Hirdetés
Aktív témák
-
-
Vukocska
tag
válasz Flashget #870 üzenetére
Mások is megpróbálkoztak (nem csak a Ferrari) olyan dolgokkal amik nem voltak szabályosak.
Pl.
Benetton: Túl vékony fenéklemez
McLaren: Szabálytalan fékek
Mclaren Ferrari: Buheráltak a tankoló berendezéssel
BAR: Benzintank mizéria.
Mindenki lebukott, és meg is kapták a megérdemelt büntetésüket. -
Face8814
őstag
válasz Flashget #1022 üzenetére
De kit érdekel Várhegyi, amikor olyan dolgokat látok a pályán, amitöl ''feláll a szőr a hátamon''!
1 kör alatt több minden történik, mint 1 F1-es futamon.
Ezért is hanyagoltam az utóbbi években az F1-et.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
törölt tag
válasz Flashget #1177 üzenetére
Ez sem lep meg igazán, vhol én is kb. úgy számítottam rá ahogy Pá írta a (#1161) hsz-ben, azaz enged az FIA a nyomásnak.
De azért érdekes végigondolni, azaz ha kikérik az FIA véleményét, ők rábólintanak...ezért a
- Ferrari kifejleszti pénzért, majd ezt sok csapat kifogásolja, ezért az FIA mégis úgy dönt hogy a Ferrari-nak új szárnyat kell fejleszteni..
- Ami érdekes hogy nem tudták a szabályokkal megfogni a Ferkát, mert a mérési eredményeknek megfelelő volt,..így a szabályok szellemiségére hivatkoznak.
pl. képtelenség, ne tessék komolyan venni, tekerve van:
amit végiggondolva érdekes, hisz sok szabályt abban a 'szellemiségben' hoztak (bevallottan), hogy lassúljon az F1, és több előzésre legyen lehetőség...így ha vki túl gyors, akkor ugyan nem vét a szabályok ellen, de azok 'szellemisége' ellen igen, és ha egy versenyen keveset előz vki, akkor megóvják az eredményt...tessék többet előzni, rajt-cél győzelemért egyversenyes eltiltás jár. -
Pá
addikt
válasz Flashget #1177 üzenetére
Ugyan készülnek új szárnnyal de mindaddig a régit használják, amíg a FIA nem szól. Eddig nem szólt.
Más: A szabályok szövege és szelleme.
Emlékeztek olyan 3-4-5 éve(nem emlékszem pontosan), hoztak egy szabályt, hogy csökkentsék a leszorítóerőt ezáltal a sebességet. Emlékeztek, előtte az első szárnyak szinte a földet súrolták és tök egyenesek voltak. A szabály szövege a szárny két szélére vonatkozott, hogy az milyen messze kell legyen a földtől. Na a következő évben majdnem mindenki olyan szárnnyal jött ki, aminek a két széle az előírt magasságban van, de a közepe ''lelóg''. Ez pontosan ugyan az a helyzet. A szabály szövegét betartották(átmegy a mérésen) de a szellemének nem felel meg. Csak az mindenkinek eszébe jutott így nem óvta meg senki. De ha mondjuk mindenki megtartja az egyenes szárnyat csak annyival magasabban mint ahogy elő volt írva, kivéve a Ferrari, mibe hogy megóvták volna?
Pontosan erről szól a Forma1. Az érvényes szabályok keretein belül elmenni a határra.
Egyébként kíváncsi vagyok a FIA véleményére, kicsit reménykedem, hogy nem fog engedni a nyomásnak, a tavalyi Indianapolisi Michelin botrány kapcsán kellemeset csalódtam bennük.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mini PC
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest