Hirdetés

2020. szeptember 22., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-03-01 16:53:08

LOGOUT.hu

Formula-1

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11801) Motion_Blur válasza Qorthral (#11798) üzenetére


Motion_Blur
(félisten)

Én is úgy érzem hogy a McLaren nagyon erős alappal indul neki a következő idénynek. Buttonra pedig jó hatással lesz hogy elmegy Hamilton, megint felszívhatja magát, csak konstans is legyen. Perezzel szerintem bevásárolt rendesen a McLaren, szvsz nem akkora tehetség a gyerek mint azt sokan gondolják.

werszomjas: örültem hogy a Mester és Kimi még utoljára összecsaphatott :R

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#11802) hoffman_ válasza werszomjas (#11800) üzenetére


hoffman_
(veterán)

Ezt alig hittem el, totál lefagytam. A profizmus csúcsa volt, amit leműveltek, megállt az idő nálam pár másodpercre. Öröm nézni :)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#11803) JColee válasza werszomjas (#11800) üzenetére


JColee
(őstag)

Azt nem tudom, Kimi nem volt számításban Hamilton helyére

Mekinél folyamatosan fényezték Kimit, szerintem tárgyalgattak, de aztán nem jött össze.

(#11804) Qorthral válasza Motion_Blur (#11801) üzenetére


Qorthral
(őstag)

Perez... nem tudom. Szerintem azért ezzel a Sauberrel 3 dobogó több, mint villanás. A teljesítménye azóta rossz, hogy megkapta Hamilton ülését. Különös egybeesések ezek (lásd Webber formavesztése)...
Szerintem jó lesz Perez, de még talán nem jövőre. Benne is érzem azt a kis pluszt, amit Hülkenbergben. Bármelyikből lehet VB, de még komolyodniuk kell. Ebben igazat adok Montezemolonak. Buttonnak pedig ki kell használni a következő évet, mert nem vagyok bennek biztos, hogy lesz azon kívül még reális VB esélye. Ha Perez felnő mellé, megverheti, plusz 2014-től lutri, hogy elég jó lesz-e a Meki.

Ma jól ment Jenson, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy Hamilton egy kicsivel még jobban. Nagyon erős versenyzőt veszít a Meki, pont akkor, amikorra talán tényleg éretté, profivá vált. Hamilton mostanra ment keresztül a tanulóévein, szerintem szép lassan olyan kiegyesúlyozottá válik majd, mint Alonso. Ha ez megtörténik, és kap maga alá egy értelmes autót, jajj mindenkinek... Nyers tempóban szerintem a mezőny legjobbja.

Visszatérve Buttonra... Ha úgy vezet jövőre, mint az elmúlt pár futamon és nem lesz túl sok technikai zűrje, ott lehet a legvégéig a meccsben.

JColee: Szerintem is, valószínűleg Kimi túl sokat kért. (Fagyi- és sörautomata a boxba :D)

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :)) | PH! F1 Tippjáték: http://prohardver.hu/tema/ph_f1_tippjatek/friss.html

(#11805) werszomjas válasza Motion_Blur (#11801) üzenetére


werszomjas
(őstag)

Bár ők ott abban a kanyarban már találkoztak egyszer :DDD

Erről talál valaki hosszabbat, ha jól emlékszem Sumi több körön keresztül próbálkozott azzal az előzéssel, mire végre összejött, Kimi nagyon nehezen adta magát, előtte a többieken úgy ment át mint kés a vajon, gyönyörű volt :B

[ Szerkesztve ]

üdv

(#11806) Qorthral


Qorthral
(őstag)

Szujó:

"Lecsukta a laptop fedelét. Mintha a kattanás is fáradtabb lett volna, de lehet, hogy csak képzelte. Kötődött ehhez a tárgyhoz, aminek hónapokon át verte a billentyűit. Sóhajtott egy nagyot és hátradőlt. Behunyta a szemét. Úgy érezte magát, mint egy agyonhasznált szuperlágy abroncs. Elmosolyodott a hasonlaton, bár egyáltalán nem találta szellemesnek. Szavakat keresett, amelyekkel leírhatná, mennyire szerencsésnek érzi magát, hogy ennek az egésznek a részese lehetett. 11 év, de mind közül ez volt a legintenzívebb, legnehezebb, az általa leginkább megélt. Tudatosan adta át magát a történéseknek, hagyta átfolyni saját magán az élményeket, aztán megpróbálta történetekké gyúrni azokat. Ez volt a receptje. Néha egészen jól sikerült, máskor pedig bosszantóan rosszul.
Sokat tanult ebben az utolsó szezonban. Erről a misztikus, legendákkal teli világról, amelyet oly régóta, egészen közelről követett, és amelynek részben köszönhette azt a valakit, aki most itt ül csukott szemmel az alvó számítógép fölött.
Tanult az őt körülvevő emberekről is. Az őszintétlen álmosolyokról, az agresszióval sután leplezni akart tehetségtelenségről, középszerűségről, irigységről. A megjátszott lelkesedés mesterkélt hangsúlyairól, rideg tapintású, kopott festékű műanyag szóvirágairól.
És szerette volna hinni, hogy tanult valamit saját magáról is. Sokszor, sokat utazott nagyon messzire, bízott benne, hogy legalább egy lépéssel közelebb került magához. Tudta, sokakat megbántott. Maximalizmussal keveredett szenvedélyessége szökőár-szerűen, minden gátat átszakítva rombolta le emberi kapcsolatainak egy részét. Ebben a pillanatban nem érzett magában erőt a változáshoz, talán mert nem is akart igazán megváltozni.
Fáradt volt. Vágyott a szerettei közelségére, a mosolyukra, az ölelésükre.
Otthon. Meleg. Őszinte. Barát. Szeret. Szavak, amelyek lemeztelenedtek előtte, és mintha többet mutattak volna meg neki magukból, mint eddig bármikor. Érteni vélte a csupasz szavakat.
"Vége." - gondolta csak, vagy ki is mondta halkan?
Készen állt lezárni egy korszakot, és ettől mintha egy kicsit megkönnyebbült volna. Nem tudta, mi vár rá, de egyáltalán nem tartott az ismeretlentől. Bármihez kezd is, szenvedéllyel fogja csinálni. Ebben maradt saját magával, mert túl fáradt volt ahhoz, hogy a jövőről gondolkodjon.
Most csak otthon akart lenni.
"Belesimulni a hétköznapokba" - ahogy az mondta, aki számára a legfontosabb volt.
"

Alatta egy kép a csukott laptopján heverő ID kártyájáról...
Nekem ez nagyon úgy tűnik, mint egy végleges búcsú az F1es riporterkedéstől... Nagy kár lenne érte, szerintem nagyon szép munkát végzett idén... :(
Nem neki kellene távoznia az M1es csapatból...

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :)) | PH! F1 Tippjáték: http://prohardver.hu/tema/ph_f1_tippjatek/friss.html

(#11807) Qorthral


Qorthral
(őstag)

Autosport fórumról lopom, a következő futamig hátralévő napok száma:

111

:DDD

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :)) | PH! F1 Tippjáték: http://prohardver.hu/tema/ph_f1_tippjatek/friss.html

(#11808) Motion_Blur válasza Qorthral (#11807) üzenetére


Motion_Blur
(félisten)

LOL! :DDD

Durva :)

mod: ez meg no komment - Kimit most szétszedik a PS huszárok :D

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#11809) kpal


kpal
(veterán)

Lehet volta már :D Vettel reklámklip [link]

(#11810) dokar


dokar
(addikt)

Van vkinek onboradja Vettelről az első 10 körben? Érdekelne, hogyan jött előre az utolsó (22.?) helyről 5 kör alatt a 9. helyre. Vagy 7 kör alatt a 7. helyre.

extra - SEXRay

(#11811) AMD Power válasza JColee (#11803) üzenetére


AMD Power
(titán)

Pedig nagyon jól jártak volna vele.

(#11812) P00By


P00By
(nagyúr)

Ez aztán eseménydús futam volt! :K :R

(#11813) AMD Power válasza P00By (#11812) üzenetére


AMD Power
(titán)

Tényleg nagyon jó volt, de kár volt azért az ütközésért. :(

(#11814) .noxwill válasza P00By (#11812) üzenetére


.noxwill
(veterán)

ez tényleg az volt. :K :K

All→M8

(#11815) #51736960 válasza Qorthral (#11806) üzenetére


#51736960
(törölt tag)

abszolút egyetértek a véleményeddel...

(#11816) Obi-1 válasza Motion_Blur (#11794) üzenetére


Obi-1
(őstag)

Év lúzerei közé Bruno is belefér szvsz...

Perezre kiváncsi leszek. Ha nem válik be, 2014-re még jöhetne egy Jenson-Kimi párosítás a McLarennél.

Only a Sith deals in absolutes.

(#11817) Motion_Blur


Motion_Blur
(félisten)

Vettel sérült RB-ja, kicsit jobb szögből: [link]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#11818) badd


badd
(tag)

Sokan mondják hogy Kimi+McLaren jó lehetne. Hát, szerintem amíg ugyanúgy megvannak a technikai problémák a McLarennél, addig hülye lenne oda menni, főleg mert leginkább azért ment el tőlük, mert nem bírtak adni egy olyan kocsit neki, ami végig bírta volna a versenyt. Sztem a Lotusban megtalálta a csapatát, ez az a csapat ami hozzáállásban passzol a személyiségéhez, ami valahogy látszik is rajta, hogy elég felszabadultan versenyzik. + a Lotusból még bármi lehet, és én a pozitív bármiben reménykedek.

(#11819) #70869248 válasza badd (#11818) üzenetére


#70869248
(törölt tag)

Nem feltétlenül Kimi szempontjából lenne jó a McLaren, sokkal inkább a McLaren szempontjából lett volna jó választás Kimi.
Perez és Koba' egy olyan Sauber-ben ült ami tök jól bánt a gumikkal, egy betalált konstrukció, ahol Kobayashi nem tudta kihozni ezt a potenciált az autóból, Perez pedig ki tudta, ezért a kettejük összehasonlításában furcsán felnagyobbodott Perez tehetsége.
Jövőre, Button lesz a csapattárs, aki ezen a pályán szintén nagyon jól játszik, és Perez nem mutatott olyat ami ezen az egy területen kívül még más erősséget feltételezne. Bőven tud hibázni, amikor esélye volt futamgyőzelemért menni akkor nem tudta megvalósítani...szal Kimi-vel szemben nincs érdemi kvalitása.
..mert az hogy fiatal és van pénz mögötte az nem az.
...ebből a szempontból még Maldonado is meggyőzőbb, mert tudott futamot nyerni, és tudott változni úgy hogy gyors maradt.
Szal egyenlőre, az idei év alapján, a McLaren-nek Kimi-t kellett volna leszerződtetnie.
Kimi szemszögéből más a helyzet, a Lotus rá támaszkodik, őrá épül egyértelműen, szabadabb, és talán tud valamit amit mi nem...sőt ez biztos :D
Nála a McLaren azért lehet jó, mert minden alap megvan ahhoz hogy futamokat nyerjen...többet, ne csak egyet.

(#11820) hoffman_ válasza dokar (#11810) üzenetére


hoffman_
(veterán)

Igen, ez engem is érdekelne. Nem hiszem, hogy bármi sumák volt, és az eső tényleg megkavar mindent durván, de azért meglesném.

badd:

Ezzel egyetértek én is teljesen :K Maradhatna ott még pár évig, mert akkor vennék egy Kimi sapkát is - a Leiws@McLarent fél éve vettem, és már el is évült, hogy szakadna meg :DDD

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#11821) badd válasza #70869248 (#11819) üzenetére


badd
(tag)

Sztem a McLarennek először nem csak gyors, de megbízható autót kéne építeni, plusz a szerelői bakikat leredukálni (oké, az év második felében már nem volt ilyen gond, ekkor jöttek cserébe a lerobbanások). Utána szerezhetnek gyors pilótát, mert ezek a gondok nem olyanok, amiket a pilóta tud mérsékelni (pl autó lassúsága).

Az meg, hogy Kimi ott több győzelmet szerezhetne, ez igaz, de kb. ugyanaz az érv jön elő mint Hamilton esetében. Oké, hogy nyer futamokat, de összességében mindenkit a VBcím érdekel, és ilyen megbízhatóság mellett, mint a példa is mutatta, nem lehetséges. Emellett ott van az, hogy ez a dolog nem annyira kivételes náluk, visszatérő probléma. A Lotus meg mint írtam, azért elég friss (oké, ex-Renault, de azért mégis más). Itt Kimi ugyanazt megcsinálhatja, mint amit sokan várnak Hamiltontól a Mercedesnél. A megbízhatóság megvan, ami jó kiindulás, emellett azért a sebesség se rossz. Remélhetőleg jönnek télen a szponzorok dögivel és nem lesz pénzgond és tudnak majd rendesen fejleszteni.

(#11822) Xirtam válasza Motion_Blur (#11817) üzenetére


Xirtam
(veterán)

Év végére nagyon Vettel párti lettél! :U Persze szived joga. Én a hétvége folyamán odáig jutottam, hogy MSC visszavonolásának már örülök. :U Verseny van, ha csapaton belül valaki elengedi a másikat, azt mondom oké. A csapat érdeke a fontos, de azért mert szimpatizálok valakivel, és elengedem nekem már sok. Ha nincs a Ferrari MSC nincs sehol. Odáig jutottam. Nagyon felboszantott. Persze lehet, hogy érzelmek beszélnek belőle sőt biztos is. De nem baj, ez az én véleményem, ami tudjuk olyan mint a seglyuk. . . ;) ;]

A futam iszonyatosan jó volt, élveztem minden percét. Persze Alonso nem lett VB, de kit érdekel?! Megmutatta mire képes, és az egész paddock elismeri a teljesítményét amit most volt képes nyújtani! Ez az aut nem volt VB autó. Ezt aláírom én is mint hatalmas FERRARI buzi. :U Megkönyeztem tegnap amikor Massa újra dobogón álhatott és éreztem, láttam rajta azt, hogy igen basszus végre képes voltam valamit nyújtani. Ezt a Felipe Massa-t akarom látni jövőre. Iszonyatosan védekezett, feltartotta Webber-t , hogy az ne legyen képes védekezni. Majd ahogy lassította őket , és még pont a sportszerű volt. Imádtam! :K

Bár jövőre nagyon RB9 fölényt jósolok. :U

(#11823) válasza Xirtam (#11822) üzenetére(addikt)

Nem tudom miért haragszol úgy MS-re, Vettel elől kb mindenki udvariasan félreállt, amikor jött fel és abban a szakaszban kb 1,5mp-cel volt gyorsabb nála. Semmi értelme nem lett volna, olyan csúszos körülmények között belemenni egy fölösleges csatába.

"ha nincs Ferrari MS nincs sehol..."

jah, ezt is lehet a másik oldalról is nézni...

[ Szerkesztve ]

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#11824) leslieke válasza Xirtam (#11822) üzenetére


leslieke
(Jómunkásember)

MSC elengedése inkább arról szólt, hogy német engedett el egy másik németet. Mit kapott volna a hazájában, ha pont miatta nem nyert volna VB-t Vettel?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#11825) TESCO-Zsömle válasza Xirtam (#11822) üzenetére


TESCO-Zsömle
(félisten)

Nem félsz, hogy egy ilyen Felipe Massa lenyomja Alonso-t?

leslieke: Mit kapott volna a hazájában, ha pont miatta nem nyert volna VB-t Vettel?

Ha nem löki ki szándékosan, akkor ez semmiképp sem következett volna be. Ha Alonso marad a 2. (mint ahogy maradt is) akkor Vettelnek elég a 7. hely Schumi mögött. Ha viszont Button kiesett volna, akkor Vettel-nek nem lett volna elég az 5. hely se Schumi előtt... Szóval Schumacheren tosz se múlott...

[ Szerkesztve ]

Man sorteras, komformeras, till den gråa massans träl / Accepterar, konsumerar, existerar utan själ

(#11826) Integra válasza Xirtam (#11822) üzenetére


Integra
(titán)

msc-nek vissza sem kellett volna jönnie, itt kezdődik....
vettel-t mindenki elengedte, itt már mindenki beszart és nem merte bevállalni a harcot, mert ha valami történik és rajta bukik az ő vb-je, akkor aztán kapott volna tőle hideget-meleget, meg a redbull-tól is. így simán beautózott pontszerző helyre, ennyi.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#11827) giigz


giigz
(veterán)

MSC nyilván nem szereti annyira Alonsot, pár VB-t már "elvett" tőle. Mögötte jön a haverja, miért ne engedné el, ezzel is segítve, hogy VB legyen?

(#11828) Motion_Blur


Motion_Blur
(félisten)

Nagyon sokat belegondoltok ebbe az elengedésbe... Vettel jóval gyorsabb volt, mindenképpen elment volna mellette. MS-nek teljesen tét nélküli volt a futam. Ezzel a félrehúzódással még ő is jobban járt, mert ha elkezdenek csatázni, mindketten lassulnak és lehet hogy 7. helyre se tudott volna bejönni. A Vettelt elengedte mindenki meg nem igaz, vagy ha már úgy történik előzés hogy nem lökik ki, nem szorítják le az már elengedésnek számít?

Vigyáztak rá, ahogyan Alonso-ra is. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#11829) werszomjas válasza TESCO-Zsömle (#11825) üzenetére


werszomjas
(őstag)

Ott volt még Webber Vettel előtt 2 pozícióval, hiába állította, hogy nem akar segíteni Vettelnek, megnéztem volna, mi van, ha Button kiesik, Alonso az első és Vettelnek még 1 helyet kellett volna javítani, Hulkenberg-et pedig már nem érte volna utol.

Helmut sztem a célegyenesben sniperrel lőtte volna ki Webber kerekét.

Sztem ha Alonso nyer, akkor se VB :(

Alonsonak egy esélye lett volna még, ha a Lotusok működnek, sajnos a jelenlegi mezőnyben ők azok akik talán a RB előtt de a Ferrari mögött végezhettek volna, de ez a hétvége nem jött össze nekik.

[ Szerkesztve ]

üdv

(#11830) dokar válasza TESCO-Zsömle (#11825) üzenetére


dokar
(addikt)

Szerintem az utolsó pár futamon Massa lényegesen jobb volt Alonsonál. Kár, hogy akkor kapott "életre" amikor már késő volt és beskatulyázták csapattársa mögé. Ha jövőre megmarad ez a lendület a brazilban, akkor a spanyolnak annyi.

extra - SEXRay

(#11831) Xirtam válasza TESCO-Zsömle (#11825) üzenetére


Xirtam
(veterán)

Számomra a csapat a fontos. Régen nagyon szerettem a Massa-t, egyedül az ellenszenves, hogy tegnap óta mindenki isteníti. Azelött pedig még itt a fórumon is anyázták, pocskondiázták. KÖZTÜK ÉN IS! Most akkor a Ferrari még sem döntött olyan rosszul?! :U

Most az, hogy 1-2 futamon pofoszgatni lesz képes Alonso-t az nem probléma szerintem. De egyértelműen Alonso a jobb pilóta. Most az utolsó 2 futamon nem nyújtott olyan iszonyatosan nagy tempót Alonso. Istenem 20 futamból 2-ön nem volt az időmérőn olyan domináns. Összedölt a világ! :D

Én azt mondom, hogy csak így tovább! De muszáj pár fejnek hullania. Tombozis vagy valaki huzzon a picsába. Mert ez így nem állapot, hogy 2. jára bukjuk el a VB-t! Annak örülök, hogy a McLaren mögöttünk végzett. Ez nagyon boldogsággal tölt el. Viszont az, hogy HA nem esünk kis SPA-ban stb. Az ide nem kell. Az a lényeg, hogy 3 pontal kikaptunk? KI! RedBull jobb munkát végzett? IGEN! Megérdemelték ennyi!

Alonso igaz nem gratulált Vettel-nek de miért tette volna? Fogta elgondolkozott azt mondta, hogy jövőre megprobálják! Ennyi ép elég volt. A Ferrari-nál úgy is ő a bajnok! Aztán jön a már megszokott dumánk 2008 óta "MAJD JÖVŐRE" :U

Alonso vs Massa

Szerintem kár ezt erőltetni, hogy Massa megveri a Spanyol-t stb. Ezt ti magatok sem hiszitek el. Egy fecske nem csinál nyarat. A Formula 1-ben az egész éves teljesítményt kell nézni.

[ Szerkesztve ]

(#11832) TESCO-Zsömle válasza dokar (#11830) üzenetére


TESCO-Zsömle
(félisten)

Emlékeim szerint Kimi mellett sem volt egyértelműen másodhegedűs. Voltak jó versenyei brutális rajtokkal és pokoli időmérőkkel, viszont ha rossz volt a kedve, akkor nem ment neki... Most nagyon kiegyensúlyozottan ment az elmúlt néhány futamon, és pokolian gyorsan. Ez lehet a fejlesztések miatt, az is lehet, hogy Alonso eresztett le, de kétségkívül valami olyat talált meg önmagában, amire lehet építeni. És ez mér nem 1-futamos fellángolás.

Én örülnék a legjobban, ha jövőre a Ferrarinak két VB-esélyes pilótája lenne.

Xirtam: Szerintem Dominikát kéne elküldeni a francba meg akik a taktikáért felelnek, mert éves szinten kihúztak Lonzi zsebéből 10-20 pontot... Pl pár futammal ezelőtt, mikor Massa megtáltosodott, Vettel meg ellassult a futam végére. Ma akkor esélye lett volna Massának megenni Seb-et és ezzel értékes pontokat rabolni el tőle Alonso javára, ehelyett megkapta az ukázt, hogy nem előzheti meg a csapattársát. Úgy érkezett meg Fernando mögé, mintha betonfalnak ment volna... Pedig simán elengedhették volna, és ha nem megy, még mindig ki lehet hozni kerékcserére 1 körrel a vége előtt, vagy rá lehet szólni, hogy kifogy baj van valamivel, vegyen vissza...

De nem...

A korábban már emlegetett "utolsómásodpercbenküldjükkialonsotazegyetlenmértkörére" taktikáról nem is beszélve...

[ Szerkesztve ]

Man sorteras, komformeras, till den gråa massans träl / Accepterar, konsumerar, existerar utan själ

(#11833) leslieke válasza TESCO-Zsömle (#11825) üzenetére


leslieke
(Jómunkásember)

Ez rendben van, de azzal, hogy Vettel előrébb került, könnyebb tudott volna reagálni, ha az első 2 helyen történik valami.

[ Szerkesztve ]

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#11834) Sandormaster


Sandormaster
(aktív tag)

Vettel jövőre még erősebb lesz és nem feltétlen az autója miatt.
Egy ilyen szezonzáró, egy így megnyert világbajnokság a maradék negatív tulajdonságait is felszámolhatja, gondolok itt a kesztyűdobálós énjére, még higgadtabb és magabiztosabb lesz jövőre mint személyiség.
Alonsonak és a Ferrarinak pedig nagyon gyorsan el kell felejtenie ezt az "egész világ ellenem" arckifejezést, illetve kár tovább hergelni magukat az elbukott VB után, mert rossz az irány, ha ezt viszik át jövőre kár is elindulniuk.
Mint szurkoló sokkal jobb hangulatban kapcsoltam volna ki a TV-t tegnap, ha Alonso a verseny után egy kézfogással jelzi Vettelnek, hogy "Itt a vége Seb! Gratulálok!" ...ehelyett megy a durca, mint az oviban és az egész csapat ezt veszi át a szurkolókkal együtt....

(#11835) Misi 007


Misi 007
(Közösségépítő)

Lehet hogy MS engedékenyebb volt Vettel-el de előbb utóbb úgyis elment volna mellette mivel elég lassú volt.
Nem véletlen ért fel rá utána pillanatok alatt Kobayashi is.
Amúgy meg ha jól számolom a végeredményen ez se változtatott volna.

(#11836) hoffman_ válasza Motion_Blur (#11828) üzenetére


hoffman_
(veterán)

Én ugye nagyon nem örülök neki, hogy Vettel lett a VB, de ez az elengedés nem volt egy nagy etvasz. Tényleg nagyon lassú volt Sumi - amit sajnálok, mert ugye esett, nem vágom mi volt azzal a roncshalmazzal - úgyhogy nem volt ez baj. Még stílszerű is volt, "átadta a stafétát" :)

mod:

És én hiába nagyon nem szeretem Vettelt, azért fejlődik, ez nyilvánvaló, Sumi nem én vagyok, ő szeretheti/szereti, rocson például nagyon f*szák együtt, meg nyilván jóban vannak. Bár ott Sumi verte már el Vettelt, a mihez tartás végett :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#11837) Aggregátor válasza hoffman_ (#11836) üzenetére


Aggregátor
(nagyúr)

Szép volt ahogy Schumi gratulált Vettelnek, gondolom neki ez sokat jelent.

(#11838) kukinyo válasza Sandormaster (#11834) üzenetére


kukinyo
(addikt)

Igen, ezt a vállveregetést én is hiányoltam.Vettel nem az anyját ölte meg, a sportban benne van a vereség is, amit illik emberi méltósággal és sportszerűen viselni.Nekem itt a vége felé már az egész Ferrari viselkedése nem tetszett.Fair play díjat tuti hogy nem kapnak idén.

(#11839) spanyoll válasza Qorthral (#11806) üzenetére


spanyoll
(addikt)

Komolyan? Tényleg nem neki kéne mennie, nagyon nem ... :(((

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#11840) Qorthral válasza TESCO-Zsömle (#11832) üzenetére


Qorthral
(őstag)

Az évad saját maga által is nagyon erősnek vélt második felében Massa 97 pontot gyűjtött, Alonso pedig 114-et. Ha feltesszük, hogy Koreában, Austinban és Brazíliában is megelőzte volna Massa Alonsót, plusz Koreában még Webbert is (ennél több igazán nem volt benne sehol), akkor 109 - 105 arányban elveri a spanyolt. HA! Plusz ne felejtsük, hogy Alonsónak úgy jön ki ez a pontszám, hogy kétszer kiesett, amiből legalább az egyik nem a saját hibája volt, és ott amúgy szinte biztosan elverte volna Massát is. Vagyis még Massa jobb formáját tekintve is erősebb volt Alonso, igaz nem sokkal. Ha az egész évet tekintjük, akkor meg végképp nincs miről beszélni. Egyébként kíváncsian várom mit produkálnak jövőre. Jó lenne végig egy erős Massa, mert idén pl ez a plusz (is) elég lett volna Alonso VB címéhez.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :)) | PH! F1 Tippjáték: http://prohardver.hu/tema/ph_f1_tippjatek/friss.html

(#11841) venember83 válasza spanyoll (#11839) üzenetére


venember83
(nagyúr)

Én is inkább Domenicali és a bagázsa lelépésére várnék, Szujó teljesen rendben volt, Wéberen kívül magasan a legjobb a csapatban.

(#11842) spanyoll válasza venember83 (#11841) üzenetére


spanyoll
(addikt)

Én a magasan képzett kommentátor / műsorvezető hölgyeményt cserélném le, meg úgy az egész szünetekben okoskodást, mert gyakran iszonyat fárasztó hülyeségeket tudnak pofázni.

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#11843) Motion_Blur válasza spanyoll (#11842) üzenetére


Motion_Blur
(félisten)

Szerintem jól csinálja az Andika. Képben van, és nem hebeg-habok. Ő csak vezeti a műsort. Engem Szabó Robi és Mezei idegesítenek. Előbbi azért mert az unalmas közhelyeken kívül semmit nem tud hozzátenni és képtelen a fejlődésre 10+ éve.. Mezeit meg ugye nem kell magyaráznom.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#11844) spanyoll válasza Motion_Blur (#11843) üzenetére


spanyoll
(addikt)

Szabó Robitól az arcom tépem le néha. Mezeit meg nem tudom. El lehetne viselni, ha azt a szerepet töltené be, mint amit anno Gyula a Palik mellett :P

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#11845) Malachi válasza spanyoll (#11842) üzenetére


Malachi
(addikt)

SOHA nem bírok egy percet se nézni belőlük, ömlenek a tucatközhelyek, semmi érdekesség, semmi szakma, csak a kocaduma. felesleges. nem tudom, kinek a kije az a hölgy, de hogy minden MTV-s sportműsor stúdiójában ő ül, az kicsit sok. mondom, ráadásul köze nincs az egészhez. nem tudom, Szujó hova megy jövőre, de őt el tudnám képzelni a stúdióban helyette.

tényleg, Szabó Róbert meg tökéletes párja ebben, unalmasabb embert keresve sem találhattak volna oda. persze, ha elküldenék, akkor gondolom sokan nyafognának, hogy hol van a régi jó megszokott arc, régen minden jobb volt, fuj... :)

[ Szerkesztve ]

(#11846) Integra válasza spanyoll (#11844) üzenetére


Integra
(titán)

tessék angolul és németül tanulni, lehet máris elkapcsolni :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#11847) Motion_Blur válasza Malachi (#11845) üzenetére


Motion_Blur
(félisten)

Szujó lehet megy vissza retek klub reggelibe :))

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#11848) DopeBob


DopeBob
(addikt)

Durva mit ki nem bírt ez a RB tegnap. Kicsit más szögben találj el, és törik a felfüggesztés, iszonyú mákja volt.

MZ/X

(#11849) cyberkind válasza DopeBob (#11848) üzenetére


cyberkind
(nagyúr)

A Vasember ehhez képest porcelán ! :Y

"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

(#11850) Qorthral válasza Motion_Blur (#11847) üzenetére


Qorthral
(őstag)

Jobban örülnék neki, ha Mezeit váltaná. Szerintem azt simán bevállalná, sokkal kevesebb kötelezettséggel jár és nem kellene a fél évet külföldön töltenie. :K

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :)) | PH! F1 Tippjáték: http://prohardver.hu/tema/ph_f1_tippjatek/friss.html

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.