Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
drogery
tag
válasz spammer #30799 üzenetére
és téged mi tesz testépítővé?
ha tudnád kik vannak a videón nem kérdeznél ilyeneket, h hogyan is edzenek...ljk: felőlem 220 cm magas is lehet akkor se tudsz egyet se mutatni. mind1 hogyan edz mind1 milyen magas, csak annyi a lényeg h lifetime natúr legyen. anniy időt kapsz amennyit csak akarsz. szólj ha akár egyet is találtál.
(#30797) Vandit.: el vagy tévedve barátom. az eredeti kijelentés az volt, h aki teljes testet edz sose lesz izmos. szerintem ezt sikerült megcáfolni.
-
drogery
tag
válasz Vandit. #30801 üzenetére
azért mondom, mert nem meddő vita. hanem ha a vitát hivatalosan nézzük, akkor vitathatatlanul nyertünk.
(#30803) spammer: beírhatjuk cr.-t is, de ő valszeg erősebb és izmosabb is mint te.
értem akkor rámondásra lesz vki ez vagy az.
pyros szerintem nem szar bele a formába, mert a súlycsoportot tartani kell. konstantinnak meg olyan kockái vannak, h[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
válasz spammer #30818 üzenetére
nem muszáj finomkodni.
nézd, ha vminek nem tudod az elméletét akkor hogyan csinálod gyakorlatban?sajnos nem adatott meg az az előjog, h csodás fővárosunkba születhessek. olyan hülye meg nem vagyok, h oda költözzek.
ide beszélni járunk, itt sajnos nem lehet edzeni.
egyébként én nem edzek teljes testet. mozdulatot + ami erősíti azt. -
drogery
tag
válasz spammer #30843 üzenetére
meg lehet nézni ezeket az oldalakat másik szemszögből is.
a bb.hu egy tápkieg bolt oldala. nyilván nem fognak olyat írni, ami azt indokolná, h nincs szükség a termékeik 90%-ra.
esetleg ha nagyon kapitalista megközelítésbe tesszük, én olyan dolgokat közölnék, amik hoznak eredményt, de azért nem a legjobbat, h a purgyék jöjjenek vásárolni, h ez legyen a szent grálljuk.
ugyanez a tesztóval csak ők a crossfitet árulják. de ugyanilyen a t-nation, a simplyshredded ésatöbbi... -
drogery
tag
válasz spammer #30847 üzenetére
azért a profikat se fogom utánozni. a legtöbb azok között is eszetlen.
ill. nem nagyon jön át egy videóban, h akkor mi is az. főleg akkor ha a kamerának edz.
pl: egyik ismerősöm oda jár edzeni, ahol kathi béláik csinálják mostanában a sciteces videókat. és mikor nincs kamera akkor azért kicsit máshogy tolják ők is. -
drogery
tag
válasz mocsanisi #30865 üzenetére
tényleg, mitől lép valaki szintet? gondolom az erőszint standardok nem játszanak.
-
drogery
tag
válasz mocsanisi #30873 üzenetére
én nem azt mondom, h a gnetika/mechanikai előnyeiből 1 gyakorlatban erős. és nyílván testsúlyhoz képest nézzük.
pl egy ilyen, h guggolás testsúly*2. fekvenyomás testsúly*1,5, elemelés testsúly*2,5. militaryp. testsúly*1. húzódzkodás testsúly*0,5.
mondjuk ez egy alap. ebből megengedjük, h 1 alatta egy meg felette legyen, h a genetikai tényező is meglegyen.
szerintem amíg ezek nem teljesülnek kár kar edzés napnak lennie, meg oldalemelésekre építeni egy váll napot. nem is beszélve a tipikus testépítő "betegségről" amikor a gyenge pontokat hanyagoljuk az erőseket meg nyomjuk ahogy bírjuk. -
drogery
tag
-
drogery
tag
válasz God Vazzeg #31757 üzenetére
nekem bezzeg nem voltál hajlandó elmagyarázni.
-
drogery
tag
legalább egy videót linkelnétek a helyes fekvenyomásról.
[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
válasz God Vazzeg #31768 üzenetére
mindig csak a kifogás.
-
drogery
tag
válasz God Vazzeg #31771 üzenetére
nem hiszem. max akkor kellene segítened, ha fizetnék. mondjuk a fals kapitalizmusban ez se garancia.
-
drogery
tag
ephedrine hcl-el van vkinek tapasztalata?
-
drogery
tag
válasz God Vazzeg #31806 üzenetére
bunny ki tett magáért, elismerésem.
-
drogery
tag
válasz littlelion21 #32015 üzenetére
nem muszáj privátban.
-
drogery