Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
Köszi!
Igen ezt olvastam már fentebb,hogy nagyon gyors.
Igazából én az "erősségére" szeretnék rákérdezni,illetve megtudni,hogy mennyire képes meg is tartani azt a bizonyos gyorsan megtalált jelet.A jobb megértés végett:
A modem a szobámban,mellette egy wifi-s router.
Az első androidos telóm,egy ZTE Blade volt.
Ennél ha kimentem a konyhába,vagy a wc-re olvasgatni(sz***s közben)
,a kkor volt wifi,tudtam olvasni,igaz kicsit döcögősen,de ment.
Utána volt egy aTAB5 telefon,na az kész volt,elmentem a wifitől 4 métert a házon belül és már halott volt.
Erre bepöccentem és vettem a konyhába is egy routert,öszzekötöttem őket wifivel WDS módban.
Ha a szobában voltam akkor a szobai,ha a konyhában akkor a konyhai routerre csatlakozott automatikusan a telefon.Ez a teló eladtam egyéb okok miatt.
Vettem nemrég egy Nokia Lumia 620-at,az már abszolút nem igényelte a wds-b e öszzekötött router-t.
A konyhában is ugyanugy tudtam netezni,youtobot nézni,annak ellenére hogy a konyhai router be sem volt dugva hálózatba.Mivel hiányzott az android,vettem egy Ainol Crystal 2 tabletet.Ennek az egyetlen rossz pontja pont a wifi volt,még a routertől is pár méterrre állandóan leszakadt róla.
Mivel custom rom nincs rá,a wifi problámát meg nem orvosolták,tegnap előtt egy kicsit ideges lettem rá, és egy kicsit meghaljítottam (kb 90 fokban).Azért vaccillálok,most milyen tabletet is szerezzek be.50E-ért egy refurbised Nexus7 (amit remélhetőleg nem a wifi "erőssége" miatt vittek viszza) egy év garival,vagy ezt amit ti is használtok (Galatab 7).
A nexus mellet szól a képernyőpanel,a legújabb hivatalos android frissítések
Hátrány a kicsi belső memória,meg eleve nem tudom meg lehet-e bízni a refurbised készülékekben.
Azt sem tudom,hogy ha rá is dugok OTG-vel egy pendrive-ot,azt hogyan tudnám használni:
Csak tárolásra : zene,film,doksik , vagy egyből futtatható programot is rá lehet-e telepíteni és onnan indítani(mintha sd kártya volna)A Galapd mellett szólna a jó wifi (a nexus7-é nem tudom milyen) amire várom a választ.
Előny még a bővithető memória és az hogy teljesen új és, nem 1 hanem 2 év rá a gari.A wifinek át kéne lőni két harminc centis falat 10-11 méteren belül.
Idáig a Lumia 620-nak sikerült ezt megtenni teljes minőségben.Ezért kap egy 5-öst.
A ZTe Blade kapott egy 3-ast,Az aTAB5 2-est, az Ainol Crystal 2 pedig 1-es alát.Na most kéne eldöntenem melyiket is vegyem.
( a Hardver nem szempont ,a képernyőfelbontás sem izgat nagyon ,mivel gyakorlatilag maga a vas ugyanaz.)Erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest