Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
Egész éjjel bújtam a fórumot, végül erre a sense v1-re esett a választásom.
Valami ilyesmit kerestem.
Vacilláltam P87 között vagy Presenter, de a hirdetések amúgy sem aktívak jelenleg.Berendeltem mai nap, kíváncsi leszek. Remélem átcsusszan.
Slux 662B-vel lesz lehetőségem kipróbálni, de tervben van egy új fejhallgató vásárlása, később egy normális lánc kialakítása is.
-
gyuszaa
őstag
válasz gyuszaa #39525 üzenetére
Kis helyzetjelentés a Sense V1 rendeléssel kapcsolatban :
DHL-el küldte a csomagot, szóval biztosan meg fogják vámolni.
Érdekes, mivel a leírásban ez szerepel :
"All item will be shipped by Airmail post within 1 business days " (Na meg az is, hogy vásárlástól számítva 48 órán belül feladja, de bőven megvolt az 5 nap is.) -
gyuszaa
őstag
válasz goamantra #40323 üzenetére
Igen, használd a keresőt.
---
Rendeltem egy takstar pro 80-at, milyen erősítőt ajánlotok hozzá? Presenter 2?
Egy Xmos U8 funkcionálna DAC-ként.Eléggé megszívtam a sense v1-el (amit az ebay-ről rendeltem) az eladó nem a paypal számlán megadott címre küldte el (Indonéziába kötött ki) nem tudom, hogy jött össze ez neki. Levelekre nem válaszolt (nagyon hanyag adminisztráció), nyitottam egy case-t, paypal már vissza is küldte az összeget (hosszú évek óta rendelek kintről, sose történt velem ilyen). Mivel másik eladótól már sokkal többe kerülne, így leteszek róla (van még egy opció : aliexpress-en 66 dollár).
Másik problémám : Xmos U8-at Dell monitorhoz kapott usb kábellal használom (korrekt darabnak néz ki, ferrit gyűrű is van rajta), külső táp egy nem kapcsoló üzemű, stabilizálatlan 6,5V-os, 50 kHz-en üzemelő DC adapter, viszont ha erről a tápról hajtom akkor zajos (próbáltam másik aljzatban ahol nincsen modem, router stb.., de a probléma ugyanúgy fennáll). Usb-ről nem fordul elő, egy seasonic belsős tápegységet használok Asus Z97-AR deszkával.
Igaz csak a gagyi fejhallgató kimenetét volt alkalmam kipróbálni, esetleg RCA kimeneten más lenne a helyzet? Vagy nem kerülhetem el a szűrést?
Driver amúgy stabil, semmi gond nincs vele, ha esetleg kell megosztom a hozzá kapottat (+ fb2k)
-
gyuszaa
őstag
-
gyuszaa
őstag
Itt a musi 03 jött meg. Szépen becsomagolva, eredeti doboz fóliázva.
Dobozban szép kínai garancialevél, pecsételve.Nem jött rá az áfa, ráadásul a fejhallgató is megérkezett tracking alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest