Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
Pierre
tag
Ejj, ezen a Nico gyereken mekkora teher van, csak össze ne nyomja.
Rosberg azt is elmondta, biztos volt benne, hogy korai balesete láttán, édesapja azonnal összepakolt és visszament a szállodába. Keke azonban rácáfolt erre.
„Mindig azt hiszi, hogy negatívan látom a dolgokat. Nem, inkább pragmatikus vagyok – így megmondom őszintén, nagyon nem örültem, mikor az első kanyarban balesetbe keveredett” – mondta az egykori világbajnok.
[link]Hous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
válasz AMD!4ever #275 üzenetére
Mit értesz azon, hogy a teljes üzemmódban jó volt?
A motorral valami zűr volt/van, nem véletlenül adták ki a Mekitől azt a nyilatkozatot, hogy egész héten azt nézik, hogyan változtathatnák meg a karakterisztikáját a motornak, hogy jobban menjen.
Button azért tudta megelőzni, mert a végsebességben elmaradt Monty autója Kimiétől a motor miatt, és így Gombos is nyilván könnyebben meg tudta előzni. És azért került mindig Button elé, mert jó volt a taktika, míg a Hondáé szar volt, ahogy Integra is mondta már.Hous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
Rossi versenyezni hívta Alonsot [link]
Tökös gyerek ez az Alonso, még a végén megkedvelemHous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
válasz Motion_Blur #556 üzenetére
Nemcsak neki, 4-ből 3 ferkó motort kicseréltek (Schumi, Massa, DC), meleg van
Szerk: mindjárt robban az interjúszoba , nem is, a lift ég le mindjárt...
[Szerkesztve]Hous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
válasz Silencer83 #572 üzenetére
Igen, nagy saccolóművész a Palik, én meg azt hittem, azért hozza fel a kispolákot mert mindkettő kb 600 kiló, de aztán tévedtem
to Kephamos: nem biztos, hogy kevesebbszer jönnek ki a Mekik, de hogy később az szerintem biztos
-
Pierre
tag
Ebből Renault kettős győzelem lesz, Button 3. hellyel
Hous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
Gratula a Renaultnak. Megérdemelték a győzelmet.
Apró pozitívum nekünk: Ha a Merci kibírt két ilyen meleg versenyt, az már jelent talán valamitHous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
válasz ronaldo #1102 üzenetére
Hát ja, szerintem mondjuk hülyeség is ez a motorszabály. De itt most arra gondoltam, hogy Montoyanál kénytelenek voltak nagyobb hűtést tenni a motorra, így csökkent a tapadása az autónak. Már Bahreinben sem volt százas az a motor. Ezért lett volna jó látni, hogy Kimi alatt hogy megy a Merci, de majd Ausztráliában meglátjuk.
Hous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
Lehet, hogy több súly van a bal tükörben, mert az úgy előnyös?
Én is úgy látom, hogy nem középen van a fedélzeti kamera, hanem kicsit ''balra'', de nem tudom, hogy ez számít-e. végülis akkor is rezegni kéne, ha messzebb van egy kicsit a kamera.
jó, hát a Ferrarik lakókocsis tükre nem mértékadó
-
Pierre
tag
Button bekapcsolta a gonoszkodó gombot
Button értetlenül áll Barrichello problémái előtt - [link]
Mondjuk én sem értem Barikát, a téli teszteken úgy ment mint Gombos.
-
Pierre
tag
Jó érzékkel választotta ki Schumi és Felipe is a szabadidőautóját. Ez a quatroporte egyszerűen gyönyörű
Hous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
-
Pierre
tag
De szar a közvetítés, sosem azt mutatják amit kéne.
Hous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
De hülye ez a Gyula, gondolom azért nem gurult át a célon Gombos, hogy ne kezdje 10helyes büntivel a következő futamot...
Hous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
Hát, volt pár érdekesség ezen a futamon:
1. Biztossá vált, hogy a Renault a legerősebb csapat. Második a Meki, a harmadik helyre viszont nem tudom kit tennék. Honda nem volt meggyőző, Toyota-nak lehet, hogy csak szerencséje volt, Williams-et nem láthattuk ma bizonyítani, Ferrari pláne nem túl meggyőző, BMW-t pedig még nem tudtam eldönteni
2. A Renault veszettül gyorsan képes felmelegíteni a gumijait ez jól látszódott a SC-os periódusoknál.
3. A Honda viszont nagyon lassan melegíti fel a gumikat, ezért tudták Buttont is annyian megelőzni. Kellett 3-4 kör, mire a tempó jó lett.
4. A SC-os periódust valahogy meg kéne változtatni, mert a Midlandek az őrültbe kergettek engem
5. végül érdekes, hogy a melegebb pályákon általában volt egy gyors kör és utána lassult a tempó, itt meg inkább folyamatosan gyorsultak. Ez valószínű az időjárásnak köszönhető, és most az európai pályákon nyárig szerintem inkább ez az utóbbi várható.Hous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
válasz AMD!4ever #1671 üzenetére
Valóban igazad van, nem tudtak ma bizonyítani, Imolában talán okosabbak leszünk. De nem merném egyértelműen azt mondani, hogy a Ferrari benne van a három legjobb csapatban. Ráadásul az időmérőt is elrontották már, valószínű hasonló gond lehet, mint a Hondánál, bár ez sem biztos. Európában majd meglátjuk
Egyébként a közvetítés tényleg gyatra volt, sosem azt mutatták amit kellett volna.
-
Pierre
tag
Basszus gyerekek
Kb. 30 Ferkó áll az óbudai Aquincum szállodánál, nézzétek meg őket, nem térek magamhoz mióta láttam őket. 360-asok, 430-asok, 575-ösök, 512-esek, 355-ösök, és van egy szép régi Dino GT isHous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
2 mp-et hoz körönként Massa és Monty a 3. és 4. helyen Alonson és Schumin.
Hous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
A probléma nem avval van, hogy a Mekit szidják, hanem hogy a pénteki nap alapján temetik őket egyesek, amikor mindenki tudja, hogy az a nap kb semmit nem jelent, mert nem tudod, aznap éppen mit tesztelnek.
De ma és holnap úgyis kiderül minden. Ha a mekik ezen a pályán sem lesznek dobogósok, akkor az elkövetkező hetek igen szomorúak lesznek nekünk Mekiseknek.
Egyébként meg nem hiszem, hogy itt a többvség divatfan lenne. Én is csak azóta vagyok Mekis, amióta Monty átment oda, de ha átmegy a Renulthoz, a Redbullhoz, vagy akárhova, akkot azoknak fogok drukkolni. Szerintem a többség így lesz Kimivel is, akáérhova megy, Ferkó vagy Meki, neki fog szurkolni.Hous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
Lonzi a Nordschleifen egy Megane-nal. Kicsit pr-szagú, de azé' jó
[link]Hous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
válasz szeva000 #3392 üzenetére
Meki 9. és 12. kiváncsi vagyok az interjúkra. de ez az év elment.
To DaveNo1: szerintem más ez a verseny most. Fisico is jól ment, nem csak Alonso. sokat jelenthet még, hogy a csapattárs a második. nem hiszem, hogy nagy súlykülönbség lehet a két csapat autói között. ráadásul Lonzi ment egy 1:14.7 körüli időt, majd 3-4 körrel később 'csak' 2 tizedet javított. szóval erősnek látszik a Renault.
-
Pierre
tag
válasz Motion_Blur #3451 üzenetére
Nagyon mélyre süllyedt már a Meki sajnos, remélem, hogy elértük a mélypontot és innen már csak felfelé vezet az út. Bár, kevés pénzt tennék rá, hogy Kimi és/vagy Monty marad jövőre is.
Hous Bin Pharteen
-
Pierre
tag
1. Alonso
2. MSC
3. Fisico
4. Massa
5. Barika
szerk: mit rajtolt Kimi!
-
Pierre
tag
Grat a Renault-nak és Alonsonak, ezt jól csinálták.
Érdekes volt mikor Kimit mutatták, na nem az integetés miatt, hanem hogy nem volt ''lecsukva'' a sisakja.Hous Bin Pharteen
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest