Hirdetés
Aktív témák
-
Face8814
őstag
Hát, én még mindíg azt mondom, hogy sótlan ez az F1.
Megnéztem nagyjából ezt a versenyt, de elég uncsi volt. Vonatoztak, meg boxban előztek. Hébe hóba a pályán is volt ''valami'', de már közel sem olyan, mint régen a (h)őskorban.
Hol vannak a nagy csaták? ( Prost, Senna, Mansell, Berger, Pique ( elnézést ha rosszul írtam ), Patrese ...stb ) Nekem ők jelentették az F1-et. Azóta csak fokozatosan uncsibb lesz.
PS. Ja, és Palik is egyre szarabb. Elvakult Súrmóher fun. És egyre nagyobb hülyeségeket mond!
[Szerkesztve]Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
válasz AMD!4ever #1014 üzenetére
Nem a kommentár miatt szoktak elaludni az emberek ( legalább is én nem ), hanem a dögunalmas hosszú versenyek miatt.
Ha jó a verseny kit érdekell a kommentár.
Nézz meg egy MOTO GP futamot. Fele olyan hosszú, és kb 150* több izgalom, akció, előzés van benne, mint az F1-ben, és még boxkiállás sincs egy futamon.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
válasz Flashget #1022 üzenetére
De kit érdekel Várhegyi, amikor olyan dolgokat látok a pályán, amitöl ''feláll a szőr a hátamon''!
1 kör alatt több minden történik, mint 1 F1-es futamon.
Ezért is hanyagoltam az utóbbi években az F1-et.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
Hát igen a hőskor!
Akkor még bírtam Palikot. Szerintem akkor közel sem volt annyira elszálva, mint most. Ennek tükrében el sem tudtam volna képzelni egy F1-es futamot úgy, hogy ne a Dávid Palik kettős közvetítsen.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
[link] LOL
Mondja a kivénhet playboy!
Vizuális tipus lévén elképzelem, hogy az aszott playboy nyomja a dumát a járókeretes ősz Súrmóhernek 2020-ban: ''...Nem baj fiam! Majd jövőre összejön!....!''Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Monitor hiba topik
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest