Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaben

aktív tag

válasz leviske #669 üzenetére

Sok helyen úgy csinálják,hogy leviszik a ponthatárt,aztán 1-2 félév múlva meg kiszórják a népet.De addig meg felveszik utánuk az állami támogatást,aztán ha az ember mindenképpen maradni akar(annak ellenére ,hogy nem teljesítette a minimumot),akkor meg átteszik költségesre.Úgyhogy mindenképpen van belőle haszon.Szerintem.

Színvonal csökkenés meg szerintem az egész ország oktatására jellemző,szerintem a rendszerben van a hiba...meg szinte minden a pénzről szól..Véleményem szerint ha meg akarnák reformálni a felsőoktatást,akkor a középiskoláktól kezdve a különböző segélyeken át a törvény módosításokig nagyon sok mindent át kellene alakítani....ez pedig nagyon nagy munka,és senkinek nincs kedve vállalni....Meg az oktatók nagy része alul van fizetve,így máshol is dolgozik,2-3 helyen is,és már a diákokra nem marad annyi idő,mint amennyi kéne...
    Biztos sokan lennének szakmunkások,de a mai szakmunkásképzőkbe kinek van kedve/mersze menni,úgy hogy még a tanárt is megverik,és semmit nem tanítanak ??
    De ez csak egy szempont...

Új hozzászólás Aktív témák