Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
válasz Tibiajax #117790 üzenetére
Hehe... Vegignezted egyaltalan vagy kikapcsoltad feluton?
Ez nem egy atlag ember atlagos napjait mutatja, hanem egy igencsak nem hetkoznapi esemeny sorozatot ami harom embernek is eleg lenne. Nem tudom mi az ami a te inger kuszobodet megugorja, ha nem eleg:- egy cseled aki mindenki utan pakol stb.
- a srac aki elkapja egy fordulora mar a moziban otthagyja
- egyedul tol vegig egy terhesseget
- kozben borondoket cipel
- a csalad akinel lakik szethullik
- a gyerek apja kb halalosan megfenyegeti
- a szeme lattara lonek agyon (mellesleg egy mexikoi sraccal neztuk meg aki elmondta hogy akkoriban az hogy a diktaturanak a civilek koze keveredett emberei agyonlovik nyilvanosan a tunteto aktivistakat az rendszeres volt)
- egy ilyen trauma hatasara indul meg a szules tobb oranyira a korhaztol
- megszul egy halott csecsemot
- kb egy honappal utana ugy megy be a tengerbe a gyerekek utan es menti ki oket hogy uszni se tudEgy erdekes info. A film pontosan egy evet olel fel. Az a masirozo zenekar az utcan olyan mint nalunk reggel a fuvosok marc 15-en. Madgie
Eppen tegnap futottuk at a jeloleseket.
Black Panther
Nincs: legjobb rendezes jeloles, se legjobb foszereplo, se mellekszereplo, se forgatokonyv, de bezzeg legjobb film van. Szerintem is egy gyenge vicc, bar en mar evek ota csak rohogok az oscaron.[ Szerkesztve ]
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Viszlát
addikt
Úgy elment melletted ez a film, mint annak a rendje. Mik már leírta részletesen, úgyhogy én nem teszem, csak annyit tennék hozzá, hogy az egyéni megítélés oké, de amint nekiállsz általánosítani belőle, meg másokat minősíteni, onnantól tévúton jársz.
(#117793) vond: hajrá, én továbbra is fontosnak tartom az ideális körülményeket, ahogy korábban kifejtettem. Persze nem csak ezen múlik, de fontos.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
sixpak
nagyúr
Semmi gond nincs ezzel, valóban kell hozzá a megfelelő hangulat, amely nálam 2 héttel azután jött elő, hogy itt a topikban felmerült a film címe, addig csak kerülgettem.
Viszlát: a mozis képek tényleg zseniálisak, de 20 másikat is tudnék kapásból sorolni, ami legalább ennyire pazar.
Perempe: csekkolom, köszi.
Itt egy írás a 4-ről.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Honor x7a
- Eladó három legenda.IDE-s Optikai meghajtók.(PLEXTOR,PIONEER,ASUS)
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest