Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz Aksomatic #89096 üzenetére
Blonhoz hanyagold a QDC kábeleket, egyenes 2 pin és kész. A QDC kicsit előrefeszíti a füledben az egészet, és embertelen szögben tartja a vetőcsövet, egyenes 2pinnel hirtelen kényelmessé válik az egész. Elborult egy design, ez van. Kipróbáltam más QDC kábellel, vágtam a sarkait simán éles késsel, egyszerű, de teljesen fölösleges lépés.
Eartip meg végképp emberfüggő, SpinFit CP100 jó szokott lenni a BL03-on mindenkinek, de úgyis lesz kivétel. Én meg ebben a lehető legszélsőségesebb vagyok, ez a kedvenc tipem BL03-ra:
És a Tanyára is duplát tettem, stabilabban tart mászkáláshoz. Asztalnál teljesen jó volt a gyári is, illetve fül fölé tett kábellel szintén, egyenesen lógatva kellett csak erősebben kapaszkodó változat, hogy ne igazgassam 2 percenként.
A kettő közül egyszerű a döntés, ha izoláció kell jobban, és a tere nem olyan fontos, akkor a BL03 jobban zár és szigetel (főleg ilyen tipekkel), de a fejeden belól egy apró színpadtéren történik a zene, a Tanya nyitott, és kellemesen körbevesz a zenével. Nem szobányi tágas atmoszférával, azt meghagyja a felső polcos drágaszágoknak, de nem csak a két füled közé pozícionálja a zenét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.