Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locsi
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Megoldottam másképp. Feltelepült a kiegészítő, megkerestem a c:\Users\......\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\elnjjchffmejafnnpaidbjjfhnhbmlie\ mappát, töröltem a tartalmát, utána elvettem tőle, az írási jogokat. Böngészőt újraindít, egyből rinyált, hogy a kiegészítővel valami gondja van, böngésző leállít, mappa jogok visszaállítva, mappa töröl, chrome indít, és nem települt újra.
-
Locsi
senior tag
Sziasztok. Van egy bővítmény, amely állandóan erőszakosan állandóan feltelepül. Már lett írva a fejlesztőnek, hogy miként lehet véglegesen eltávolítani, de válaszolni nem igen akar. Erről lenne szó. Social Media Quick Links. Tudtok valami megoldást, nem lehet valahogy tiltani?
-
Locsi
senior tag
Sziasztok. Van egy csomó url az asztalon, de valamiért úgy nyitja meg, mintha egy szövegfájl lenne. Lehet evvel valamit kezdeni? Köszi.
-
Locsi
senior tag
Több kereső motort szeretnék használni, nem egyet. Ezeket használtam, és szeretném is.
facebook
hosszupuska-subtitles---filmfeliratok
hosszupuska-subtitles---sorozat-feliratok
hrkeres
IMDb
katph
opensubtitlesorg
porthu
rarbgcom-torrents
SuperSubtitles
SuperSubtitles2
SuperSubtitles3
youtube-videokeress -
Locsi
senior tag
Szasztok. Megunván a Firefox tetvészkedését, és lassúságát, áttérnék a chrome-ra, de hiányzik nekem a kereső sáv, mert több kereső motort használnék, de még az istenért nem tudtam rájönni a mikéntjére. Hozzáadtam, többet is, de csak a google marad az alapértelmezett kereső motoroknál, a többi nem. Nem lehet valahogy egy keresősávot csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest