Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Itt is felteszem a kérdést, hátha hamarabb jön válasz:
-Ipon-Hölgyek-Urak!
A következő lenne a kérdésem, érdekelne, hogy a gyakorlatban hogyan is működik a dolog.
Adott egy tápegység. Vásárlás után 3 héttel felmondta a szolgálatot. A garancia futár el is vitte, október 5-én jött az e-mail, hogy megkezdődött a garanciális ügyintézés folyamata... Ennek már 1 hónapja lassan. Október 28-én dobtam egy e-mailt nekik, hogy mégis mi a helyzet, a következő választ kaptam:
"A terméket korábban átadtuk a beszállítónak (bevizsgálás alatt van a beszállítónál elérhető online rendszer szerint), sajnos még nem rendezte. A bevizsgálás folyamata nemcsak a hiba meglétének ellenőrzését, hanem a hiba okának feltárását, illetve a javítás megkísérlését is tartalmazhatja.
Amint információt kapunk, vagy az ügyintézés időközben lezárul, email-ben azonnal értesítjük Önt."Meddig húzódik ez a gyakorlatban? Meddig érdemes várni? Lehet-e kérni, hogy küldjenek új tápegységet... stb. stb.
Köszi az infót![ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
A story egyszerű:
Az Edigital weboldalán vettem egy Samsung mobilt ajándékba a feleségemnek. A Samsungnál 1+1 év garancia jár a készülékre, aminek a feltétele, hogy be kell regisztrálni a Samsung weboldalán. Beregisztráltam és nem kaptam meg a plusz 1 évet, mert a készüléket nem a Samsung Magyarország ZRT. hozta a forgalomba. Ergo egy szürke importos terméket adtak el nekem úgy, hogy a weboldalukon is 2 éves gyári garanciával forgalmazzák a terméket.
Írtam is az Edigitalnak, hogy cseréljék ki a készüléket, mert ha nem, akkor jogi útra fogom a dolgot terelni. Járt már valaki így? Milyen tapasztalatai vannak?
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Az Extreme Digital válasza:
"A terméket valószínűleg valamilyen rendszerhiba miatt nem tudta regisztrálni, de az teljesen biztos, hogy a mi cégünk nem árul hamisítványt. Ennek okán, egészen biztos, hogy a termék amit vásárolt tőlünk eredeti, így a terméket nem áll módunkban kicserélni."
Tegnap megtettem a bejelentést a fogyasztóvédelemnél és a GVH-nál is.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Természetesen írtam a Samsungnak is. Ami engem felháborít, az ED-nak ez a pofátlan válasza.
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Unigine Superposition Benchmark
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest