- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
Én cigit dobtam csak ez van. A sima terracottat használom és naponta tisztitom 10 szál per nap kb. Ha nem teszem akkor már másnap fura ízek vannak. A mit adtak hozzá hát az nem sokat ér. Enis fulpalcaval tisztitom.vagy alkohollal vagy nyirkosan kb 2 t használok el mire tiszta lesz ha ízesített használok töltetként akkor nincs fura íz mert elnyomja az ízesítés. Hát ez ilyen sztem és mivel nincs éget füst így az nem nyomja el az izlelő receptorokat. Pl engem már zavar a cigi füst mert nagyon bűnösnek érzem bezzeg régen szerettem módjával.
-
remi67
tag
Ez a takarítás dolog nálatok hogy van? Az írás szerint 20 töltetenként kellene takarítani a mellékelt kis kefével. Igaz én ennél gyakrabban szoktam, kábé 10 töltetenként, de eddig érzékelhető mennyiségű szennyeződés jelenlétét nem tapasztaltam a kefén. Ahogy az alsó lenyitható kis ajtón se tapasztaltam még eddig kondenzvíz jelenlétét.
Persze lehet ennek az az oka hogy naponta 2, max. 3 alkalommal használom. -
remi67
tag
Fogyóban volt a 3. dobozom, úgyhogy beugrottam egy útbaeső dohányboltba és vettem egyet. Pirost akartam de abban a kis dohányboltban olyan éppen nem volt, úgyhogy vettem egy sárgát. Csak este lenne soros de engedélyeztem magamnak egyet pluszban és kipróbáltam. Ezzel a töltettel valami tényleg nincs rendben, ahogy itt feljebb többen is írtátok. Vagy a tervezéskor szaladt meg nagyon a ceruza vagy a gyártósoron a beállítás, de egy ponton tényleg hányásíze kezdett lenni. Még egyet megpróbálok, aztán ha annál is ezt tapasztalom akkor kuka. Ígyjártam.
Úgyhogy nálam eddig kuka a "terracotta tobacco", a "purple" és a "blue" egyformán végzett, ezek maradnak, még a pirosat kell kipróbálnom, kivéve ha addig hoznak be újakat. -
classic B
senior tag
1. Írtam Messengeren nekik.
2. Egyeztetett időpontban felhívtak.
3. Telefonban részletesen elmondtam a panaszom. A rendszeres takarítást is említettem.
4. Megbeszéltük, hogy cserekészüléket kapok a helyi dohányboltban, de ha ott leszek, akkor hívjam fel az ingyenes ügyfélszolgálati számot, hogy egyeztessenek az eladóval.
5. Elmentem a trafikba, és a telefonbeszélgetésre hivatkozva mondtam az eladónak, hogy csere lesz.
6. Az ügyfélszolgálat és az eladó megbeszélték a csere menetét, majd megkaptam az újat.
(Ha netán a csere glo-val is lenne baj, akkor már nem kell elmenni a boltba, gls futár jön érte.)Egyébként ugyanolyan szériaszámú és színű glo-t adtak. Feltöltöttem, kipróbáltam áfonyással és trópusival. Hát, nem vagyok valami elégedett... Megnézem még epressel és sima mentolossal. Most vagy szar ez a széria, vagy az ízesített töltetekkel nem stimmel valami, esetleg már csak képzelődöm.... Ha továbbra sem lesz jó, akkor jelzem nekik, de én itt be is fejezem.
-
classic B
senior tag
válasz
classic B #340 üzenetére
Ma cseréltettem készüléket. Teljesen elszaródott az egész. Égett ízű volt minden töltet, el se bírtam szívni. Épp töltődik a cserekészülék.
Az ügyfélszolgálatos lánytól kérdeztem, hogy volt-e már panasz a trópusi ízű töltetre. Azt mondta, hogy jelezték már többen. Valószínűleg be fogják vizsgálni. Én most nem tudtam neki releváns véleményt adni, de ha problémám lenne ezzel az ízzel, jelezzem és kicserélik azt is egy másikra. Elég segítőkészek meg minden, de jobb lenne, ha nem kéne ilyesmivel foglalkozni. -
Bubaaa
aktív tag
Ma rászaladtam én is az ananászosnál a hányás ízre. Eddig semmi gondom nem volt vele,de ma kibontottam egy új dobozt,és pattintás után valóban nagyon furcsa az iz. Most délután vettem másik boltban 3dobozzal,kiváncsi leszek rá. Viszont volt ott egy hostess hölgy,a BAT-tól. Beszélgettünk egy jó negyed órát. Elmondtam neki hogy többen jelezték ezt a hányás ízt,és sajnos ma én is tapasztaltam. Mindenképpen továbbítja,hisz azért van ott,hogy a vásárlói véleményeket összegyűjtse.. Mondta hogy jönnek új ízek hamarosan,de azt nem árulta el hogy milyen. Gondolom a konkurencia miatt,hogy ne tudjanak reagálni rá,csak ha már megjelent. Remélem lesz vaniliás.
-
HellGreg
őstag
Nekem valahogy hosszú távon nem tudott megmaradni a glo. nekem olyan kiforratlan az íz, olykor éget, szóval valami nem oké. mondjuk iqosból is csak a blue-t tudom elszívni, de azt nagyon, a glo mentolosa a nyomába sem ér. persze ez csak az én véleményem, de csalódtam benne.
pedig eleinte tetszett.
-
classic B
senior tag
Sziasztok. Lassan 2 hete használom a glo-t. Epres, áfonyás, trópusi ízeket szívok felváltva. Mindegyik jó, de a trópusi tetszik leginkább. Olvasom a hozzászólások között, hogy vannak problémák ezzel az ízesítéssel. Azt hiszem múlt héten vettem utoljára, de azon nem érzem azt a hányás ízt, amit ti. Ezek után nem tudom merjek-e venni most.
Egyébként az én torkomat is irritálja néha, köhögnöm is kell. A hagyományos cigit még nem tettem le, 3-4 szál abból is elfogy naponta.
Összességében jó termék, és remélem tényleg nem annyira káros.
Szerk.: Ti mennyit vártok 2 slukk között? Azt vettem észre magamon, hogy alig telik el idő két szívás között, a hagyományosnál azért hagyok magamnak időt. -
remi67
tag
Én nem tapasztaltam se köhögést se semmi egyéb hasonlót. Az is igaz, hogy nálam már régen a vape a főcsapás, reggel meg este szívtam el egy-egy analóg cigit (valójában malbi szivarkát) ezt váltottam ki a Neoval.
Mondjuk maga az egész messze nem ugyanaz mint a hagyományos cigi, de arra a napi 2 alkalomra megtartom, bár az első napokban a kísérletezésre való tekintettel délben is engedélyeztem magamnak egy harmadikat, ami leginkább a "terracotta tobacco" volt, ami SZVSZ kábé nem való semmire, az egyetlen íz amit kiérezni belőle az a meleg papíré. A "purple click" jobb, ahogy a "blue click" is, egyelőre ezt a hármat próbáltam ki, normál módban használom és a pattintással kivárok 1-1,5 percet. Viszont a kapszula elpattintása után sokkal kisebb a különbség a purple és a blue között. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Noragami #337 üzenetére
Nem lehet azért ennyire leegyszerűsíteni a légzést, hogy torokgyulladás és helló.
Azért ha kinyitod a szemed láthatod, hogy Glo -nál sokkal többen panaszkodnak erős, irritációs köhögésre, mint máshol. Ettől függetlenül még mindig egészségesebb, mint a cigi. Illetve maga a technológia szerintem jobb, mint az IQOS -nál, vagyis a hevítős pengénél.
Anno például, amikor bejöttek a mentolos cigik, az is sok embernek feladta a leckét rendesen. Pl. volt a zöld mentolos Pall Mall...de például a Marlboro -ból amíg lehetett kapni ízesített a cigiket, akkor sem tudta mindenki elszivni az erősebbik mentolos verziót. Volt aki meg úgy szívta el, mintha egész életében azt tolta volna. Különösebb probléma nélkül.
Szóval itt nem szimplán arról van szó, hogy némelyik erősebb vagy gyengébb. Vagy torokgyulladás van -e vagy sem.
Én például anno 20 évesen mononukleózis alatt is végig dohányoztam, amikor az emberek nagy része rá sem tud nézni a cigire. Ettől még nem írom azt, hogy akkor másnak is simán bírnia kellett volna betegség közben.
Nagyon nem vagyunk egyformák.
-
falabu88
aktív tag
válasz
pleslie82 #335 üzenetére
Nagy dohányos voltam (17 év, az utolsó minimum 10 évben napi 1 doboz, úgy, hogy most vagyok 33). Egy vasárnapot kellett rászánni, hogy csak Neot szívjak, azóta talán ha 5 szál hagyományos cigit szívtam el 1,5 hónap alatt. Az utolsót tegnap, mert lemerült a Glo. Olyan gyenge volt az addig imádott kék Compliment (ukrán), hogy kb semmit nem éreztem belőle.
Neoból az áfonyás vált be boost mód nélkül. Valamiért boost módban lassabban hevít a készülék, rezgés után még kell kb 15 mp, hogy ereje legyen a ciginek. -
pleslie82
tag
Sziasztok!
A Tropic-kal tényleg valami nagy probléma van, konkrétan a gyomrom kifordul olyan borzalmas íze van! Nem hiszem, hogy ez az "izzel való játék", itt valami nagyon félrement a gyártó soron! 😒
Érdekes, hogy Iqoos után a sima cigit már el sem birtam szívni, olyan botrányosan büdösnek, rossznak éreztem, mióta a GLO-t használok, már az Iqoos-t is sokkal büdösebbnek, kellemetlenebbnek érzem.
A Glo-t lehet szerintem legkevésbé érezni rajtam dohányzás után. Legalábbis eddig még senki nem mondta, hogy érezné. -
proper
őstag
Ma reggel elmentem egy 3. Dohány boltba és rá próbáltam az ananászosra, hát ez se jó
egy meghatározhatatlan égett mellék íze van ennek is kisé fura gyógyszeres beütéssel ha elpattintom annak meg hányás íze van
ez volt az utolsó hogy ananászost vettem pedig ez volt eddig a kedvenc
marad az epres -
ρσгτσ
addikt
Szerintem úgy érti a fulladást, hogy nagyon intenzív köhögés közben elég nehezen tudsz levegőt venni. Tehát nem konkrét fulladás. Simán lehet, hogy valakire ilyen hatással van, ha gyengébb, kevésbé intenzív cuccról jön.
HEETS nekem nem okozott gondot, illetve a mai napig sincs vele problémám. Én mindent használok.
Glo, IQOS, szivarka.
Már a Glo -val sincs problémám. Pár napig volt, de akkor is ment más mellette.
Szerk.:
Neo -nál egyébként az aroma is sokkal intenzívebb, ez is okozhat problémát valakinél. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Noragami #330 üzenetére
Nincs köze a megfázáshoz vagy a torokgyulladáshoz. A legtöbb embert köhögteti. Attól pedig be lehet "fulladni", ha nagyon irritál.
Az én környezetemben mindenki köhögött tőle az elején. Függetlenül attól, hogy cigi vagy IQOS után jött.
Szerk.:
Engem iszonyat irritált a Glo/Neo páros az elején, pedig nem volt semmi bajom. Mellette pedig HEETS és mentolos szivarka füst is gond nélkül lefutott a számból.Az ízek viszont itt sokkal jobbak. Szerintem...
-
Noragami
csendes tag
Akkor fullaszt ha megvagy fázva vagy torokgyulladásod van.
A cigi vége felé van egy kis popcorn os mellékíze de meglehet szokni.
A mentolosnál csak a mentolt éreztem semmi cigi ízt.
A scarlet clicknek epres mentolos íze van.
A purple click et meg a trópusit még nem próbáltam.
A terracottásnak elég kellemes édeskés dohány íze van, nekem eddig az volt a nyerő. -
agyk
friss újonc
Sziasztok!
Az ízesített Neoknál (Glo) mennyire erős és kellemes ízű az aroma és a mentol?
Illetve az igaz, hogy a Glo fullaszt, köhögtet és erős mellékíze van vagy túlzás? -
proper
őstag
Nem készülék
a trópusi volt eddig a Kedvencem
múlthéten vettem én is egy ilyen dobozzal és valami undorító égett meg valami be azonosíthatatlan mellék íz, ha elpattintom 100x rosszabb + hányás íze is van
most maradtam az epresnél meg néha áfonya
valamit szerintem változtattak a trópusin de nagyon rossz fele -
remi67
tag
Én is csak nemrég használom, a 2. doboz közepén tartok, napi 2 szál analóg cigi kiváltására vettem. Pont ilyet nem tapasztaltam, igaz én elsőre "terracotta tobacco" és "purple click"-et vettem. A "terracotta tobacco" az kábé nem jó semmire, ha egyáltalán van valami íze akkor annak jellemzése a "meleg papír" . A "purple" (áfonyás) jobb, nekem legalábbis jobban bejön, van valami íze és torokhatása is van egy kicsi, nekem úgy jön ki legjobban ha nem rögtön az elején pattintom el a kapszulát. Az feltűnt, hogy az első 1-2 slukk jóval melegebb, de az általad írt jelenséget nem tapasztaltam. Az "égett" íz nem véletlenül az a "meleg papír" amit én is tapasztaltam a sima dohány ízesítésnél?
-
MM01
tag
Sziasztok!
Én ma vettem ezt a terméket. Vásároltam hozzá trópusi ízesítésű neot. Viszont a következő lenne a problémám:
Az első két slukknál rendesen éreztem az ízt, utána viszont marha rossz mellékíz keletkezett, mintha égett lenne.. a végén inkább el se szívtam már.
Ennek mi lehet az oka? Én rontottam el valamit, vagy a készülék hibás? -
Noragami
csendes tag
-
Noragami
csendes tag
válasz
nettinet20 #272 üzenetére
szia!
ha nem maradt el a köhögés menj be a dokihoz mert valszeg torokgyulladásod van.
amikor torokgyulladásom volt engem is úgy megköhögtetett mint a qrva élet. -
remi67
tag
Reggel volt egy nem tervezett utam ami elment egy olyan dohánybolt mellett ahol lehet kapni, vettem egyet.
Gondoltam ha már kiterjesztett garancia meg 14 nap meg minden akkor leregelem. Na ez mindjárt problémás lett, visszadobta a kódot, felhívtam az ÜFSZ-t, diktáltak egy újat így már jó, de ehhez a marha sok videóhoz nincs most türelmem. Meg amúgyis töltőn van, majd este befejezem a regelést meg kipróbálom.
Kétféle Neo-t vettem kezdésnek, egy sima dohányost meg egy áfonyást. Aztán majd lassan a többit is kipróbálom. Ami nem világos és nem látok rá leírást, ez a "pattintás" hogyan megy? -
ρσгτσ
addikt
Én azért két okból tartanék az alternatív megoldásoktól.
Az egyik ok az, hogy ez a hevítős dolog még nagyon gyerekcipőben jár. Mindegyik eszköznek meg vannak a maga hátrányai, és ezek közül valóban jó (jobb?) opció egy Glo. Majd meglátjuk hosszútávon milyen tapasztalatokat lehet szerezni.
Viszont van egy fontos érv mellettük, az pedig a könnyen elérhető support. Így egyszerűen, és helyben orvosolható, ha valami probléma merül fel az eszközzel.
Másik ok pedig a fentinél jóval olcsóbb, és valószínűleg alacsonyabb minőségű eszközök. Aminél abban sem lennék biztos, hogy biztonsági szempontból minden a helyén van. Vagy legalábbis sanszos nagyobb eséllyel találkozol problémás darabbal.
Azért itt egy erősen melegedő eszközről van szó, amiben van akkumulátor is.
-
remi67
tag
Nagyjából ennyiért a kínai már olyat ígér ami mind a kettővel kompatibilis.
Bár akárhogy nézem hiába írja, hogy "1 device" ez akkor is kettő. Plusz nem is rendelhető.
Na mindegy, arra a napi 1-2 cigire nem akarok komolyabb beruházást.
-
need
addikt
persze mint utóbb kiderült igény volna rá csak hát a terméket nem lehet megvásárolni..
erről a faja megoldásról én márciusban halottam hogy majd májusban indul meghódítani a világot.Na volt az igény és itt szerintem az árak dominálnak amíg a készülék 6K a töltet pedig 1200K és itt a viszonyítás van az IQOS árához.Nem szeretném ha félre értenéd amit írok..de nagyon rossz a megközelítésed
Nekem is van IQOS készülékem a sima cigiről jöttem át én a 2.4 vettem postával együtt 10K ér regisztráció nélkülit ez fontos hogy ne legyen regelve Én regeltem és nem volt vele gond
Ja erre a legalkalmasabb hely a FB xarásig van...vele
Viszont ρσгτσ "mester" célzott itt fentebb rá hogy maga az eszköz kialakítása nem a legmegfelelőbb és gyakoriak a penge tőrések..egyszer amúgy ki lehet cserélni ingyé..
Na most amíg én IQOS-t használtam vagy is nemkifejtem
kicsit bele ástam magamat a témába és vettem inkább egy [ilyet] ez egy itthoni link de kintről kb. 1 hónap alatt megjön 18K itt tüske van ami 5 cap után saját magáról leégeti a szutykot nagyon jól tisztítható szóval bejövős nagyon..és akkor van lehetőség arra hogy magasabbra tedd a hőfokot nekem 290 C volt és ezzel együtt erősebb is itt nem 12 slukk volt csak egy dolog ott van 1560 K VS 1200 K a töltet árak.
-
ρσгτσ
addikt
IQOS -nak elég könnyen ki lehet csinálni a hevítőjét. Nem feltétlen azért, mert sz@r minőség. Hanem azért, mert ilyen a kialakítása. Szóval el tudom képzelni, hogy az utángyártott/klón milyen lehet olcsóbban.
Nekem mindkét IQOS -nál cserélni kellett. Illetve a környezetemben mindenkinek.
Glo -nál nekem az szimpatikusabb, hogy körbe hevíti a cuccot, és nem egy penge megy bele. Viszont jobban melegszik is az eszköz.
-
remi67
tag
OK, ezt elhiszem neked. De ez nem változtat azon, hogy én a megyém egyik sarkában lakom és a közelben lévő 2 kisvárosban egyikben sincs. (A nagyobb városok 60, 45, 35 km-re ide). Időközben kaptam olyan infót, hogy a szomszéd megye hozzám legközelebbi (~15 km) kisvárosában az 5 dohánybolt közül 1-ben van huszonvalahány darab készleten. Csak arra meg szinte sose járok és csak ezért nem is fogok átmenni, annál is inkább mert én már jó ideje vape használó vagyok csak mellette még mind a mai napig megmaradt reggel egy cigi meg este egy cigi, ezt szeretném kiváltani hevítősre. Akartam IQOS-ra is, csak 26E-t nem adok a dohányboltokban kapható cuccért, utángyártott kínait ugyan rendelhettem volna ~20 dollárért de azt meg valahogy inkább kihagytam. Mindegy, vagy megkérek valakit aki arra jár, hogy hozzon egyet vagy megvárom amíg lesz mifelénk is. Bár az egyetlen szóba jöhető boltban Neo van már pult alatt viszont az IQOS-ok egy nagy táblán virítanak beletolva a pofádba, szal nem hiszem, hogy olyan hirtelen lesz az.
-
-
remi67
tag
Vidéken a nagyobb városoktól eltekintve lényegében beszerezhetetlen a hevítő. A Neo-t pár dohánybolt tartja, amelyikben én érdeklődtem (egy kisváros 4 boltja közül a legnagyobb) ott a pult alatt, nem látható helyen. A tulajnak fogalma sincs mikor kapnak hevítőt.
Nem biztos, hogy pont ilyen elkapkodottan, megfelelő készletek nélkül kellett volna elkezdeni ezt forgalmazni itthon.
A 0680-as ÜFSZ telefonszámon egy tőlem ~50 km-re elhelyezkedő boltot neveztek meg, hogy ott pénteken volt készlet belőle. Viccnek picit erős ez, úgyhogy gondolom komoly lehet. -
Kincici
csendes tag
Görögországban sikerült kipróbálni egy új ízesítést: "Arctic click". Sokkal enyhébb, mint a mi mentolosunk és mintha valami gyümölcsös ízt is kevernének bele, de nagyon halványan, nem tudnám meghatározni mi lehet. Összességében egy nagyon kellemes, "smooth" érzés, ha lehetne itthon kapni, ez lenne a favorit.
Van még nekik "Classic tobacco", ami a mi dohányos ízesítésünknek felel meg, csak erősebb változatban. Számomra no-effect, nem rajongok a dohányos változatokért.
Volt még a "Scarlet clik", ez ugyanaz mint a nálunk kapható epres, még a golyót is ugyanolyan nehéz elpattintani. Más fajtával nem találkoztam. -
dionaea
őstag
Hopp akkor mégsem jó a megállapítás. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest