Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Azt is neztem , jelenleg a google van beallitva es ez van benne:
{google:baseURL}search?q=%s&{google
LZ}{google
riginalQueryForSuggestion}{google:assistedQueryStats}{google:searchFieldtrialParameter}{google:bookmarkBarPinned}{google:searchClient}{google:sourceId}{google:instantExtendedEnabledParameter}{google
mniboxStartMarginParameter}{google:contextualSearchVersion}ie={inputEncoding}Na hat a smileyikat nem tudom belole kiszedni

-
viralmind
aktív tag
Udv!
Segitsegre lenne szuksegem.A chrome a mai napon picit megborult nalam , es a kovetkezot csinalja:
Nalam a kezdolap a google.hu, ami teljesen rendben be is jon , azonban amint beirok valamit a keresobe es entert nyomok a kereses problema nelkul megtortenik , viszont a keresesi feltetelek szurese mar nem mukodik.Eleve atvalt angol nyelvre , ami meg nem is lenne baj , de a search tools , es a more opciook nem is mukodnek.Szurok be kepet mert tudom ez igy eleg zagyva , uninstll mar megvolt, mindenfelekeppen letoroltem mar es ujrahuztam , fiok csatlakoztatas nelkul is ezt csinalja.Toroltem mar chach-t is , volt alapra visszaallitas , szal mar passzolom mi lehet a megoldas.Kerem aki talalkozott mar ilyennel es vissza tudta varazsolni a dolgot az ne tartsa magaban.Ami meg erdekes lehet , hogy firefox alatt tokeletesen megy, viszont IE alatt mar szinten nem jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, eddig megnyitaskor rogton elojottek az elozoleg keresett tetelek, most ezt nem csinalja, viszont a kereso mezobe kattintva igen.
LZ}{google
riginalQueryForSuggestion}{google:assistedQueryStats}{google:searchFieldtrialParameter}{google:bookmarkBarPinned}{google:searchClient}{google:sourceId}{google:instantExtendedEnabledParameter}{google