Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
impalaman
aktív tag
Pontosan valami vastagabb és melegebb hangot keresek, talán kicsit kontrolláltabb mélyekkel. Bőven jó az M7-ről is a HD600, meg is lepődtem rajta, nem erőtlen, mélyek is vannak, közép is rendben van, de az egész egy kicsit magasba húz mégis. Érdekes, mert DT770 Pro meg az MDR-7506 se bántó az M7-ről, pedig mindkettő elég világos tud lenni, főleg a 7506. Semmiképpen se sietnék a cserével, egyelőre csak tájékozódok, hogy mit lenne érdemes, aztán mivel az analógosabb hangzást szeretem, így felmerült az R2R-11, mást pedig azóta se találtam amiről egyöntetűen pozitívak a vélemények és elvileg tudja is azt a hangot ami illene a HD600-hoz számomra.
Az is dilemma még, hogy elektronikus zenére mennyire lenne jó, mert arra viszont a 80 ohmos CustomCans Uber DT770-et használom, főleg az ütős mélyek miatt. Nagyrészt nem olyan zenéket hallgatok, de amikor mégis, akkor annak is jónak kéne lennie. Ez utóbbi miatt került még képbe az NFB-11.28, de az meg nem tudom mennyire lenne telitalálat a HD600 alá.Összességében ennyi, tehát leginkább az R2R-11 meg az NFB-11.28 között nem tudok dönteni, na meg fogalmam sincs, hogy mi mást lenne érdemes venni ebben az árkategóriában ami hozza is az elvárásokat, van rajta optikai és USB bemenet is, meg van beépített lineáris táp is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
- SkyShowtime
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest