Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
v1rus
tag
Koszi a tippet, egesz jopofa ez a D4, nem tudom minosegben vagy (driver)supportban van-e kulonbseg az S.M.S.L-hez kepest pl, mert olyanba azert nem szeretnek belefutni, hogy Win10-en nem megy az USB driver aztan labonlottem magam vele. A BT nem kovetelmeny annyira, de ha van, az onmagaban nem baj vegulis. Ami jobban erdekel, az ez a tap dolog: mitol jobb jelen esetben, hogy nem kapcsolouzemu? Igen, az akcios temara raereztel, nem veletlen, hogy jovo het pentekig szeretnem meg letudni mind a fejes mind a DAC/AMP kivalasztasanak kerdeset
Valoszinuleg lehet jobbat talalni (vagy azonost olcsobban), ha kulon kulon nezzuk, gondolom emiatt kerdezed, de mar igyis van annyi dobozka az asztalon, hogy jo ha megegy elfer, na meg 2-nek ketto tap, tobb extra kabel, stb. Szoval maradnek az 1 doboznal, ha ez nem nagy hatrany.
Itthonrol egyebkent jol sejtem, hogy kb eselytelen ilyen ar-ertek aranyban DAC/AMP-ot szerezni, mint amit alirol meg amazonrol lehetne? -
peter100
csendes tag
Hi! HD 58X-hez keresek (egybe) DAC fejhallgató erősítőt. A keret szerény: 200S alatt. Mindent hallgatok az elektronikus zenén kívül, jazztől a klasszikusig. Hangra semmi extra elvárás nincs, alapvetően semleges, de lehet kicsit populáris hangú. A cél, hogy kellemes, élvezetes legyen rajta zenét hallgatni. Topping DX3Pro-t néztem ki, paraméterei alapján szimpatikus.
Gondolom, nem nagyon van még személyes tapasztalat róla, de a gyártó többi terméke alapján nem lövök nagyon mellé a márkával?
Esetleg jobb ötlet, hasonló árkategóriában?
Végül, nem találtam forgalmazót, aki európai raktárból is szállít. Tud valaki olyan üzletet, ahonnan lehet Topping termékeket vám nélkül rendelni? (Audiophonics-on kívül)
Pénteken meg is rendelném, köszönök minden javaslatot![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Opel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 10
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Crypto Trade
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wifi+5G (garis)
- Dobozos Új DELL XPS 13 9315 2in1 /i7-1250U/16 GB Ram/512 GB SSD/ 4K UHD IPS
- MSI MPG A650GF 650W Gold Moduláris Tápegység
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest