- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kl122
tag
Van itt aki már próbálta az új Dunhill dohánytölteteket?
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Van egy Hyper+ Uniq es egy X2 nemrég vettem őket. Lehet ezekhez valamilyen tokot venni? Vagy akármi bármi ötlet a védelemre?
Üdv
-
kl122
tag
Sziasztok!
A legújabb Glo készülékkel, illetve a mostani Neo töltetekkel is fennáll még az, hogy fullaszt és köhögtet, vagy ezt azóta már megoldotta a gyártó?
-
Storms
őstag
Üdv!
Jelenleg Glo X2-t használok, de ebbe csak a Neo jó, ezért szeretnék másik készüléket is venni.
Melyik készülék a legolcsóbb amibe a heets, tqs stb. is jó?
Dohányboltba csak az Iqos kapható meg a Glo?
Uwoo y1 mini mennyibe kerül, és van a dohányboltba is? -
gyuri2008
veterán
Boost módba hogy kell kapcsolni?
-
gyuri2008
veterán
Egy feltőltéssel hány neot lehet elszívni?
Telefon töltővel is lehet tölteni? -
sztivo
őstag
Pattintósokkal nincs gond, kék mentol, áfonyás, scarlet ezek erősek
-
sztivo
őstag
Nekem az a tapasztalat, hogy ami nem pattintós (és függetlenül attól, hogy elpattintod-e vagy sem), az kb hegyi levegő.
-
xxman
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #529 üzenetére
Mire számíthatok füst/gőz, illetve íz és élmény tekintetében?
Köszönöm előre is! -
xxman
senior tag
Sziasztok! Én jelenleg iqost használok, egy lil solid 2.0 eszközt, Russet Heets-el, ez kellően erős, és dohány ízű.
Kaptam egy hyper+ uniq eszközt és gondoltam akkor már rápróbálok. Milyen neot ajánlotok, ami kb a russet heets-nek felel meg?
Köszönöm! -
dionaea
őstag
Hyper x2? Mik nem vannak.
-
need
addikt
válasz
zolivissza #522 üzenetére
üdv.. és ebbe a ketyerébe bele lehet rakni a Glo cigit is..?
közbe rá kerestem.. nem... -
válasz
Aventador91 #520 üzenetére
én kék pueblo-t szoktam venni.
amúgy ez a kedvenc gépem, 225 °C fokig állítható öt fokos lépcsőkkel, kellően hosszú ideig füstöl vele a dohány, kb egy perccel tovább, mint a kollégák a sima cigijüket elszívják.
annyi negatívum, hogy két-három év után eddig mindegyik elromlott. -
-
Aventador91
őstag
válasz
zolivissza #518 üzenetére
erre a célra valami gyenge dohány jobb lenne nekem
kék westtől megfájdult a fejem
-
Aventador91
őstag
az előbb kipróbáltam amit írt. töltöttem dohányt a globa, annyit amennyi a neoban van. beledugtam a letört szűrőt.
elég erős, meg is fájdult a fejem tőle, ki is kapcsoltam a glot menet közben, nem tudtam végig elszívni. pedig én cigis vagyok, csak esténként neozok itthon. egy 40grammos dohányt elszívok max 2 nap alatt.
+ iszonyat retkes lett belül a glo, rendesen kenhető az a dohányos nikotinos trutyi.
és macerás kipiszkálni az elhasznált dohányt.
-
válasz
Aventador91 #515 üzenetére
-
eboostr
aktív tag
válasz
zolivissza #512 üzenetére
Köszönöm a választ. Ez ilyen "koleszos módszer"-nek hangzik. Ettől a használattól, nem írtó büdös a készüléked?
-
szép estét
tudod évek óta vaporizálok, többféle is van a birtokomban, egyik jobb mint a másik, és a glo is kiváló dry vapor. a vágott dohányon nem azt értem, hogy én vagdosom, a cigaretta dohányokat hívom így, amik 30gr-os kiszerelésben kaphatóak. megemlitsem még, hogy gyógynövényeket is szoktam? szárított kamilla virágzat a glo-val is finom, galagonya virágos hajtásvég, stb. -
Aventador91
őstag
válasz
zolivissza #512 üzenetére
na majd kipróbálon
amúgy a gép szájánál ahol bedugod a neot, ott vannak belül lyukak. simán beszóródhat oda a dohány. hosszú távon nem fog jót tenni
-
pilipi
aktív tag
? miaf...m ide is beszivárgott a nyomorúság?
Miért vágnám, miért turbóznám?
Megveszem, elszívom és kész, vagy nem?
De jönnek a vidéki fi..ss.esek, krumpli után cigi hacking
NEMÁÁÁ -
válasz
Aventador91 #509 üzenetére
miért? nincs elégve a dohány a művelet végén, sötétbarna színű, lényegében mint egy dry vaporizert használom. füstélmény megvan, a nikotin pedig felszabadul. ha a dohányt elégeted, az káros. itt nincs láng.
eboostr: a glohoz kapható elhasznált cigiimet nem dobom el, abból lesz a füstszűrő. ha felénél eltörsz egy szálat, látod, hogy csak az alsó felében volt dohány. A felső fele egy papír cső, a végében egy kis szűrővel a belsejében. Ezt használom ha simán dohányt raktam az eszközbe szűrőnek:
-
eboostr
aktív tag
válasz
zolivissza #508 üzenetére
De mit vágsz ketté? A glo töltetet?
-
Aventador91
őstag
válasz
zolivissza #508 üzenetére
akkor szívhatnál akár rendes cigit is
-
az eszköz alul nyitható, a beletett és 'elégetett' dohány azon keresztül szépen kitolható a belsejéből. akár a kis kefével, amit hozzá adnak. mini tölcsért használok a betöltéshez, a tölcsért háromnegyedéig rakom dohánnyal.
a he-t sikerült megválaszolnom? -
eboostr
aktív tag
válasz
zolivissza #506 üzenetére
Nekem csak egy kérdésem lenne: he?
-
((az eszköz vágott dohánnyal is kiválóan működik, a cigijét kettétörve a füstszűrő jó füstszűrőnek. az elhasznált cigaretta pusz kétszer használható, ha kap négy csepp nikotinos folyadékot, a cigiben lévő dohány a cseppeket szépen felszívja.))
-
Gloob
addikt
válasz
classic B #501 üzenetére
Nagykanizsán. Először 4e Ft-ért akarta adni, beszélgettünk, mutattam neki az emailt a Glo-tól. Erre telefonált egyet, mivel ő nem tudott erről a dologról. Majd még egy telefon, és mondta, hogy melyik boltjukba menjek, ott lesz ennyiért. El is rakatott egyet, ha esetleg elfogyna 2e Ft-os készlet. Szóval rendes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest