Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #54564 üzenetére
Az elsőnek a lába tört el anyagfáradás miatt (Nemzeti színház esti képek akkor készültek). A másodiknak a tartófej tört le ahogy próbáltam rendesen rátekerni a helyére, és túlhúztam (Tihanyi fotósorozat)
Legutóbb meg az állványnak a menetje tört bele a tartófejbe
4-ből 3 kinyírva
Lassan kell rendeljek megint 2-t.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #54568 üzenetére
Látni rajta hogy kínai, főleg az anyaga miatt, de az állítható lábak, meg a kis kar amivel lehet döntögetni, forgatni igencsak megkönnyíti a fotózást. Pláne hogy kb 1.06m magasra "nyúlik"
DaweHun:
Hollandiában vettem egy selfie botot, ami a képen látható. a tartójának jó hasznát veszem az állványokhoz, stabilabb, és biztonságosabb a behelyezés is, mert volt már példa hogy a másik fajtába próbáltam betenni a telót, rosszul tettem, simán kifordult és csavaros repüléssel a murván landolt. Az esés durva volt 1.5m magasságból, a fólia leesett róla, a tokon meg látni a kavics okozta sérülés.. na ha ez csupaszon esik, szépen nézne most ki[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #54570 üzenetére
A nagy állvány is kínai, szal teljesen mindegy, viszont sokban segíti a fotózást.
A kis tripod is jó, csak finoman kell vele bánni, és kevésbé csavargatni a lábait 300Ft-ért azért csodát ne nagyon várj tőle Nekem beválltak, simán megéri akár havonta is 2-t berendelni, itthon egy ilyen 2-3K áron fut..
A nagy meg 6-8K fölött.. Nem mindegy ám.De alin a keresőbe írd be hogy tripod, lesz pár fajta találat
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #54572 üzenetére
Vinyót vegyél, az fontosabb Elszáll, vigyoroghatsz.. (jártam már meg.. 3 is repült fél év alatt. Kiderült a táp a hibás..
Vegyél egy kis tripodot, csak hogy lásd mekkora segítség olyan felületeken, mint pl ahol ma voltál (sziklás terület a ferde képpel).[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #54586 üzenetére
Ne aggodj. 4x rendeltem tole
Hogy ne csak offoljak, itt egy par kep, amit tema hijjan talaltam
Hazi krealmany vaku nelkul
hazi krealmany vakuval
csillaggyertya
Pulse
maci
solampa
konnyezo palma levele
szivarozo perverz kubai 18++++!!!
feje kozelrolG5 vakuval
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
törölt tag
válasz deny330 #54826 üzenetére
Állványt nem tudtam használni, így kompromisszumot kellett kötnöm, a zajosodást választottam. Ha ettől hosszabb záridőt használtam volna, nem tudtam volna bemozdulás nélkül megtartani, túl sok ISO-t és EV kompenzációt sem akartam rátolni. RAW-ból dolgoztam egyébként, illetve a legtöbbnél.
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #54994 üzenetére
Nálam a RAW nem számít, nem használtam soha, nem is értek ahhoz.
Megyék, megcsekkolom a H8-at.
Aztán lehet eldurran az agyam, és S7e lesz a vége...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Burt1793
veterán
válasz deny330 #54997 üzenetére
Basszus, engem is zavar, hogy a piac egyik legjobb kijelzője van az s7ben. Amihez csináltak többféle kalibráció beállítást, így alapvető beállításon tud olyan fakó, színhelyes lenni, mint egy LCD. Én viszont szeretem az amoledet, 5-6 éve ilyen kijelzős minden telefonom.
-
félisten
-
w333
félisten
válasz deny330 #55008 üzenetére
Sokan átfognak menni az Oled (Amoled) kijelzőre ... az hogy az S8 mennyivel lesz jobb az majd kiderül, de már mindent belepakoltak az S7E -be is ami létezik, szóval kíváncsi vagyok mit tudnak még belepakolni (szerintem a 4K és VR lesz a 2017 éve) és persze hogy kevesebbet fogyaszt az Amoled kijelző hiszen ki tudja külön kapcsolni a pixeleket és csak azok a pixelek világítanak ahol tartalom is van
Ráadásul S7E az Android 7.0 -ban már felbontást is lehet állítani 720p - 1080p és 1440p amivel jóval kevesebb a hardverigénye és az akku is jobban bírja !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Burt1793
veterán
válasz deny330 #55008 üzenetére
Jól bírja a kijelzőhasználatot az aksi. A sok szar alkalmazás (chatprogramok, felhőzés) folyamatos mobilnettel szépen kiharapnak az aksiból, de ez minden telónál. Reggel az ágyban, ha netezek háromnegyed órát 30%os fényerőn, merül 5%ot az aksi.
w333: mimdegy hogyan hívjuk, nekem az s2 óta ez a negyedik amoledes telóm, megszoktam rég, sőt, elvárás ez a kijelző. Ha a op3ba lehetne sd-t rakni, lehet, hogy azt vettem volna. Van egy 128as kártya a telóban, csurig... 😃
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #55690 üzenetére
Bezony, kategoriajahoz kepest baromi jo kepeket csinal. Hamarosan csatlakozik egy ilyen masina a G5 melle.
Kesobb jovok kepekkel, most moziba varok (Hivatali karacsony)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #55697 üzenetére
Jaja, eladtam. Jo kis telo, de nekem keves mint masodlagos. Az RN3p mar tobb potencialt latok, es vagy 2 eve ahitozom egy Xiaomira (kb a RN2 felfedezese ota). Karacsonyi ajandeknak jo lesz
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #59652 üzenetére
+rlaci2
Koszi.
A manualis az valoban sargasabbra sikerult, mint szerettem volna, de azt mar a vegen utolsokent lottem el, es nem volt turelmem mar hozza.Itt van meg 2 masik:
auto
manualHonor 8
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #59656 üzenetére
Telenor pl?
Kozelebbi temanal jobb ejjel az automataval a H8. Ez a tavolsag mar neki is megfekszi a kamerajat, akarcsak az S7-nek.
Akarok majd eti kepeket is, persze ha az idojaras lenne oly kegyes hozzam, de az sajnos nem most lesz.. 3 nap szabadom lesz pentektol, es persze hogy esot mondanak az elorejelzesek..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
rdt89
addikt
válasz deny330 #59685 üzenetére
Direkt összenéztem a gépre helyezett képet a flickr-re feltöltöttel és nincs különbség közöttük, az bizony ilyen. Ettől függetlenül a hiba a felhasználóban is lehet ( ), de sajnos ahol fogyatkozik a fény ott a HTC nagyon zajosodik. A Lenovo Vibe Z2 Pro volt a kedvencem az olyan jó képeket csinált, fullra nagyítva se volt csúnya. Előkeresem azokat is és belinkelem, én nekem eddig az volt a legjobb kamerás készülékem.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz deny330 #59688 üzenetére
Lenovo Vibe Z2 Pro
Ahol éjszakai kertes kép van, ott nem volt közvilágítás, teljes sötétségben lőttem a képet, ami van fény azt a vaku generálta. Ezért mondom, hogy szerettem a z2 Pro-t olyan jó képeket csinált és mikor nagyítok rá se látom az olajfestmény effektust.
Amik vannak kép effektusok azt a telefonnal csináltam, tehát semmi utófeldolgozás, csak a kamera beállításokat babráltam.[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
-
ThorsHUN
őstag
válasz deny330 #70672 üzenetére
Ugy 40-45 korul szerintem a Xiaomi Redmi 4X a legjobb.
65 korul mar bejon a kepbe a Xiaomi A1 a ket kamerajaval, pure android rendszerevel.
Innentol a kovetkezo ugras a tavalyi Honor 8 lehet, ami (hasra) 100 korul megkaphato.
120 korul mar bele lehet futni Honor 9esbe, ami ujabb hardver de (egyelore) nem jobb kepminoseg (itt talalsz boven kepeket)
135-140 korul a tavalyi ev csucsat a Samsung S7est kapod meg.
150 korul marad a Oneplus 5 amit nem javasolnek, mert mint latod a tavalyi S7 jobb kepeket keszit, a Oneplus ara meg stabilan 150.
Utana a hatar a csillagos eg.P9 es p10et nem vennek, mert a honor 8 es 9 kb ugyanazt tudja csak olcsobban.
Talan a p10 plus vagy max vagy mi volt a neve, abban van optikai stabi is, de errol kepeket nem nagyon talalni.Szerintem.
Majd kijavitanak.[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
válasz deny330 #87652 üzenetére
A fotózás alapszabályai a mobilos irányzatra is érvényesek.
Ha mondjuk betartod a harmadolást, máris jobban fognak működni a képeid.A rácsnézetet kapcsold be, hasznos segítség lehet.
A verőfényes napsütést kerüld, a tompább fényeknél sokkal több lehetőséged van.Gondolj arra hogy az emberek 95%-a pontosan ugyanúgy látja a dolgokat mint te.Tehát a képet neked kell érdekessé tenned, váltogasd a nézőpontokat.Keress izgalmas perspektívákat, vagy csak emelj ki részleteket.Első körben próbálj meg a neked tetsző képekhez hasonlóakat csinálni, a többi már jön magától.
A túl zsúfolt környezetet tartalmazó helyzeteket jobb elkerülni, nem tudsz eléggé a témádra figyelni.
Nagyjából ennyi, irány a világháló.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest