Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
Aktív témák
-
zso73
veterán
válasz -Christoph- #593 üzenetére
Melyik XP van rajta? /Ha az van egyáltalán./
Everest progarmot szedd le, és nézd meg a hőfokokat. Tud feszeket monitorozni is.
A gép oldalát vedd le, és próbáld úgy!
Próbáld másik táppal."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
válasz -Christoph- #595 üzenetére
Akkor tedd fel az SP3-at, és Direct X frissítés is kell neki. A .NET keretrendszer az összes frissítésével. És a legújabb drájver. Ha ez nem jön össze, akkor keress egy olyan drájvert, ami a kártyáddal egy idős, vagy egyel újabb verzió. És azzal ipróbáld ki.
Pl: Kártya 08.07.15 körül jelent meg. Akkor a 15-e körüli drájverrel./08.07.20/ Vagy egyel újabbal. 08.07.30
Esetleg másik slot, ha lehetséges. Másik tápkábel, ha kell a kártyához egyáltalán.
Biosz reset. AGP-s dolgok engedélyezése a bioszban./ minden összefügg./
Ha nem megy, akkor valószínű nem kompatibilis a lap, és a kártya.
Most ennyi jutott eszembe."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
-Christoph-
csendes tag
válasz -Christoph- #597 üzenetére
Ja és az alaplap is 3 hónapos. (Ha a Bios frissítéshez köze lenne.)
-
zso73
veterán
válasz -Christoph- #597 üzenetére
Akkor DX, kábel kilőve.
A biosz frissítés itt van.DOS frissítés
A bioszok itt: Bioszok alul
A füzetben, amit a laphoz adtak benne a vannak a dolgok.
Cmos reset.
1 Gép kikapcs. Konnektorból kihúz.
2.Cmos clear dzsmaper megkeres a lapon.
3. az alaplapi leírásnak megfelelően átrakni a pöcökről-pöcökre az átkötőt. /5mp/
Alapon 1,2-ről2,3-ra, majd vissza
4. Gép visszadug,bekapcsol,örül.Holnap lesz több időm du, majd akkor a biosz beállításokat is írok.
Nézd meg, hogy a biosz verzió melyik! Bekapcsolásnál a képernyőn a fehér számsor
"Asrock P4I65PG rev2.3 1.40"[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
válasz -Christoph- #598 üzenetére
Elég valószínű, hogy BIOS friss kell neki, elvégre ez egy nagyon régi alaplap. De azért megnézném egy másik táppal bárki bármit mond is, a proci is sokat eszik meg a videókártya, szóval nem kizárt hogy a táppal lenne valami, minden lehetséges. Bár ha full terhelésen (3d játék), nem csinál rosszat, akkor a táp jó.
Terheléstől mennyire függ, hogy újraindul/megfagy a cucc?zso73: Clear előtt az elemeket még vegye ki (utána persze vissza ), mert pl nálam csak úgy megy a cmos clear.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
zso73
veterán
válasz -Christoph- #601 üzenetére
A hőmérsékletek alapon ilyen magasak? / Intel proci függő./ Levett oldallappal is ez a helyzet?
A biosszal nincs dolgod! Az a legújabb. Asrock lapoknál jó szokott lenni a biosz.
Leszedtem a biosz leírást. Én nem találtam benne semmi olyan állítási lehetőséget, ami nagyon befolyásolná a dolgokat.
Szerintem kell neki egy Cmos Clear.Viszont a fesz ingadozás elgondolkodtató a cpu-nál.
A többi is magas, vagy........Mekkora, és milyen táp viszi a rendszert?Lezso : Felesleges kivenni az elemet, mert az átkötő levételekor, már megszakad a kapcsolat az alaplap, és az elem között. Csak egy plusz hibaforrás, mert az elemet lehet rosszul is visszarakni............ Nekem P5KC van, és nem kelett soha kivenni az elemet. De nem is hiszem, hogy írnak ilyen dolgot a lúzer manualban.
A táppal kapcsolatban: Akkor jártál a P5K topicban. A VX 450-es történetet olvastad?
Megy a rendszer, és terhelhető, csak nem indul. Táp kicserélve, és minden jó.[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
-Christoph-
csendes tag
válasz -Christoph- #606 üzenetére
Most is lefagyott. Má megint kezdi ugyanazt szal driver nem segített.
-
-Christoph-
csendes tag
válasz -Christoph- #616 üzenetére
Úgy tűnik, hogy igen, mert 2007 Júli. 31. 0:09 van
-
zso73
veterán
válasz -Christoph- #624 üzenetére
Táppal okoztál valamit? Másik táppal próba?
Én nem ismerem a HKC tápot......... Szerintem egy próbát megérne.
A levett oldallapot próbáltad? Plusz venti?
A proci hőfok: Nézd meg milyen tipusú a procid, és keress rá. Biztos, hogy lesz utalás a hőfokokra. Azt hiszem a Nortwood procik voltak a fűtős procik.Ha gamétől függ az újraindulás, akkor memória. Modulok egyformák? Memteszt? Időzítések, feszek?
-
zso73
veterán
válasz -Christoph- #635 üzenetére
Akkor jó! Remélem így is marad.
A Katasztrófa drájver............... Azzal szívtam elég sokat. .NET meg ilyenek.....Csinálja a gépbe huzatot. Tegyél bele ventillátorokat.
Aktív témák
Hirdetés
A topic folytatása a Nem induló gépek topicja (kiemelt téma) lett.
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs