a fű az drog, ha tetszik ha nem. Szerintem még az alkohol is a drogokhoz tartozik.
Boxer: Mindegy melyiket veszed, mindegyik jó. Ha Cytogen-t veszel, akkor először csak az 1 kilós kiszerelést vedd meg, próbáld ki, és ha minden ok, akkor mehet a 6 kilós vödör. Egy páran nem bírják ezt a fehérjét. A Scitecnél nincsenek ilyen gondok, de az egy kicsit drágább. De a Cytogen is nagyon jó.
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
10k kibaszott sok? úgy kezd már el számolgatni,hogy mennyi minden olyan dolgot veszel egy hónapban aminek semmi értelme...
pl:haver is...16k fehérjére?? az gecisok!! mondja ő aki minden reggel letol 2 lángost (500ft) és telefonál mert unatkozik 15k-t egy hónapban...na szerintem ez a faszság!! -
Jenő
aktív tag
Hát.. Ez elég rémes történet, mivel én már kicsit több, mint egy éve edzek (14 hónap), szóval, ha ezt nézzük, nem olyan nagy a fejlődés, mert több szempontból is elrontottam. Első három hónapban thai-boxoltam mellette (thai-boxot előtte is nyomtam), így akkor képtelenség volt tömeget növelni, plusz még nem is kajáltam eleget, aztán volt még kb négy hónap, amíg nem lábaztam, továbbra se ettem eleget (szóval olyan 7 hónap jelentősebb fejlődés nélkül, de legalább edzeni megtanultam), aztán elkezdtem kajálni (csirkemell, tonhal, tojás), lábazni, és így vagyok tizenkét kilóval több (persze ez nem a maradék 7 hónap alatt jött fel, előtte is jött vmennyi..), mint mielőtt elkezdtem edzeni.. (azon a képen [aug. 31] olyan 72, ma 74kg - amint a képen is látható, nem vagyok a zsírosodó típus, nem voltam még dagadt)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest