Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz Goose-T #37102 üzenetére
Én annyival árnyalnám, hogy otthonra, garázs együtteshez, stb, simán. Élőben senki nem fog semilyen pickupot megkülönböztetni egymástól úgysem.
Komolyabb felvételre szerintem igenis számít azért már, de ott meg jó eséllyel úgyis tudod hogy arra van szükséged.Másrészt otthoni gitárosként is, ha az EMG tesz boldoggá az ESP Snakebyte-odban, akkor hajrá, nem rosszabb ez sem mint elsörözni.
De amúgy túl sokan foglalkoznak azzal milyen cuccuk van szerintem, ahelyett, hogy milyen hangzást szeretnének elérni. Múltkor pont néztem egy andertonsos captain meets videót [link] azt hiszem ez volt az, amiben Ariel arról beszél, hogy az egyik gitár amit használt a lemezen valami olcsó szar, mikrofóniás pickupokkal stb, de a számokhoz, ahhoz a hangzáshoz amit ő szeretne tökéletesen passzolt, hiába álltak rendelkezésre jóval drágább és jobb cuccok.
[ Szerkesztve ]
-
Tommyka21
tag
-
addikt
válasz Goose-T #37102 üzenetére
Azért milliós autókat összevetni tízenezres hangszedőkkel azért erős.
Amit Kínában nem kapsz meg, az a környezet kímélés, a munkások fizetése és munkakörülményei. Néha még a garancia is jobb márkás daraboknál.
Sajnos kötelező elmondani, mert erről esik szó a legritkábban.[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Napelem
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest