Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Ma voltam egy nagy cégnél alkatrészt venni és hát a következő történt:
Irodában kasszánál befizettem, majd mondják, hogy hova kell menni a papírokkal. Kifele a biztonsági őrt is kérdezem pontosan merre, mondja, hogy ott a raktár a targoncásnak adjam oda. Bementem odaadtam közben jól ki is oktatott, hogy milyen dolog, hogy beléptem a raktárba, mert ki is volt írva (10 méterre a kiírástól mentem csak utánna). Mindegy annyira nem érdekelt. Raktárban összerakta, papírt megkapta.
Kocsiba beraktam, hazaérve számoltam meg, hogy 12 db-al kevesebb van a százxx darabból.
Felhívom őket, hogy mi van ilyenkor persze hallom a háttérből, hogy mondja a raktáros, hogy biztos otthon kivett belőle, kapcsolták őt is kevesebbre emlékezett mint ami a papíron van, de utánna kijavíotta magát.Na ilyenkor most mi van? Holnap megyek be hozzájuk.
Tudom a távozáskor nekem is ellenőrizni kellett volna, de mondom egy ilyen kaliberű cég ennyit nem tévedhet.Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Elvileg raktárkészlet ellenőrzéssel gyorsan le tudják igazolni, mert csak egy alkatrészfajtáról van szó.
Csak más dolog itt az emberi tényező, mert nem éppen volt baráti hangulatban sem a raktáros.Live poor, die rich.
-
-
gyáliSanyi
őstag
válasz fricz19 #11431 üzenetére
Engem az nem érdekelt, hogy milyen sallangszöveget ad. Azért mentem ami jár. Egyébként teljesen normálisan intéztük, meg korrekt volt a dolog. Csak az volt bosszantó, hogy tegnap még olyat feltételezett, hogy mi vettük ki belőle, meg úgy vásárláskor is elég pokróc mód bántak a vevővel.
A raktárkészlet igazolt.Ebben az esetben az emberi tényezőn múlt.
Igen máskor át kell nézni, még ha siet is az ember vagy mást fenntart.Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Vettem egy még 5 hónapig garanciális Vga-t. Sajnos nem a PH-ról.
I(OFF)gazából azt mondta a tulaj, hogy irodai gépbe volt nem erőltetve, garipapírral. Gondoltam én mi baj lehet. Ennek már kB. Egy hónapja, nem is használtam szinte semmi terhelővel.
Most kipróbáltam terhelésnén és nagyon zajosak a vetik sőt minta 1 perc alatt kifagyna no videó inputAl kilépés és pörögnek a ventilátor. Furmarkot se bírja 1 percnél tovább.(/OFF)A lényeg az, hogy szerintem hibás lesz, így élnék a garanciáztatással.
Viszont sose csináltam még ilyet. A gari levél meg csere termékre van kiírva. 7. Ker Aqua-ba.Ilyenkor mi a gariztatás menete? Személyesen vagy postán is lehet érvényesíteni?
Live poor, die rich.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest