Hirdetés
- skoda12: Webshopos átbaszások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
badamoa
tag
Valóban fizetős, de van egy ingyenesen használható része (PE? vagy mi a neve... bocs utánna kell néznem) -mert ha meg akarod tanulni, arra jó. De szerintem keresgess a neten, igaz magyar nem sok akad. Én bementem egy boltba, és a gyermekemnek megvettem a DELPHI kézikönyvet. Igaz 8500 Ft, de a tanfolyam több lenne. Ezzel el lehet indulni. Ha már elindultál és konkrét kérdésed van, akkor célszerű ide jönnöd kérdezni, mert addig csak általános szövegelés a válasz - az meg nem tanulás ugye
Egyébként van delphivel foglalkozó portál, vagy fórum ahol sokat tanulhat az emberfia. Szerintem ne add fel. A freepascal meg azért is jó lenne, mert a Delphi alapja a Pascal, tehát jó lenne az elején megtanulni a dolgokat és nem a közepébe ugrani. Ha hazamegyek nézek valami használható doksit. Esetleg szólj rám (badam@t-online.hu és/vagy badam@teva.hu). Elküldöm....
Föccer-nek meg annyit - Ha nem próbálkoztál vele, akkor nincs is komoly tapasztalatod szerintem (bocs ha nem igy van). A súlyemelő is kilöki a súlyt könnyen - én meg belehalnék....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest