Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Nem, Iscariah basszusgitáros volt (egyébként magyar felesége van ;p), és 2003-ban feloszlott az Immortal. 2007-től újraalakultak, viszont már Apollyon a basszer.
(#35255) orichalcos: Thriller, egy kis sci-fivel, kissé zavaros a film, de egyszer megéri megnézni.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Kellemes kalandfilm! Nem volt annyi poén benne mint a korábbi részekben, de végre nem volt Legolas sem, de viszont több Dzsekszperó!
Aki még nem látta nézze meg, és a jó hosszú credits utáni jelenetet se hagyjátok ki!
7/10#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Fast Five
Látványos akciófilm volt, pörgős, lekötött. Viszont csomószor lehetett már a színészi játékon is érezni hogy ez csak egy film, az üldözések meg egyéb akciós jelenetek köszönőviszonyban sincsenek a realitással. Az még hagyján hogy az egyenes vonalon menekülő emberre géppisztollyal lőnek és nem találják el, de a széfnek nekimegy 80 autó, bank, betondekorációk milliói, és a széf még csak meg sem karcolódik, az a vékony acélhuzal meg mindent kibír.
A filmet a túlzások túlzásba vétele visz el, vicc kategória az egész. Nem hiszem el hogy ezek nélkül nem lehetett volna jó filmet csinálni.
Ami viszont az egyik legjobb benne, hogy DÍZEL és ROCK BÁCSI egy filmben vannak, és meg is zúzzák egymás arcát
5,5/10#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
válasz ludsimon #35502 üzenetére
Grave Encounters
Nem volt ijesztő, inkább félelemben tartós. A koncept megint jó volt, csak volt egy irány, amibe belementek, és még ez is jó lett volna, de túlzásba vitték... :/
A Paranormal Activityknél sokkal látványosabb.... és ennyi.
5/10#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Ez egy hasonló buli akar lenni mint a kanadai Grave Encounters csak ausztrál módra. Illetve van benne egy kis újdonság, hogy ilyen félig interjúszerű az egész. Az első félóra totális bullshit, kb 5 percben le lehetett volna darálni ami fontos. Olyan halálunalom hogy gondoltam majd előveszem ha nem tudok aludni, mert meglátom ezt és azonnal elájulok az álmosságtól. De inkább mégse, mert inkább felidegesít, hogy hogy gondolják azt hogy ez bárkinek is tetszeni fog?
A csajszival meg az operatőrrel van közben egy interjú, ezekkel így folyton félbeszakítják a filmet. Félóra után végre eljön a móka, lemennek az alagútba ahol jön a para. És tényleg, végre para, meg sötétség, beindul a sztori. Mutatják hogy lerakja a kamerát csaj és odamegy a társához, erre a bevágott interjúban a csaj mondja hogy lerakja a kamerát és odamegy a társához WTF
Megy közben az akció, látjuk mit mondanak, csinálnak, éreznek, és bevágják az interjút és elmondják ugyanazt... Ez így nagyon nem volt jó ötlet, egy rakás borzalom, a parás rész benne kb 2x5 perc, de még így is izgalmasabb volt mint a Grave Encounters. Mert itt alig mutatták azt a valamit, elég komoly amúgy van benne fantázia. Két kamerával nyomják, az egyik nappali, a másik éjszakai, utóbbinak elég tré a képe, úgyhogy ajánlom HD-ben megnézni, mert így azért félelmetesebb amikor mutatják azt az izét.
Ez az interjús megoldás remélem soha nem lesz már, ennél jobban nem is lehet elrontani egy filmet, hogy várod mi lesz, erre bevágják a hülye fejét valakinek és pofázik -.-
A 2x5 percért talán érdemes belenézni, de végignézni semmiképp
SHIFT+DEL/10[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Érdekes hogy ezt a Majmok bolygója filmet a trailer alapján mennyire fikáztátok, megnéztétek és ahogy látom hozzám képest mindenkinek jobban tetszik.. Előítéletek, mi?
-
Apollyon
Korrektor
SPOILER
Igen. De eléggé torzszülött volt azt is tegyük fel hozzá. Téged nem idegesített hogy mindig megszakították a filmet az interjúbevágásokkal? Szerintem eléggé lenyomta a hangulatot. Frankón ideges lettem már a film végére.
-
Apollyon
Korrektor
Thor
Bázi jó volt, igaz van benne pár klisé, de a látvány miatt mindenképp megéri megnézni. Kellemes mesefilm 8/10
-
Apollyon
Korrektor
Aki tudja mi az hogy Burzum, meg Darkthrone vagy Mayhem annak ez tuti tetszeni fog. Illetve az is meg fog lepődni aki ítélkezik a black metal zenék felett, az megtudhatja mi is valójában, és nincs benne semmi gonosz mint amilyennek beállítják. Dokumentumfilm, sokmindenről lehull a lepel, kereszténységről meg sátánizmusról is, hogy egyik sem az aminek mutatják a médiában.
Még nekem is voltak benne új dolgok. 10/10[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Nem dohányzóknak, és dohányzóknak is ajánlott film, egyik oldalt sem próbálja meggyőzni az igazáról de... majd megnézi aki szeretné Eléggé ötletes dumák vannak benne, engem lekötött egész végig 8/10
-
Apollyon
Korrektor
válasz darál0w #36388 üzenetére
Az első rész még jó volt, legalábbis 10 éves voltam amikor moziban láttam, de azért az elég szar volt benne hogy a Jupiterre leszálltak merthogy ottvannak a gonosz bogarak, miközben a Jupiter egy gázbolygó, szilárd talaj nélkül. De sebaj a többi rész benne nem gáz. Viszont a folytatások valóban 0/10
-
Apollyon
Korrektor
The Expendables
Klisétenger.
5/10#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Kassadin #36544 üzenetére
Hát elég gáz hogy az a célja hogy rossz legyen
Schwarzi volt a legjobb Statham-ot is bírom mert jó arc, Dolphin meglepődtem milyen öreg lett, és ez az egész jó lehetett volna de a sztorira nem feküdtek eléggé rá. Aki akar jó filmet csinálni az tud.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Jhonny06 #36548 üzenetére
Azért a drámák között is vannak elcseszett rosszak. Abban egyetértek hogy a drámák általában jobbak, de nem kizárólag. Azért egy sci-fi is lehet iránymutató, egy vígjátékban is lehet tanulság csak úgy mint egy thrillerben.
Viszont a kedvenc filmjeim között azért sok dráma van#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Remekül megfogalmaztad
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Egyébként még az Expendables kritikájához hozzátenném, hogy azért sem tetszett, mert lehet ez volt a cél, de az én szememben inkább úgy tűnik mintha viccet űztek volna az ők korábbi akciófilmjeikből.
Amúgy meg kedvem lett hozzá hogy majd megnézzem a Kommandó-t szerintem az egy epic Schwarzi film[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Nah megnéztem a KOMMANDÓ-t
Már sokszor láttam, de még mindig nagyon kemény film Bírom ahogy az elején viszi Schwarzi a farönköt és mutatják a brutál, szénné gyúrt bicepszét EPIC.
Egyébként ez a párbeszéd miközben lógatja Sully-t a lábán fogva a mély felett:
– Azt mondtad engem ölsz meg utoljára!
– Hazudtam.
Majd a csávó lezuhan és meghal.
Csaj kérdezi már a kocsiban:
– Mit csináltál Sullyval?
– Elengedtem.
De anno még a repülőgépes poén is jó volt, amikor az őt kísérő rossz csávót leüti aztán kitöri a nyakát az ülésben, majd szépen betakargatja.
Aztán az arra jövő légikísérő hölgynek mondja:
– Kérem a leszállásig hagyják pihenni a barátomat. Halálosan fáradt.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Fair Game
Mivel ez egy biography azt tudom rá mondani hogy true story bro.
Ezután a film után egy kicsit jobban utálom az emberiséget.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Most kezdtem el nézni a A Villanykörte Összeesküvés – A Tervezett Elavulás története c. fimet. Winner_hun blogjában láttam meg az előbb, elég érdekes. Ez egy dokumentumfilm, ami arról szól hogy a fogyasztói termékek úgy készülnek hogy egy idő után biztosan tönkremenjenek hogy később vehess másikat.
Idézet a filmből: "A villanykörte a Livermore-i tűzoltóállomáson 1901 óta folyamatosan ég. [Be is van webkamerázva.] Ironikus, de a villanykörte két webkamerát is túlélt."
Azért is írtam még be ide mert a narrátor hölgynek (angol) eléggé kellemesen erotikus hangja van Az is lehet hogy csak én látom így.Szabadon megtekinthető dokumentumfilm, youtubeon is van felirattal: [link]
Jó szórakozást![ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Akkor előbb nézd meg mert rosszul gyanítod. Nem az elavulás tényén vitatkoznak, hanem bemutatják hogy hogyan gerjesztették ezt mesterségesen, és már az 1800-as évek végén kifejlesztették a 2500 órás izzót, és létrehoztak egy bizottságot, hogy az egész világon vezessék be hogy max 1000 órás legyen egy izzó... Meg az Epson nyomtatóban egy chip (ú de utálom ezt a szót) van hogy 18000 nyomtatás után ne működjön tovább a nyomtató és újat kelljen venni miközben semmi baja. Az Appleről is szó van, aki szándékosan hamar tönkremenő, cserélhetetlen akksikat rakott régebben az Ipodokba hogy újat kelljen venni.. De nézd meg, eléggé tanulságos.
-
Apollyon
Korrektor
Rendeld meg Amazonról 80 dollárért azt csá. Vagy inkább a .co.uk-ról és akkor se vám, se ÁFA max egy kis szállítás azt pá.
Meg azt is meg merném kockáztatni hogy itthon nem DTS hanggal lesz#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Az idézetben amiben írtam villanykörtéről az egy másik technológiával készült, aminek a titkát a feltalálója a sírba vitte, de ezt említik is a filmben. De amúgy nem kizárólag villanykörtékről van szó
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Hozzátenném hogy az elektronika is direkt úgy van megcsinálva hogy egy idő után felmondja a szolgálatot és újat kelljen venni. Mert amúgy ezt a fajta, amúgy környezetre különösképp veszélyes hosszú élettartamú izzókat sokkal több évnyi működésre is le lehetett volna gyártani. Nem 5-6 év, meg nem 10 év, hanem akár 30-40 sőt szerintem több is. Ez mondjuk nem a filmben volt ami linkelve lett, hanem máshol olvastam.
De ha megnéztétek írjátok már be hogy hogy tetszett
-
Apollyon
Korrektor
Elég kemény film, annyit lövöldöznek benne hogy rámjött az Unreal Tournament-hatnék
Aki bírja az ilyen elit alakulatos katonai filmeket annak ajánlom... A vége pedig...7/10
Ma esti programnak pedig újranézem a Bourne filmeket.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Transformers 3
Nem hasadtam meg tőle, kliséhegyek.
A látvány az viszont extra jó volt, (még a The Island c. filmből csórt jelenettel is) kissé lehet a filmen érezni hogy az effektekre mennek rá nagyon. Érdekes volt hogy az autobotok "nyugalmi állapotban" is animálva vannak, úgy értem hogy pl. forog valamilyen alkatrésze akkor is amikor épp beszélget – ez eddig nem volt.
Jó volt hogy végre meghaltak benne emberek, így realisztikusabb volt és nem volt (annyira) az az érzésem hogy bah, úgyis mindenki megmenekül.
Feelingben az első rész sokkal jobb volt szerintem, hangokban is.
Újranézni ezt tuti nem fogom, nem valami maradandó élmény.
5,5/10Jah és a csajnak jó volt a szája, bár nem annyira volt jó csaj mint a The Island-ben Scarlett Johansson-nak (mivel egy atomjó csaj, mindenkit hozzá mérek)
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz ludsimon #37289 üzenetére
Esetleg nézegess IMDB toplisteket, lehet kategóriára lebontva is. Vannak egyéni toplistek is, én onnan néztem már csomó filmet.
Egy biztos, ezt ne nézd meg:Egy kicsit sci-fi, de amúgy dráma, és eléggé nyomasztó, semmi öröm nincs benne, illetve van egy, de az gyorsan véget ér. A vége nem tetszett, ha tudom hogy ilyen lesz, akkor inkább nem nézem meg. IMDB-n jelenleg hét pont, én adnék rá úgy négyet
-
Apollyon
Korrektor
válasz ludsimon #37291 üzenetére
Én csak azt írtam hogy ne nézd meg, olvasd át jobban ;p
Transformers 3 megvolt már? Egyszer nézhető..
Én a minap újranéztem a The Day After Tomorrow-t (igaz az 2004-es film) szerintem még ma is nézhető.
Pandorum volt? Star Trek 2009? Nézegesd még a horrormirror blogot is hátha ott kapsz még ötletet.[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz ludsimon #37296 üzenetére
Én a Transformerst nem HD-ban kezdtem nézni, aztán muszáj volt mégis HD-ra várni, mert olyan mosódott volt hogy rossz volt nézni... Részletesség nélkül valóban nem nagy látvány.
-
Apollyon
Korrektor
válasz ludsimon #37299 üzenetére
A Green Zone-t én annyira nem ajánlanám, háborúzgatnak, de egyáltalán nem csap oda, és egyszer csak úgy vége lesz úgy hogy semmi extrát nem nyújtott... Szerintem Matt Damon legrosszabb filmje.
-
Apollyon
Korrektor
A cikk írta:
"az elsőről nem sok pozitív véleményt lehetett olvasni. "
Hát az első részt nem csodálom, kb semmi extra nem volt benne, igazi hülyeség volt. Akinek mégis tetszett csak egy nagyon kicsit is, az nem látott még igazán jó filmet.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz FireKeeper #37328 üzenetére
Hú, ezt anno láttam HBO-n, iszonyat jó volt! Kösz a tippet, 10 év után újra megnézem
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
Ezt amúgy sosem értettem hogy mi is akkor... Ez valóban megtörtént vagy csak egy film? Már jó régen láttam...
(#37532) WonderCSabo:
A BSG az egyik legjobb valaha készült sorozat. Én nagyon élveztem anno az összes részét, asszem csak 2 vagy nagyon max 3 rész volt rossz összesen a 4 évadból. Klassz nők vannak benne, tele van erotikával, és a szőke csajszi aki olyan sokat van benne az a Mass Effect 2-ben az EDI hangja Az egy sci-fi csaj, általában csak ilyen sorozatokban/filmekben/egyebekben szerepel. Ez az a sorozat amiben a legkevesebb hiba van, és van egy film is, a BSG: Razor, de az a negyedik évad afféle előtörténete, szóval majd csak a harmadik évad végeztével nézd meg.
A sorozat vége meg iszonyat durva rideg, elképesztő jó vége volt! Szóval megéri minden percét, nézd csak végig[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Ezt korábban én is elkezdtem nézni, de a negyedik résznél abbahagytam. Sajna nagyon kevés a konkrét esemény, ezt kevesebb részből is meg lehetett volna oldani sztem. Mondjuk felölel vagy 50 évet a sztori, de sztem egy X-aktáktól elég messze van.
-
Apollyon
Korrektor
Hejhó
Mindjárt megnézem a Herr Riporter utolsó részét.
Remélem jó lesz, és hogy folyni fog a vér és kificcen Emma Watson valamije amit MÉG nem láttunk.. HOGYNE. Majd idővel, egyszer ő is lesz MILF.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Harry Potter 7 Part 2
Nah megvolt az utolsó rész is, ezzel részemről le is van zárva ez a sorozat. Végre megint volt izgalmas akcijjó, bimm-bumm abrakadabra, és most nem találtam ki annyiszor mi fog következni. Volt egy rész benne amikor valami szép arcú szürke szellemnővel chatelt a Harry, próbált a nő egy kicsit félelmetes lenni de inkább szexuálisan izgató volt.
A nagy harcban káromkodtak is egyszer, megtapsoltam.
A vége meg akkora LOL hogy szakadtam. A könyveket hót ziher hogy nem fogom elolvasni mert nem én vagyok a közönség, de a film eleje meg vége klasszra sikeredett.
Ez az utolsó rész: 7/10 a kompletta sorozat 6,5/10. Hurray!#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
IMDB főoldalán, nem tudom láttátok e még: Valami horror film
Ez az animációs film a Dead Space 2 játék előzménye. Sajna én csak a minap fedeztem fel hogy van, holott már régesrég kijátszottam a játékot. Kb úgy előzmény mint a Downfall rész volt, szépen felvezeti mi történt a játék előtt. Ez az új rész viszont más volt kicsit. Először is két részre szakították. Ami "jelen időben" ment, azt 3D-s környezetben 3D-s figurák játszották, mint a Jégkorszak, Kung Fu Panda, Pirosszka stb. Amit pedig meséltek rendes rajzfilm volt, sokkal nézhetőbb. A 3D-s karakterek nem voltak jók, tök máshogy néztek ki mint a rajzolt megfelelőjük, nem is értem miért kellett ezt így. Pl az egyik karakter 3D-ben már kecskeszakállas, a rajzban még nem, holott kb pár nap különbség van csak a valós és az elmesélt események között. Ez gáz. Továbbá a 3D karakterek bénák, nem igazán erőltették meg őket, ormótlanul mozognak, totál élettelenek. Ez jó nagy hülyeség volt, bár jobb a grafikája, de most komolyan számít ez?
BTW ez is jó véres, bár nem annyira mint az első játék előtti előzmény volt. Az sokkal jobb volt, ezt kicsit elcseszerintették. Bár így már értem a játék elejét, hogy mi miért volt.
-
Apollyon
Korrektor
Ez egy borzalmas film volt. A sztori ugyanaz mint a The Island-ben, a szereplők valójában donorok, csak kicsit lazábbra véve a dolgot. Viszont a vége nem happy end, de nem is keresik a megoldást hogy ne dögöljenek meg, hanem szépen lassan mindenki kihullik. Tök céltalan, szenvedés az egész. Nem ajánlom a megnézését
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz dipeti #39297 üzenetére
Mivel egy **** film volt, ezért direkt spoilereztem el és megmentettem másfél órát annak az életéből aki arra vetemedne hogy megnézze, úgyhogy illik ezt nekem megköszönni
-
Apollyon
Korrektor
válasz dipeti #39300 üzenetére
Mint írtam nem a happy end hiánya volt a baj, sőt. Másfél óra alatt megtudjuk egy pletykáról, hogy az valóban csak pletyka volt, és úgy hal meg benne mindenki ahogy azt végig lehetett tudni. Semmivel nem lettünk előrébb, se hátrébb, semmilyen tanulság sincs benne, egy semmi az egész. JAJ DE JÓ FILM.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest