Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
De jó, hogy felhoztad. Én is tervezem single-ban kipróbálni grafikai móddal + car pack -kal a játékot.
Én még a IV -ben móddoltam, igaz meg lehet unni, de jó nézni a a reális autókatNem kell egyesével cserélni, az alábbi videó sokat segít
How to download and install the Mega car's replacement pack #2 -
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Pár videót megnéztem és nem olyan egyszerű dolog ez a Redux & autó moddolás .
GTA V - Autó MOD berakása ADD-ON [HUN] - ÉN ez alapján csináltam.
A redux feltelepítése után a játékotból készítettem 1 másolatot és azt átraktam máshova. D:\Games\Grand T... (Az eredeti-t átneveztem)
A regeditben Számítógép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Rockstar Games\Grand Theft Auto VInstallFolder -ben átírtam az új helyre az elérési utat.
Elindítottam és működik a shift+f2 vel kell előhozni a reshade-t majd több profil között lehet választani. De sajátot is lehet készíteni.
Ezek után a videókban látottak szerint beraktam pár autót. A játék elindul menü bejön, majd betöltés közben megáll és feldobja az alábbi ablakot:
Valamit én rontottam el? Vagy eredeti játékkal nem is fog működni? Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz JulianSinulf #63559 üzenetére
Olyan nekem is volt már régebben.
+ BF1-ben J & K a chat... én meg nyomkodtam a T-t
Nézd, szerintem nem néz ki rosszul a vízÉn is moddoltam, de még messze van 1-2 videóban látottaktól. Majd a GTA VI -ban hasonló lesz.
-
Dtomka
veterán
Ha látjátok a csatti nevű srácot nyírjátok ki helyettem is... Köszönöm!
-
Dtomka
veterán
válasz Mr.Csizmás #63726 üzenetére
Szóval PH-ra isfeljár...feljárt...és ennek ellenére betámad, megöl 1 másik PH-s tagot. (+ a lopot az eladni szánt verdámat is felrobbantja...) Ha azt mondom, h 1 tetű akkor még "lájtosan" és visszafogottan fogalmazok!Felkérek minden olyan PH-st akinek kicsit is számít az összetartás, ha látja ezt a .... vadássza le.
Köszönöm!(Fordított esetben én megtenném bármelyik PH-s crew tagért.)
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz INMOTEP #63735 üzenetére
Te benne vagy crew-ban? Ha igen nem is értem miért ellenünk vagy? Átélted azt amiről beszélünk? Ha nem, akkor ne akarj kioktatni 1 olyan dologban amiről fingod sincs. A kor 1 szám. A gyerekesség nem itt kezdődik.
Ez egy elvi kérdés...
Én nem támadok be másik játékost ha:
-PH-s
-ha egyértelműen magyar neve van....
-ha megtudom, hogy magyar
-ha nem kötekedikBetámadok bárkit olyan esetben ha nekem vagy valamelyik crew tagnak árt!
jobb az ilyet elkerülni ,vagy kick vagy másik session a megoldás ha rám hallgattok
Elkerülni? Másik seasson? 98% tegnap PH-s volt és ennek ellenére támadott be az a csatti. Nem érted...nem engem nem tisztelt, hanem az egész PH-t nem.
Nem csalt, nekem jött frontálisan a verdájával mikor lassítottam. Mire észbe kaptam már le is lőtt...Meglepett, nem számítottam rá, hiszen semmi előzmény nem történt.
Nyilvános szerókon lehet és kell is harcolni! Gyakorlásnak több mint jó!
Jelenleg ~3,2 K/D-m. Igen ebben minden benne van. Tank, hydra, akula...de hát használja mindenki azért van!
Persze csalók ellen az ember tehetetlen.Remélem érted mi a problémám leginkább. Nem az, hogy lelőtt valaki (idegen), hanem, hogy sunyi patkány módon tette és utána lelépett. Mert ha nem is a teljes PH-s lista de pár név eszembe jut, akik tutira rámentek volna.
És igen, ha velem megtette, lehet másokkal is megtenné...ezért: WANTED
(#63737) INMOTEP
Hogyha kickelitek a session ból soha nem tudja meg kivolt
Használjuk a bakancsot, de leginkább idegenek ellen. Mert ha nyugis szerót szeretnénk akkor tényleg nincs szükség másokra. -
Dtomka
veterán
válasz Kiskokó #63841 üzenetére
Már megint ki nem köszönt? A múltkor engem találtál be ezzel... (oktalanul, hisz ha maradok a seassonba mindig köszönök! Ha bedob többi PH-s közé, miközben Heist küldetést csinálunk, akkor volt, hogy nem...) De ez valami mánia nálad?
Én azt vettem észre, hogy mindenki köszön ha belép...sőt sokan a re- t is használják.
No offense! -
Dtomka
veterán
válasz Headers #63858 üzenetére
Szerintem sokkal fontosabb, hogy ki hogy viselkedik vagy mennyit segít.
Egyetértek.Engem jobban zavar az alábbi viselkedés, mint, hogy ki és mikor köszön vagy sem:
-elüt motorral.... (nem véletlenül)
-odasétál hozzád megüt....(nem véletlenül)Oka? Értelme? Lehet poénosnak gondolja az illető, nem az.
De hát lehet keménykedni, hisz ez csak 1 játékBiztos vannak köztünk tizenévesek, de remélem nincs vagy minimális a 18 év alattiaknak a száma.
-
Dtomka
veterán
válasz Triathlete #63869 üzenetére
Én meg kérdezek 1-et
Miért írja, hogy 2 év alatt? Decemberben-jún az nálam csak 6 hó...És igazad van teljes mértékben! Ha valaki poénból megöl akkor miért ne tenné meg a másik is? Ja az valóban már gyerekes és nem poén...és fejezzük be...
Tudom, sokaknak hülyeség, de nem azért gürcöltem össze a K/D-met, hogy szórakozásból legyilkolja\legyilkolják valaki\valakik....
Ha harcolni szeretne van arra lehetöség a GTA V-ben is TEAM DEATH MATCH- nek hívják.(#63870) Kelecar
Pont Te vagy az egyik olyan emberke aki nem bír magával. Persze, hogy nem érted meg...és inkább fikázol másokat. Mennyi pénzed is van? Ha nem kell több, semmi baj. Menj nyilvános szeróra és majd rájössz ha párszor szórakoznak veled akkor milyen jó érzés....És nem, nem érdekel a korod, az sem hány órád van GTA V-ben, csak viselkedj és a hozzád hasonlók is!
Köszönöm, hogy megértettél!
-
Dtomka
veterán
válasz Mr.Csizmás #63896 üzenetére
Ez is Jó ötlet. És mehetne a derby akár monstertruckokkal is
Erről jut eszembe
Lassan jön ez a gém is (2013-ban kezdték...)
FINNY! - Next Car Game: Wreckfest Gameplay - Wrecks & Races[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz bluuzia #63961 üzenetére
Sztem többen vagyunk miért nem tanítjuk móresre? Ha nem csal akkor megtudná, hogy a PH-sokat jobb elkerülni...
De megnézem én is a friend listát.(#63881) Kiskokó
Na meg ott jobban ki jön ki mit tud mert public gyalázásból 3-4 es KD nem nagy kunszt...
Mennyi is a K/D-d? Gondolom legalább 5+ ha ezt így kijelented...[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Kiskokó #63969 üzenetére
Hol láttad, hogy említem hogy nekem olyan jó lenne?
Nem láttam sehol...De akkor miért írsz olyat , hogy nem nagy kunszt 3-4-es K/D? Miközben neked ~feleannyi?
Én megyek ellened DM-re.
PL: FPS nézet és 1 féle fegyver... vagy nem FPS nézet de 1 féle fegyver.+ 1észrevétel:
Ma felnéztem beköszöntem: Jó estét all!
1 ember reagált....pedig legalább 12 PH-s volt. És zokon veszem e? Kellene? Biztos elfoglaltak vagy AFK=away from keyboard (egyszerűen: nincs gépnél)... eset állt fent.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Kiskokó #63971 üzenetére
Ok Te vagy a sztár...így OK?
"Kb 1 hétig csináltam azt hogy opressoral" - Nekem nincs opressorom. Gyalog, tank, és Hídra (bár azzal vagyok még mindig a legbénább. Max 10-20 embert öltem eddig...).
De azért majd szólj ha 3+ lesz a K/D-d.
Van 1 másik játék amit előrébb helyezek a GTA V -nél.Lehet ennyit (760 órát) a GTA V -tel nem is játszottam
De mikor legyen a DM?[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Headers #63980 üzenetére
Igen máshol is ezt tanácsolják:
Extremely long loading times for onlineDe valóban nagyon zavaró. Annyi update volt, és ez a probléma a mai napig fennáll. Én SSD-ről játszom, és még így is sokat kell várni. (a net sem lehet probléma 2 Gbites, Telekom)
-
Dtomka
veterán
Szabim alatt ~20 órát töltöttem el a reshade + carpack + egyéb módolással. Sok videót megnéztem de vmi probléma mindig akadt. Belefáradtam, 1 ideig tuti nem próbálkozom
De ilyen videókat nézve a story-t még1x végigvinném:
GTA 6 - Photorealistic Graphics 2018 | BEST BMW M Cars GAMEPLAY! 60 FPS GTA V MOD+ ez a mód is jó lehet:
GTA 5 MODS LSPDFR 863 - CHP SLICKTOP!!! (GTA 5 REAL LIFE PC MOD)+1 videó. zsozeatya merre jársz...? Nektek nem ismerős kicsit a helyszín? (Jó tudom, furcsa 1 figura... )
[link][ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Triathlete #64099 üzenetére
Igen, én rengeteget nevettem már a szövegén
De most mi a van...Már Ö is ott nyaral
-
Dtomka
veterán
válasz GRandMaster6 #64190 üzenetére
Ugyanaz a nevem mint itt ph-n. (& Bf-ben is...a 3 tól)
-
Dtomka
veterán
válasz INMOTEP #64200 üzenetére
Nekem is töltött 1 kicsit, már vártam a hibaüzit, de nem jött, betöltődött:
Esetleg majd próbáld ki a videóban látottakat, hátha:
(FIX) Grand Theft Auto v (pc) rockstar update service is unavailable error[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Én leginkább a drag motort szoktam használni, gyors + feltöltődik az életerő sérülés esetén.
Jó taktika, de így nem sokat fejlődsz célzás\skill terén mezítlábasként. Az autóból én is kiszállok mikor megjelennek a karikák. A heliket rpg-vel szedem le az autósokat speciel carbine-val. De tényleg az NPC-K gyanúsan jól céloznak, már kezdem azt gondolni Aimbot -ot használnak.
Persze mindenki úgy csinálja ahogy neki jó.
-
Dtomka
veterán
válasz freeknight #64382 üzenetére
Eddig egy RDR se jött pc-re, emiatt nem kell aggódnod, ez se fog.
Lehet, hogy most tévedsz:
Nagyon úgy tűnik, hogy PC-re is jön a Red Dead Redemption 2[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz freeknight #64386 üzenetére
Idő kérdése és kiderül. Tény, hogy abban a műfajban kevés a jó játék, így szerintem sikeres lehet PC-n is.
Főleg ha grafikailag és tartalmilag megfelel az igényeknek.
+ ebbe a játékba is bele lehet tenni a BR módot Ha jön jön, ha nem, nem. A GTA VI engem jobban fog érdekelni. -
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz INMOTEP #65589 üzenetére
Mit is mondhatnék, nagy "kö...ög" aki magyar létére magyart támad be. A listát támogatom, korábban nekem is volt összetűzésem vmi frenky nevú (1000% , hogy csalt) és még 1 akinek nem jut eszembe a neve. Én sosem támadok, be magyart (ha neve alapján azonosítható) föleg PH szeron.
" kíváncsi voltam meddig tart amíg kiélvezi .Kb 50x megölt !" Irigylem a türelmed, a 3. után alt+f4...
-
Dtomka
veterán
válasz mettek #67635 üzenetére
Tudom mit érzel
Akkoriban 1 házam 1 kocsim volt.... Kiléptem és legyilkoltak. Annó 30 as szintig jutottam el majd abbahagytam, nem voltam crewban csak haverral néha tdm meg verseny.
Majd egy másik kollégámat rábeszéltem (Joci ), hogy vegye meg mert jó gém...
És akkor lettem aktív újra. Csináltuk a külditek és x idő múlva bekerültem a PH-crewba.Teljesen más így játszani, jó társaság és sokat segítenek. Légy normális, minden jót!
-
Dtomka
veterán
Kötelező ez a 2 lépcsős azonosítás?
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 3070-et és kipróbálnám a GTA V-t valamelyik grafikai móddal. Melyiket ajánlanátok mert ahogy néztem többféle van.
[link] BEST Grand Theft Auto 5 Graphic Mods for 2022!
[link] GTA 5: The BEST Graphics Mod Of All Time?! 2022 Photorealistic Graphics Enhacement on RTX™ 3090Illetve a kérdésem, hogy legalább a single játszható a móddal vagy csak freeride?
Köszi szépen[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Köszi a választ.
Én is pár évvel ezelőtt nyomultam még veletek is... így természetesen tisztában vagyok vele, hogy csak single-ban lehet módolni a játékot.
Ennyi év elteltével sajnálom, hogy nem készítettek hozzá hivatalos grafikai update-t.
Megnézném UE5 -tel, de talán a VI már azzal készül(het). -
Dtomka
veterán
válasz bluuzia #91227 üzenetére
Köszi szépen!
Teljesen más világ... itt meg minden szír szarét büntetik a népet....
Látom vannak akik az öreg bácsi esetébe estek és azt hiszik, hogy a játék a valóság...de tény és való már nincs messze a fotórealisztikus game-k kora... még ha cinikus is akart lenni a srác... -
Dtomka
veterán
Azért le a kalappal előtettek, hogy még mindig kitartóan játszotok. Nem tudom mennyi órátok van\lehet a játékba de a Rockstar díjazhatna titeket is!
Évekkel ezelőtt chateltük, mikor lesz 6 rész.?!
Én azt hittem, hogy előbb (2022), és lassan már 2024 -et írunk. Biztosan jó lesz a 6 rész, nagyon sok pénzt "öltek" bele. Remélem el fog indulni a jelenlegi gépemen. (A BF és a GTA ami miatt upgradelek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest