Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz bajnokpityu #5104 üzenetére
Viszont a használt diy cuccokat szinte lehetetlen eladni.
-
titán
Oké, akkor kezdjük fordítva:
Nem értek a kábelekhez. Fingom sincs, hogy melyik lesz jó, vagy melyik lesz rossz. Az a nagy bajom, hogy kapok egy ajánlást valamire, hogy ezt a kábelt vedd meg, mert tuti buli, akkor két oldal múlva azt írják róla, hogy felejts el, az egy szar. Ezekkel kapcsolatban annyi egymásnak szöges ellentmondó írást olvastam, hogy nem tudom még most sem, hogy melyik jobb, mint a másik. Egy komoly gond, hogy ezeket nem igazán lehet AB-zni. Tehát egy kb pár perces emléket kell összehasonlítani valamivel, amit most épp hallok.
Viszont ha ennyi ellentétes vélemény van egy témában az egyes elemek jóságával kapcsolatban, akkor ott rögtön bevillan az agyamba a "placebo" szó.
Csak egy példa: Volt nálam egy Hivox Alces. (Még nálam van, egyébként, mert Zoli nem jött el érte.) Ezt legalább a többség isteníti, mégis én az ég egy adta világon semmit nem hallottam. Számomra se nem vett el, se nem adott hozzá a rendszerhez. Ebből két dolgot szűrtem le:
1. botfülű vagyok, és akkor ez nekem egy áldás
2. találd kiMost akkor mit vegyek? Ami maradt nálam, hogy csinálok magamnak valamit, és ha szar is lesz, legalább nem költöttem rá sokat.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
KMT
addikt
Technikailag azért jóval nagyobb különbségek lehetnek két erősítő közt.
Kábel esetén játszhatsz az alapanyagokkal (fém, szigetelés), és az elrendezéssel. Aktív eszközöknél nagyságrenddel több tényező van. Meredek ezt nem belátni."szted miért lehet elvinni szinte minden kábelkereskedőtől a kábeléből 1 darabot?"
Mert másképp sokkal kevesebb fogyna belőle, és kárt sem nagyon tudnak benne okozni?(#5106) schawo:
3. Vagy a szomszédban ott figyel egy erőmű nálad. -
titán
Erre nem kaptam választ tőled (sem mástól). Ez azért van, mert szerinted ennyiért nem lehet jó kábelt kapni? Mert ha így van, akkor plz ajánlj olyat, ami szerinted jó lehet.
Mint említettem, f..gom sincs a kábelekről, ha azt mondod, hogy érdemes növelni a keretet, akkor növelem. Vagy a csatik miatt már alapból bukta? Mert akkor legyen másik csati. De mindenképpen DIY jöhet csak szóba.evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest