Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz Maczbal #37919 üzenetére
Sajnos egy jó CD lejátszós rendszer minőségét nehéz elérni számítógéppel, még ha a DAC egy külön egység is. Itthoni DVD lejátszóm digitális kimenetét kötöttem egy külső DAC-ra (Heed Dactilus Plus) és ugyan az az album sokkal teltebb dinamikusabb volt, mint amikor a PC (SB Audigy 4) koax kimenetét kötöttem rá. Azóta azt eladtam, most egy Musiland 03 Dragon-t használok DAC-nak, ezt tudom saját tapasztalat alapján ajánlani, nagyon bevált, stabilan működik (ez nálam nagy plusz hogy sosem volt vele semmi szoftveres gond), kellemes, dinamikus hangja van, 40k-s kategóriában nagyon jó mélységű színpadképpel.
Sajnos csak USB bemenetén keresztül kaphat tápot, így érdemes gyűjteni a továbbiakban egy külső 5V-os USB tápra, amit a PC és a DAC közé kell beiktatni, ez sokat dob a hangon.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
istvan170
aktív tag
válasz Maczbal #37925 üzenetére
Ilyen feltételekkel nézegesd inkább a kisebb stúdió eszközöket. Ott hamarabb találsz semleges, színezetlen hangot. Aztán, hogy mennyire válik be, majd kiderül. Árfekvésben is inkább azok passzolnak az elképzelésedhez. Focusrite, TC Electronics, Audiobox, ezek között már vannak egészen jók.
-
krichd1
addikt
válasz Maczbal #40434 üzenetére
Szia, ebben az árkategóriában a Denon DA-300 USB a legnépszerűbb, angol amazonról rendelve belefér a keretedbe.
(#40431) .DLL: Gondoltam már rá, hogy néhány régebbi DAC-ot ki kéne próbálni Xmos konverterrel, lehet megváltoztatná némelyről a mostani véleményem.
X-Fi HD-t inkább vennék most, ha kevés pénzem lenne DAC-ra, mint Fiio E10, E10K-t. Amúgy emlékeim szerint a 03 US-nek nincs kevés mélye, bár neked egy tuningolt 03 Dragon van.[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- HP nyomtatók
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs